Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Tüp bebek sürecinin her aşaması ayrı heyecanlı. Her kontrol bir sonrakine heyecan uyandırıyor hep acabalarla geçen bir süreç tedavin hayırlı olsun canım. Güzel haberini alırız insallahh
Valla ya
Insallah canim tesekkur ederim❤
Rabbim sizede kucaginiza almayi nasip etsin insallah Kriel

Valla ya
Insallah canim tesekkur ederim❤
Rabbim sizede kucaginiza almayi nasip etsin insallah Kriel
Amin canım çok teşekkür ederim
Sen ve senin gibi bu yolda emek veren tüm herkesin güzel haber almasını gönülden dilerim
Bu sürece girip stres yasamayani dövüyorlar stressiz olmuyor ama önemli olan stresle başa çıkıp bu yolda yılmadan inanarak devam etmek. Elimizden gelen duamizi etmek. Sonrası Rabbime kalmış. Nasibimizde varsa zamanı gelince bize geliyor

Amin Rabbim herkese nasip etsin insallah, o zaman bu zamandir insallah
Stressiz nasi olsun ki surekli ilac igne yada doktorlasin
Aynen dedigin gb basa cikmak onemli, simdi rahatim sukur. Insallah asil surectede boyle olurum ve hersey simdiki gibi hizli ilerler :)

Insallah❤
Burdayim artik, siz gecmissiniz o yollardan belki sorcaklarimiz olur
Roman aldim, neftlix dizilerine sardim, mandala boyarim derken bitirverir insallah
Ben de etrafımda bu sürece girip stres yaşamayanı görmedim
Allah tüm bekleyenleri isteyenleri bebişine kavuştursun inşallah amin
Bitivercek bak göreceksin Her zaman aklına ne gelirse sor canım

Ben de etrafımda bu sürece girip stres yaşamayanı görmedim
Allah tüm bekleyenleri isteyenleri bebişine kavuştursun inşallah amin
Bitivercek bak göreceksin Her zaman aklına ne gelirse sor canım
Amin insallah❤
Saol canim tesekkurler

merhaba canım yanlış etiketlemiş olabilir misin benim kuzular doğdu da 7 aylık olacaklar nerdeyse

cok sağol canım aminnn,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Hadi hayırlısı bakalım 2 tane ile şansın artar canım iyi yapmışsın. Güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlarsabah aradı acıbadem sadece 1 tanesi dondurcak kaliteye gelmiş 2 transfer edicektik güya o şokla kaçıncı kalite yani diye sormak aklıma da gelmedi ne bilim kızlar yaa böle içim çok tuhaf

Günaydın kızlarsabah aradı acıbadem sadece 1 tanesi dondurcak kaliteye gelmiş 2 transfer edicektik güya o şokla kaçıncı kalite yani diye sormak aklıma da gelmedi ne bilim kızlar yaa böle içim çok tuhaf
Hepimize lazım olan 1 sağlıklı embriyo canım, moralini bozma lütfen.
İyi kalitedir mutlaka, yoksa dondurmuyolar.
İnşallah o embriyon sağlıkla tutunsun sana
transfer bi sonraki adetle mi olacak?

Canım hadi hayirlsii olsun insallahh pozitif haber almak nasip olsun

Canım varsa nasibinde 1 tanesi sana tutanacaktr. Üzülme hiç. Kalitesine takılma bende hiç sormadım kalite. 5.gune gelmiş zaten iyi kalitededir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…