Ben estrofem kullanmıştım. Transferden 4 5 gün önce progestan. Transfer günü coraspirin ve kan sulandırıcı iğne başlamıştım canım.Estrofem coraspin ve folikasitle devam ediyoruz sizinde böyle mı oldu transfer hazirliginux
Kuzum şimdi bir adet olucam opudan sonra.Tekrar marttaki adetimle başlanacak hazırlık 2 adet sonra yaniHepimize lazım olan 1 sağlıklı embriyo canım, moralini bozma lütfen.
İyi kalitedir mutlaka, yoksa dondurmuyolar.
İnşallah o embriyon sağlıkla tutunsun sana
transfer bi sonraki adetle mi olacak?
Çok haklısın kuzum içime gel anlat hani elde başka yok şansım da yok ama bir arkadaş aradı bak elinde hiç kalmayanlar da var dediCanım varsa nasibinde 1 tanesi sana tutanacaktr. Üzülme hiç. Kalitesine takılma bende hiç sormadım kalite. 5.gune gelmiş zaten iyi kalitededir.
Öyle tabi ki canım. 1 embriyo ile hamile kalicksin Allahın izni ile canim. Bir süreci geçirdin şimdi önemli olan transfer sürecine hazırlanman. Ara vermek iyi gelecek hem vücudun hem sen dinleneceksin.Çok haklısın kuzum içime gel anlat hani elde başka yok şansım da yok ama bir arkadaş aradı bak elinde hiç kalmayanlar da var dediAllahım çok şükür ki bana bir umut verdi demii
Kuzummmm inşallah inşallah Allahım can versin onlara hepimizinkineogrtmn33 canım üzülme 1 tanesi yetiyor insana Benim de bir tane var nasibimizde varsa olacak inşallah
Aynen öyle canım bende ilk etapta üzülmüştüm 4.güne kadar 7 si de gidiyordu sonra pat 1 e düştüKuzummmm inşallah inşallah Allahım can versin onlara hepimizinkineilk önce mahvoldum gibi oldum şuan anlamaya başlıyorum hakkımda en güzelini vermiştir Allahım diye
Demekki kuzum o 4. Gün ne oluyorsa gücü yeten kalıyor kritik gün demekki bir de arayıp dışarı çıkarmıyoruz 4. Gün etkilenmesin diyolar yaAynen öyle canım bende ilk etapta üzülmüştüm 4.güne kadar 7 si de gidiyordu sonra pat 1 e düştütabi şoklandım önce sonra dedim yapacak bir şey yok elimizde bi bu kaldı
Bana neden coraspin başladı kafamı kurcaladı bu durum bi sıkıntı olur mu acaba yaBen estrofem kullanmıştım. Transferden 4 5 gün önce progestan. Transfer günü coraspirin ve kan sulandırıcı iğne başlamıştım canım.
Inşallah canım ikimizde hayırlı haberler veririz burdan1 1mucize1umut bana da 16 sı dedi doktorhadi inşallah ikimiz de güzel haberler verelim. Canım bu arada senin ilk denemen ve yaşın küçük diye biliyorum nasıl 2 embriyo koyuyorlar ki
Yaaaa hayırlısi olsun canım çok sevindim. Baya buyumustr bebisKızlaar şimdi çıktım kontrolden burun kemiği varmış ense kalınlığını da 1.3 ölçtü doktor kan da verdim çok şükür her şey yolunda dedi.Zıpır zıpırdı 3 saniye durmadıElleri kolları rahat durmadığı için cinsiyeti de göremedik.Erkek diyorum ben ama bakalım tabii
Amin inşallah kuzu,nasıl büyümüş kolları falan nasıldır diyordum yunus gibi taklalar atarken gayet minik ve işlevseldiYaaaa hayırlısi olsun canım çok sevindim. Baya buyumustr bebishaftaya salida benim kontrolüm var. İnsallahh senin gibi güzel haber alırım
Fulyam
Mutlu sağlıklı ömürleriniz olsun hep birlikteFulyamİyiyim çok şükür bebişler de iyiler kızın biraz gaz problemi başladı geceleri ben burdayım diyor evet bugün 2 haftalık oldular bugün ben de 28 yaşımda oldum en güzel yaşıma girdim bu sene kuzularımla Sen nasılsın kuzum ikili ne zaman
Ooyyyy maşallahhh kuzularaFulyamİyiyim çok şükür bebişler de iyiler kızın biraz gaz problemi başladı geceleri ben burdayım diyor evet bugün 2 haftalık oldular bugün ben de 28 yaşımda oldum en güzel yaşıma girdim bu sene kuzularımla Sen nasılsın kuzum ikili ne zaman
Çok teşekkür ederimmmMutlu sağlıklı ömürleriniz olsun hep birlikte
Çok sağol kuzum amin inşallhOoyyyy maşallahhh kuzularadoğum günün kutlu olsun canım en güzel yaşin en güzel günler. Sağlıkla huzurla ailenle geçireceğin güzel bir yaşın olsun
Iyiyim canım şükür. Haftaya salı kontrolüm var. Bir an evvel gelir insallah o gün hem stresliyim hem sabırsız hem heyecanlı
Aynen canım yaa 3 aylık olcm bende hamileliğin bir kısmı geçmiş olucak. İnsallahh sağlıkla doğuma geldiğim günleride görürüm. Sen dogurmadan hamile kalmam lazım diyordum sana hatırlıyor musunÇok teşekkür ederimmm
Çok sağol kuzum amin inşallhAyy sen de 3 aylık oluyorsun ya bir bakmışsın doğum gelivermiş hayırlısıyla
Gözün aydın canımKızlaar şimdi çıktım kontrolden burun kemiği varmış ense kalınlığını da 1.3 ölçtü doktor kan da verdim çok şükür her şey yolunda dedi.Zıpır zıpırdı 3 saniye durmadıElleri kolları rahat durmadığı için cinsiyeti de göremedik.Erkek diyorum ben ama bakalım tabii