Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hepimize lazım olan 1 sağlıklı embriyo canım, moralini bozma lütfen.
İyi kalitedir mutlaka, yoksa dondurmuyolar.
İnşallah o embriyon sağlıkla tutunsun sana
transfer bi sonraki adetle mi olacak?
Kuzum şimdi bir adet olucam opudan sonra.Tekrar marttaki adetimle başlanacak hazırlık 2 adet sonra yaniAynen kuzum ne diyim Allahım can versin de bana tutunsun

Canım varsa nasibinde 1 tanesi sana tutanacaktr. Üzülme hiç. Kalitesine takılma bende hiç sormadım kalite. 5.gune gelmiş zaten iyi kalitededir.
Çok haklısın kuzum içime gel anlat hani elde başka yok şansım da yok ama bir arkadaş aradı bak elinde hiç kalmayanlar da var dedi Allahım çok şükür ki bana bir umut verdi demii

Çok haklısın kuzum içime gel anlat hani elde başka yok şansım da yok ama bir arkadaş aradı bak elinde hiç kalmayanlar da var dedi Allahım çok şükür ki bana bir umut verdi demii
Öyle tabi ki canım. 1 embriyo ile hamile kalicksin Allahın izni ile canim. Bir süreci geçirdin şimdi önemli olan transfer sürecine hazırlanman. Ara vermek iyi gelecek hem vücudun hem sen dinleneceksin.

Kuzummmm inşallah inşallah Allahım can versin onlara hepimizinkineilk önce mahvoldum gibi oldum şuan anlamaya başlıyorum hakkımda en güzelini vermiştir Allahım diye
Aynen öyle canım bende ilk etapta üzülmüştüm 4.güne kadar 7 si de gidiyordu sonra pat 1 e düştü tabi şoklandım önce sonra dedim yapacak bir şey yok elimizde bi bu kaldı

Aynen öyle canım bende ilk etapta üzülmüştüm 4.güne kadar 7 si de gidiyordu sonra pat 1 e düştü tabi şoklandım önce sonra dedim yapacak bir şey yok elimizde bi bu kaldı
Demekki kuzum o 4. Gün ne oluyorsa gücü yeten kalıyor kritik gün demekki bir de arayıp dışarı çıkarmıyoruz 4. Gün etkilenmesin diyolar ya çok şükür çoook elimizde kaldı bıdık

1 1mucize1umut bana da 16 sı dedi doktor hadi inşallah ikimiz de güzel haberler verelim. Canım bu arada senin ilk denemen ve yaşın küçük diye biliyorum nasıl 2 embriyo koyuyorlar ki
Inşallah canım ikimizde hayırlı haberler veririz burdan
Yanı daha önce yaşdan dolayı tek yumurta demislerdi ama dün 1 mı istiyorsun 2 mı diye sordu bende 2 dedim doğal olarak en azından biri tutmazsa biri okur diye şansımız artar diye düşündüm

Yaaaa hayırlısi olsun canım çok sevindim. Baya buyumustr bebis haftaya salida benim kontrolüm var. İnsallahh senin gibi güzel haber alırım

Yaaaa hayırlısi olsun canım çok sevindim. Baya buyumustr bebis haftaya salida benim kontrolüm var. İnsallahh senin gibi güzel haber alırım
Amin inşallah kuzu,nasıl büyümüş kolları falan nasıldır diyordum yunus gibi taklalar atarken gayet minik ve işlevseldi oh içim rahatladı aylar sonra ya

Aslimuu93 canim nasılsın bebisler nasıl büyüdüler mi gözünün önünde 2 haftalık oldular bile
Fulyam İyiyim çok şükür bebişler de iyiler kızın biraz gaz problemi başladı geceleri ben burdayım diyor evet bugün 2 haftalık oldular bugün ben de 28 yaşımda oldum en güzel yaşıma girdim bu sene kuzularımla Sen nasılsın kuzum ikili ne zaman

Mutlu sağlıklı ömürleriniz olsun hep birlikte

Ooyyyy maşallahhh kuzulara doğum günün kutlu olsun canım en güzel yaşin en güzel günler. Sağlıkla huzurla ailenle geçireceğin güzel bir yaşın olsun
Iyiyim canım şükür. Haftaya salı kontrolüm var. Bir an evvel gelir insallah o gün hem stresliyim hem sabırsız hem heyecanlı

Mutlu sağlıklı ömürleriniz olsun hep birlikte
Çok teşekkür ederimmm
Çok sağol kuzum amin inşallh Ayy sen de 3 aylık oluyorsun ya bir bakmışsın doğum gelivermiş hayırlısıyla

Çok teşekkür ederimmm

Çok sağol kuzum amin inşallh Ayy sen de 3 aylık oluyorsun ya bir bakmışsın doğum gelivermiş hayırlısıyla
Aynen canım yaa 3 aylık olcm bende hamileliğin bir kısmı geçmiş olucak. İnsallahh sağlıkla doğuma geldiğim günleride görürüm. Sen dogurmadan hamile kalmam lazım diyordum sana hatırlıyor musun günler geçiyor insallah senin gibi güzel bir hamilelik geçirip güzel bir doğumla kucağıma alırım

Gözün aydın canım bebişi sağlıklı hareketli görünce ultrasonda nasıl bi rahatlama geliyo di mi bir sonraki kontrolde öğrenirsin cinsiyeti de büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…