Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kriel Kriel B Beklenenmucizemgeldi teşekkğr ederim kızlar bunlara dikkat edicimm☺️ Ayrıca B beklenenmucize hayırlı olsun canım inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olsun 🙏🏻😇
ogrtmn33 ogrtmn33 kuzu ben 5 gün sonra adet oldum. Şaşırdım hatta bu kadar erken beklemiyordum ama olunca nasıl rahatlamıştım ☺️ İnşallah en kısa zamanda sen de olur ve rahatlarsın. Bu arada aradılar mı bugün tekrar embriyoların durumu nasıl

Kriel Kriel B Beklenenmucizemgeldi teşekkğr ederim kızlar bunlara dikkat edicimm☺️ Ayrıca B beklenenmucize hayırlı olsun canım inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olsun 🙏🏻😇
ogrtmn33 ogrtmn33 kuzu ben 5 gün sonra adet oldum. Şaşırdım hatta bu kadar erken beklemiyordum ama olunca nasıl rahatlamıştım ☺️ İnşallah en kısa zamanda sen de olur ve rahatlarsın. Bu arada aradılar mı bugün tekrar embriyoların durumu nasıl?
ogrtmn33 ogrtmn33 kuzu ben 5 gün sonra adet oldum. Şaşırdım hatta bu kadar erken beklemiyordum ama olunca nasıl rahatlamıştım ☺️ İnşallah en kısa zamanda sen de olur ve rahatlarsın. Bu arada aradılar mı bugün tekrar embriyoların durumu nasıl
Ay ne güzel ben de inşallah kuzum olurum hemen🤷🏼‍♀️Eveeeet dün aradılar bugün heralde 5 ile 6 arası ararlar çok şükür 3 ü de bölünmeye devam ediyormuş ayrıntı flan demiyolar ama kaç hücreli filan diye ben mi ayrıntı istiyorum acaba😬🤗

Kızlar ben ne zaman adet olurum 🥺göğüslerim patlicak sanki bugün baya ağrıyor opu dan sonra 14 günü filan bulan oluyor mu keşke olsam hemen 🙏🏻Sizin tecrübeleriniz nasıldı?
Opudan 13 gün sonra olmuştum ben de kuzum. İnşallah çok sürmez olur rahatlarsın🙏🏻

Ay ne güzel ben de inşallah kuzum olurum hemen🤷🏼‍♀️Eveeeet dün aradılar bugün heralde 5 ile 6 arası ararlar çok şükür 3 ü de bölünmeye devam ediyormuş ayrıntı flan demiyolar ama kaç hücreli filan diye ben mi ayrıntı istiyorum acaba😬🤗
Oh maşallah 3ü de 5. Güne ulaşcak inşallah🥰 kaç hücreli olduklarını söyleseler de akılda kalmıyo, 3ü de devam ediyo demeleri iyi gidiyo demektir. 🙏🏻

Oh maşallah 3ü de 5. Güne ulaşcak inşallah🥰 kaç hücreli olduklarını söyleseler de akılda kalmıyo, 3ü de devam ediyo demeleri iyi gidiyo demektir.
Oh maşallah 3ü de 5. Güne ulaşcak inşallah🥰 kaç hücreli olduklarını söyleseler de akılda kalmıyo, 3ü de devam ediyo demeleri iyi gidiyo demektir. 🙏🏻
Hımm öyle mii ben de böyle uzun uzun anlatacaklar sandım.İnşallah inşallah kuzum 5. Günü görelim nasipse🤲🏻Adeti de o zaman ortalama 10 günü bulur 👍🥰

Hımm öyle mii ben de böyle uzun uzun anlatacaklar sandım.İnşallah inşallah kuzum 5. Günü görelim nasipse🤲🏻Adeti de o zaman ortalama 10 günü bulur 👍🥰
Belki daha erken olursun ama gecikirse de korkmaa bizim gibi geç adet olanlar da var yani☺️
inşallah canım amin🙏🏻

Oh süper 😇 boşver canım detaylı öğrenmek bazen iyi gelmiyor bize😂

Kızlar bugün 4. Gündü aradılar şimdi ama dış ortama çıkarmadık etkilenmesin diye yarın dondurmayı planlıyoruz yarın bakıp kaçı kaliteli hangisi dondurulcak bilgi vericez dediler 🙄 böyle mi oluyoo ki sizde nasl oldu

Kızlar bugün 4. Gündü aradılar şimdi ama dış ortama çıkarmadık etkilenmesin diye yarın dondurmayı planlıyoruz yarın bakıp kaçı kaliteli hangisi dondurulcak bilgi vericez dediler 🙄 böyle mi oluyoo ki sizde nasl oldu
Evet canım bana da aynısı oldu. 4. Günü dokunmadık embriyolara demişlerdi.
Yarın haber alırsın, sabır kuzum 1 güncük daha.🙏🏻

Ayy kuzumm rahatladım😎yarın inşallah hayırlı haberler yazmak nasip etsin Allahım❣️❣️🙏🏻🙏🏻

Selam kizlar boyle topiklerde yazilanlari gordukce kendime diyorum, simdi zaman kolay gecio ama opudan sonra ilerlemicek die diodun dogru bak die :)
O zaman ki sorularda kaygida artiyo sanirim.
Ben bugun 3. Gun ignemi vuruldum. Bu sabah kontrol vardi guzel gidiyo dedi, persembe yine gidicem bakalim.
Umarim hersey guzel gider her birimiz icin🤲🏻

Selam kizlar boyle topiklerde yazilanlari gordukce kendime diyorum, simdi zaman kolay gecio ama opudan sonra ilerlemicek die diodun dogru bak die :)
Ben bugun 3. Gun ignemi vuruldum. Bu sabah kontrol vardi guzel gidiyo dedi, persembe yine gidicem bakalim.
Merhaba canım☺️ Tedaviye başlayabilmek bile güzel aslında, başlayınca bi şekilde devamı geliyo.
Bekleme kısmı en zoru, opu sonrası 5 gün ve özellikle transfer sonrası test gününe kadar sabretmek ☺️
inşallah güzel sonuç almak nasip olsun sana da 🤲🏻

Merhaba canım☺️ Tedaviye başlayabilmek bile güzel aslında, başlayınca bi şekilde devamı geliyo.
Bekleme kısmı en zoru, opu sonrası 5 gün ve özellikle transfer sonrası test gününe kadar sabretmek ☺️
inşallah güzel sonuç almak nasip olsun sana da 🤲🏻
Insallah cok amin😍
Kimsenin emegi bosa cikmasin guzel sonuclansin insallah.
Kesinlikle tedaviye basladim baslicam derken 2 sene gecti😁
Simdi diorum basladik ya cabuk gecio sanki zaman, hastaneye git gel derken. Hep aklimda o asil onemli gunler var. Kendime ugrasicak bisiler bulayim bari 🤷🏻‍♀️

Tüp bebek sürecinin her aşaması ayrı heyecanlı. Her kontrol bir sonrakine heyecan uyandırıyor hep acabalarla geçen bir süreç 😁 tedavin hayırlı olsun canım. Güzel haberini alırız insallahh 🙏🏻 💜

bugün kontrole gittim ilaçlara başladım, 15 ğün sonra kısmetse transfer olacağım bu seferde inş tutar ama düşmez inş:KK43:
Tedavin hayırlı olsun canım. Aklına kötü getirme. Yaşanılan kötü tecrübeler korku uyandırıyor belki ama bir kere yaşamış olman bir daha yaşayacaksın anlamina gelmez. İlk denememde dış gebelik geçirdim şükür 2.de hamileyim darısı senin başına 💕🙏🏻

Insallah cok amin😍
Kimsenin emegi bosa cikmasin guzel sonuclansin insallah.
Kesinlikle tedaviye basladim baslicam derken 2 sene gecti😁
Simdi diorum basladik ya cabuk gecio sanki zaman, hastaneye git gel derken. Hep aklimda o asil onemli gunler var. Kendime ugrasicak bisiler bulayim bari 🤷🏻‍♀️
Evet kesinliklee, ilk iğnemi vurulduktan sonra cabuk geçti, hızlıca opu günü geldi sanki☺️
Sen de öyle bi bakmışsın geçmiş gitmiş bile. Aynen bu dönem kendini oyala diziler, filmler, örgüler, yürüyüşler vs. Moralin keyfin iyi olsun inşallah sonu da güzel olsun🙏🏻
gelişmelerden bizi de haberdar et 🥰

Evet kesinliklee, ilk iğnemi vurulduktan sonra cabuk geçti, hızlıca opu günü geldi sanki☺️
Sen de öyle bi bakmışsın geçmiş gitmiş bile. Aynen bu dönem kendini oyala diziler, filmler, örgüler, yürüyüşler vs. Moralin keyfin iyi olsun inşallah sonu da güzel olsun🙏🏻
gelişmelerden bizi de haberdar et 🥰
Insallah❤
Burdayim artik, siz gecmissiniz o yollardan belki sorcaklarimiz olur :KK66:
Roman aldim, neftlix dizilerine sardim, mandala boyarim derken bitirverir insallah😍

X