Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Olmaz canım inşallah tıp laboratuvar lar iyi şimdi dondurma yöntemi kötü olsa yapmazlar öyle heralde benimde kalmadı embriyom 4.gun durdu 1 tane kalmıştı transfer sonrası duyunca çok üzüldüm acaba bendekiler de mi diye kara kara düşündüm napacaz bı sürü maddi manevi diye önümü görememistim ama çok şükür şu an Rabbime strese sokmamaya çalış nolur bunyeni 🤲
Aynen öylee aynenn🤲🏻Bugün 2 si devam ediyor biri geride kalmış Allahım sana sığındık yarabbim diyorum iş olacağa varıyır demi yine

Duphalac vardı annemlerde onu getirteyim tamam canımm ona da başlayım🙄
Duphalac felaket bolca su iç ondan sonra ama susuz kaliyosun ben bi kere içtim 1 2 günde etki eder yaziyodu ama bende 2 saatte başladı rahatlama bol su içtim 2 3 gün sürdü o şekilde gece gündüz 🤦

Müsil hapı verdi doktor banamısın demiyor tık yok 🤷🏼‍♀️Yarın sabah 2 tane daha devam edeyim duphalacda içeyim inşallah olur
Duphalc kullandım canım ben. En kötü 3 4 saatte etki ediyor. Biraz rahatlarsın. Ama opu nun etkilerinin geçmesi 1 haftayı bulabilir biraz sık dişini. Hareketsiz kalma. Eğer Duphalc iyi gelmezse gidip acilde bir iğne ol o zman rahatlarsın ☺️

Müsil hapı verdi doktor banamısın demiyor tık yok 🤷🏼‍♀️Yarın sabah 2 tane daha devam edeyim duphalacda içeyim inşallah olur
Ben de kabızlıktan 2 3 gün çok çekmiştim opudan sonra. Duphalac ı kaşık kaşık içiyodum, bi nebze rahatlatıyodu. Bikaç gün sık dişini geçiyo canım. Sabahları kuru kayısı kuru erik hoşaf gibi yapıp içebilirsin aç karna. Bi de bol su. Sabır kuzum geçecek.

İçtim kızlar🙏🏻Sabah bir lavaboya koştum ama Allahım dünya varmışş😄😄kuş gibi oldum şimdi çok şükür😘😘😘 Kriel Kriel Fly3646 Fly3646
Gözünaydin 😂 duphalac candır ben kullanmaya devam ediyorum arada. Kuru kayısı kuru erik falan tüket hazır bagirsaklr rahatlamisken. Aç karnına yiyip ılık su iç üzerine 👍

Gözünaydin 😂 duphalac candır ben kullanmaya devam ediyorum arada. Kuru kayısı kuru erik falan tüket hazır bagirsaklr rahatlamisken. Aç karnına yiyip ılık su iç üzerine 👍
Evet kuzu sabah aklıma geldi ılık su içtim direk 🤗yalnız lavaboya çıkmadan bıgün de çıkamıcam sandım haptan bir daha içmiştim bu sefer de cır cır olmasam düştüğüm hallere heleee😅😅🤣🤣

Evet kuzu sabah aklıma geldi ılık su içtim direk 🤗yalnız lavaboya çıkmadan bıgün de çıkamıcam sandım haptan bir daha içmiştim bu sefer de cır cır olmasam düştüğüm hallere heleee😅😅🤣🤣
Ay olsan bilee kabızlıktan iyidirr ya😂 şimdiden sonra normale döner düzenin belki içme istersen başka ilaçtan. Hadi geçmiş olsun canım rahatladın🙏🏻

Hosgeldin canım nerelerdesin bebek nasıl 😍 hazırlıklar ne durumda 😁
İyiyim canım giremedim bayadır ama ara ara okudum😊
Çok şükür ikimizde iyiyiz. Uyuyamıyorum pek sadece 😁 sen nasılsın? Geçti mi bulantılar?
Hazırlıklar devam ediyo vala şubatta e bebekte indirim varmış onu bekliyodu bazı şeylerde şubatta baya yol alırım heralde inşallah😝
Kriel Kriel sen nasılsın canım? Cinsiyet belli mi🥰
Aslimuu93 Aslimuu93 ahhh taze anne❤️ Nası gidiyoo

X