Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Tüp bebek sürecinin her aşaması ayrı heyecanlı. Her kontrol bir sonrakine heyecan uyandırıyor hep acabalarla geçen bir süreç 😁 tedavin hayırlı olsun canım. Güzel haberini alırız insallahh 🙏🏻 💜
Valla ya🤷🏻‍♀️😂
Insallah canim tesekkur ederim❤
Rabbim sizede kucaginiza almayi nasip etsin insallah Kriel Kriel 😍

Valla ya🤷🏻‍♀️😂
Insallah canim tesekkur ederim❤
Rabbim sizede kucaginiza almayi nasip etsin insallah Kriel Kriel 😍
Amin canım çok teşekkür ederim 💜
Sen ve senin gibi bu yolda emek veren tüm herkesin güzel haber almasını gönülden dilerim🙏🏻
Bu sürece girip stres yasamayani dövüyorlar 😂 stressiz olmuyor ama önemli olan stresle başa çıkıp bu yolda yılmadan inanarak devam etmek. Elimizden gelen duamizi etmek. Sonrası Rabbime kalmış. Nasibimizde varsa zamanı gelince bize geliyor 😍🦋

Sen ve senin gibi bu yolda emek veren tüm herkesin güzel haber almasını gönülden dilerim🙏🏻
Bu sürece girip stres yasamayani dövüyorlar 😂 stressiz olmuyor ama önemli olan stresle başa çıkıp bu yolda yılmadan inanarak devam etmek. Elimizden gelen duamizi etmek. Sonrası Rabbime kalmış. Nasibimizde varsa zamanı gelince bize geliyor 😍🦋
Amin Rabbim herkese nasip etsin insallah, o zaman bu zamandir insallah😍
Stressiz nasi olsun ki surekli ilac igne yada doktorlasin😁
Aynen dedigin gb basa cikmak onemli, simdi rahatim sukur. Insallah asil surectede boyle olurum ve hersey simdiki gibi hizli ilerler :)

Insallah❤
Burdayim artik, siz gecmissiniz o yollardan belki sorcaklarimiz olur :KK66:
Roman aldim, neftlix dizilerine sardim, mandala boyarim derken bitirverir insallah😍
Ben de etrafımda bu sürece girip stres yaşamayanı görmedim 😄
Allah tüm bekleyenleri isteyenleri bebişine kavuştursun inşallah amin🙏🏻
Bitivercek bak göreceksin☺️ Her zaman aklına ne gelirse sor canım😍

Kriel Kriel @Beklenenmucizemgeldi teşekkğr ederim kızlar bunlara dikkat edicimm☺️ Ayrıca B beklenenmucize hayırlı olsun canım inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olsun 🙏🏻😇
ogrtmn33 ogrtmn33 kuzu ben 5 gün sonra adet oldum. Şaşırdım hatta bu kadar erken beklemiyordum ama olunca nasıl rahatlamıştım ☺️ İnşallah en kısa zamanda sen de olur ve rahatlarsın. Bu arada aradılar mı bugün tekrar embriyoların durumu nasıl
merhaba canım yanlış etiketlemiş olabilir misin benim kuzular doğdu da 7 aylık olacaklar nerdeyse:emir_bebek:

Tedavin hayırlı olsun canım. Aklına kötü getirme. Yaşanılan kötü tecrübeler korku uyandırıyor belki ama bir kere yaşamış olman bir daha yaşayacaksın anlamina gelmez. İlk denememde dış gebelik geçirdim şükür 2.de hamileyim darısı senin başına 💕🙏🏻
cok sağol canım aminnn,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar
Dün transfer hazırlığına başladık bizde hayırlısı ile 16 şubatta gerçekleşecek transfer
Doktorum 2 tabe istiyorsan olur dedi bende iki tane istedim bakalım 5.gün embriyosu iki tane koyulacak 😍🤗
Hadi hayırlısı bakalım😍 2 tane ile şansın artar canım iyi yapmışsın. Güzel haberlerini bekliyoruz🙏🏻🥰

Günaydın kızlar💕sabah aradı acıbadem sadece 1 tanesi dondurcak kaliteye gelmiş 2 transfer edicektik güya😢 o şokla kaçıncı kalite yani diye sormak aklıma da gelmedi ne bilim kızlar yaa böle içim çok tuhaf😢

Günaydın kızlar💕sabah aradı acıbadem sadece 1 tanesi dondurcak kaliteye gelmiş 2 transfer edicektik güya😢 o şokla kaçıncı kalite yani diye sormak aklıma da gelmedi ne bilim kızlar yaa böle içim çok tuhaf😢
Hepimize lazım olan 1 sağlıklı embriyo canım, moralini bozma lütfen.
İyi kalitedir mutlaka, yoksa dondurmuyolar.
İnşallah o embriyon sağlıkla tutunsun sana🙏🏻
transfer bi sonraki adetle mi olacak?

Günaydın kızlar
Dün transfer hazırlığına başladık bizde hayırlısı ile 16 şubatta gerçekleşecek transfer
Doktorum 2 tabe istiyorsan olur dedi bende iki tane istedim bakalım 5.gün embriyosu iki tane koyulacak 😍🤗
Canım hadi hayirlsii olsun insallahh pozitif haber almak nasip olsun 🙏🏻 💕

Canım varsa nasibinde 1 tanesi sana tutanacaktr. Üzülme hiç. Kalitesine takılma bende hiç sormadım kalite. 5.gune gelmiş zaten iyi kalitededir.

X