Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İyiyim canım giremedim bayadır ama ara ara okudum😊
Çok şükür ikimizde iyiyiz. Uyuyamıyorum pek sadece 😁 sen nasılsın? Geçti mi bulantılar?
Hazırlıklar devam ediyo vala şubatta e bebekte indirim varmış onu bekliyodu bazı şeylerde şubatta baya yol alırım heralde inşallah😝
Kriel Kriel sen nasılsın canım? Cinsiyet belli mi🥰
Aslimuu93 Aslimuu93 ahhh taze anne❤️ Nası gidiyoo
Bende daha iyiyim canım ara ara değişik belirtiler yaşıyorum haftaya 2 test icjn gideceğim doktora 😁 masallahh sende baya azalttın. O Şubatta ki indirimi bekleyen çok eksiklerini tamamlarsn 😁

Çok şükür ikimizde iyiyiz. Uyuyamıyorum pek sadece 😁 sen nasılsın? Geçti mi bulantılar?
Hazırlıklar devam ediyo vala şubatta e bebekte indirim varmış onu bekliyodu bazı şeylerde şubatta baya yol alırım heralde inşallah😝
Canım iyiyim, uyku düzensizlikleri bende de var. Gece wc için kalktıysam geri dalamıyorum, bi uyuyorum bi uyanığım..
Oğluşumuz olcak canım belli bizim cinsiyet☺️ Şubattaki indirimi duydugun iyi oldu kuzu takipteyim o zaman👍🏻

İyi diyelim iyi olsun kuzum uğraşıyoruz 😂 sen nasılsın

Arkadaşlar iyi akşamlar☺️ Daha önce de bu grupta yazmıştım bana destek olmuştunuz şimdi tekrar yardımlarınıza ihtiyacım var. Ben doğal yolla oluşan gebeliklerimi malesef ilk haftalarda kaybediyorum 2 siz boş gebelik 1 i kimyasal gebelik yaşadım. Doktorumun tavsiyesi ile ngs/ genetik ile incelenmiş tüp bebek yaptırdık. 20 ocakta 2. Transferimi oldum ancak sonuç yine negatif. İki transferimde de 5 aa embriyo tutmadı bu transferden önce rahime çizikte atıldı ama sonuç değişmedi😞😞 Bu süreçte başka ne yapabilirim lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın🌸
Not: Kromozom analizi, trombofili testleri vs hep temiz çıktı ve 3 ay sonra 30 yaşıma gireceğim

Arkadaşlar iyi akşamlar☺️ Daha önce de bu grupta yazmıştım bana destek olmuştunuz şimdi tekrar yardımlarınıza ihtiyacım var. Ben doğal yolla oluşan gebeliklerimi malesef ilk haftalarda kaybediyorum 2 siz boş gebelik 1 i kimyasal gebelik yaşadım. Doktorumun tavsiyesi ile ngs/ genetik ile incelenmiş tüp bebek yaptırdık. 20 ocakta 2. Transferimi oldum ancak sonuç yine negatif. İki transferimde de 5 aa embriyo tutmadı bu transferden önce rahime çizikte atıldı ama sonuç değişmedi😞😞 Bu süreçte başka ne yapabilirim lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın🌸
Not: Kromozom analizi, trombofili testleri vs hep temiz çıktı ve 3 ay sonra 30 yaşıma gireceğim
Canım kötü bir süreç atlamışsın. Kan pıhtılaşması var mı diye bakıldı mi. Ya da tüp bebekte kan sulandırıcı iğne kullandın mı. Embriyo yapıştırma diye bir yöntem var araştır istersen. Eşine dna hasar testi yapıldı mı. Birde kaç yumurta oldu kaç embriyo oluştu dondurulmus embriyon var mı. Çok soru sordum ama 😍

Canım kötü bir süreç atlamışsın. Kan pıhtılaşması var mı diye bakıldı mi. Ya da tüp bebekte kan sulandırıcı iğne kullandın mı. Embriyo yapıştırma diye bir yöntem var araştır istersen. Eşine dna hasar testi yapıldı mı. Birde kaç yumurta oldu kaç embriyo oluştu dondurulmus embriyon var mı. Çok soru sordum ama 😍
Yalnızca mthfr genim heterozigot çıktı. 7 yumurtam toplandı 5 i 5. Güne gitti. Sonra bu embriyolar genetik incelemeye gittiğinde 3 ü sağlıklı geldi, 1 tanesinden alınan örnek üzerinde çalışamamışlar, 1 tanesi mozak yapıdaymış. Şimdiye kadar 2 tane 5aa kalitede embriyomu harcadık😞 Geride 1 tane 4. Gün genetiği olumlu 1 tane 5. Gün genetik çalışılamamış embriyom var.
Senin kaçıncı denemende tuttu acb canım?

Yalnızca mthfr genim heterozigot çıktı. 7 yumurtam toplandı 5 i 5. Güne gitti. Sonra bu embriyolar genetik incelemeye gittiğinde 3 ü sağlıklı geldi, 1 tanesinden alınan örnek üzerinde çalışamamışlar, 1 tanesi mozak yapıdaymış. Şimdiye kadar 2 tane 5aa kalitede embriyomu harcadık😞 Geride 1 tane 4. Gün genetiği olumlu 1 tane 5. Gün genetik çalışılamamış embriyom var.
Senin kaçıncı denemende tuttu acb canım?
Canım ben ilk denemede dış gebelik yaşadım 2.denemede tuttu. Kan sulandirici ilaçların tutunmada etkisi olduğunu söylemişti doktorum. Sende mutlaka kullanmalisin. Elinde deneyebilecegin embriyon varmış. Kendini iyi hissettiğinde bence dene. Hem 4. Ya da 5. Gün olması onemli değil. Tutan tutuyor bu kadar çok emek sarfettikten sonra nasibimizde varsa bize geliyor.

Merhaba öncelikle bir sürü şey yaşamamışsınız ayrıca da olumlu olması için nerdeyse denemediğiniz bir şey kalmamış. Daha da yapılabilecek bir şey Var mıdır bilmiyorum sadece pes etmeden denemeye devam inşallah muradına erersin en yakın zamanda 🙏🏻

Canım ben ilk denemede dış gebelik yaşadım 2.denemede tuttu. Kan sulandirici ilaçların tutunmada etkisi olduğunu söylemişti doktorum. Sende mutlaka kullanmalisin. Elinde deneyebilecegin embriyon varmış. Kendini iyi hissettiğinde bence dene. Hem 4. Ya da 5. Gün olması onemli değil. Tutan tutuyor bu kadar çok emek sarfettikten sonra nasibimizde varsa bize geliyor.
Evet 4. Ya da 5 gün olması önemli değil kesinlikle buna bende katılıyorum 3. gün embriyosuyla tutan sağlıklı doğum yapan cok kisi var nasibimizi varsa bize gelir nasibimizde yoksa elimizden geleni yapsakta olmuyor malesef örnek ben bütün ilaclari saatinde kullandım 5.gun embriyosu kalitesi yüksekti tamam tuttu pozitifi gördük ama gelisimi 2. ayda durdu nasip olmayınca olmuyor 😔

Günaydın canımlar🥰 yaa şaka gibi benim türlü aksiliklerle 3 aydır ertelenen transfer hazırlığım başlamış hala inanamıyorum 🙈 sevgili dostlarım ben hala heyecandan bir şey anlayamasam da transfere kadar nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım bir şeyler söyleyin yahu 😂😂

Günaydın canımlar🥰 yaa şaka gibi benim türlü aksiliklerle 3 aydır ertelenen transfer hazırlığım başlamış hala inanamıyorum 🙈 sevgili dostlarım ben hala heyecandan bir şey anlayamasam da transfere kadar nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım bir şeyler söyleyin yahu 😂😂
Canım benim😍 heyecan yapmışsın belli, kendi zamanlarımı hatırlıyorum kalbim gümgümdü benim de böyle😄
Transfere kadar iyi beslenmeye çalış, bol protein al, bol meyve, sebze, çiğ kuruyemişler.. Ben mesela transfer gününe kadar kahvemi içmiştim bi gün önce vedalaştım☺️ normal düzenime devam edip daha iyi beslenmeye çalışmıştım☺️
Sakin sakin, mutlu pozitif gününü bekleyelim şimdi 🎈🎈

Yediğine içtigine dikkat et sağlıklı beslen canım ekmek makarna pilav vs kes onları bulgur mercimek bakliyat et balık tavuk türü kuruyemiş badem ceviz hurma incir falan ye transfer sonrası devam etmeye çalış hadi hayirli olsun tedavin canım inşallah seninle olur 🤲❤️

Kizlaaaar keseyi gördük Rabbime çok şükür 🤲 😍 herşey güzel dedi kesenin dışında beyaz bişey varmış oda iyi dedi vajinal baktı haftaya salı yada Perşembe kalp için gideceğiz gecmiyo saatler 😂
Gözün aydın canım 😍 sağlıkla devam etsin, kalp atışlarını da duyarsın haftaya inşallaah🙏🏻

Kizlaaaar keseyi gördük Rabbime çok şükür 🤲 😍 herşey güzel dedi kesenin dışında beyaz bişey varmış oda iyi dedi vajinal baktı haftaya salı yada Perşembe kalp için gideceğiz gecmiyo saatler 😂
Hayırlısı olsun canım kalp atışını duymakta nasip olsun 🙏🏻 💕

Kızlar ben ne zaman adet olurum 🥺göğüslerim patlicak sanki bugün baya ağrıyor opu dan sonra 14 günü filan bulan oluyor mu keşke olsam hemen 🙏🏻Sizin tecrübeleriniz nasıldı?
Opudan 11 gün sonra olmuştu benim adetim canım. 2 haftayı bulur demişti doktorum

X