Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım benim nice mutlu güzel yılların olsun tatlı ailenlee

Şu salı günümüz bi gelseydi
İkili zamanı da ayrı bi stres ama hayırlısı ile sonuçlar iyi gelince çok rahatlicaksın kuzum inşallah

Şu salı günümüz bi gelseydi
İkili zamanı da ayrı bi stres ama hayırlısı ile sonuçlar iyi gelince çok rahatlicaksın kuzum inşallah
Aynen canım doktordan güzel şey duyunca gerçekten rahatlicam yaa. Birde bebeği büyümüş görücez yaa onu çok merak ediyorum sabirsizim

Çok haklısın Allah bu yolda emek harcaya herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin Hamilelerin duası kabul olurmuş sende bizlere dua et sevgili Fly3646

Evet hep öyle diyorduk ve çok şükür ilkini tamamladık kuzum.. doğumda da çok dua ettim size inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız
Canım benim nice mutlu güzel yılların olsun tatlı ailenlee
Çok sağol canım benim

Kizlar yardımcı olur musunuz? Pıhtılaşma için yapılan testler sadece bunlar mı? Sonuçlar normal mi peki??

Günaydın kızlar
Birşey sorucam sizlere estrofem kullanırken adetiniz de kesilme oldu mu benim ilk iki gun gayet iyiydi ama sanki ilactan sonra bir anda kesildi leke lekr oluyorr

Günaydın kızlar
Birşey sorucam sizlere estrofem kullanırken adetiniz de kesilme oldu mu benim ilk iki gun gayet iyiydi ama sanki ilactan sonra bir anda kesildi leke lekr oluyorr
Hormon aldığın için olabilir canım. Ben gonal f kullanırken de kesiliyordu doktor önemli değil demişti

Günaydın güzel annelerkızlar dün kahve rengi lekelenme yaşadım bugün de artık kanama dönüşmüş ama normal adetimden daha az geliyor yani ne leke ne adet gibiDoktor da sordu leke mi adet mi bakın tam söküldünüz mü diyor da ne diyim adamasiz de öyle oldunuz mu hiç

Ben opudan sonra normal bir adet yaşamıştım canım. Anca sökulur kanama varsa adettir zaten. Sen doktora adet ama yoğun gelmiyor de bence. Kirmiziya dönünce adet sayılıyor zaten.

Kırmızıya döndüyse bence de bugün başlamıştır adetin canım.

Kizlar doktordan ciktim simdi. Bi igne daha yazdi, corasprini kesti. Buyuk ihtimalle sali yada carsamba yumurta toplamani yapabiliriz dedi. Cok heyecanlandim bu kadar cabuk mu dedim
Cumartesi yine kontrol var, daha da netlesir gunu dedi.

Kizlar doktordan ciktim simdi. Bi igne daha yazdi, corasprini kesti. Buyuk ihtimalle sali yada carsamba yumurta toplamani yapabiliriz dedi. Cok heyecanlandim bu kadar cabuk mu dedim
Cumartesi yine kontrol var, daha da netlesir gunu dedi.
Başlayınca çabucak geçiyo işte bak, çok heyecanlı süreçler gerçekten
Kaç yumurta gelişiyo saydı mı kontrolde?

Başlayınca çabucak geçiyo işte bak, çok heyecanlı süreçler gerçekten
Kaç yumurta gelişiyo saydı mı kontrolde?
Aynen
Olgunlari sayiyo sadece sanirim 5 tanesini olcuyo ikidir. Adetin ilk gunu daha cok sayiyodu. Bugun adetin 6.gunu e2 243 cikmis nasil ki bu deger. Normal mi deil mi?
Aricaz dediler de sonuc cikti mesaji gelince girdim baktim tabi

Son düzenleme:
1 1mucize1umut canım ilaçtan da olabilir ama benim zaten ilk iki gün yoğun geçer sonra baya azalır o yüzden kendimde farkına varmadım. Normalde benim yüksek tansiyon problemim var ama iki günden beri aşırı düşük çıkıyor dün elim ayağım boşandı bi ölçtüm 10-7 normalde benim küçük tansiyon 10 gelirdi şok oldum görünce. Acaba ilacın buna da etkisi olmuş olabilir mi? Bugünde Her şeyi ilaçtan Bildik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…