Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ayy sormaa aradılar ama heyecandan kaçı döllendi ne oldu beynim durdu bayılcaktım sanki🤦🏼‍♀️ 6 sı olgun çıkmış 3 ü döllenmiş kuzum geri kalanı takip ediyoruz dedi ne bileyim Allaha Emanetler 🥺3 sağlıkla gitse keşke
Gidecek inşallah canım benim 4tane idi 3.gune 3 u geldi 1 i 4.gunde gelişimi durdu 2 si benimleydi çok üzüldüm geride kalmadi diye ama çok şükür şimdi umudunu kaybetme lütfen 😇

Ben toplamadan beri sabah akşam iciyorum estrofem i progestan fitil sabah 2 akşam 2 oksapar günlük prolutan haftalık toplama dan beri bunlar devam 2 de antibiyotik vardı 3 ve 5 günlüktü onlar bitti başlanmadı bidaha diğerlerine devam ama 11 ocaktan beri
Canım ama senin opu sonrası ilk adetinle olacak Herhalde değil mi benim ki dondurulmuş embriyo üç adet arası verdim

İyiler çok şükür 🥰

Ayy kaldıramadım bir türlü fulyam😂 ağrılarım çok şükür iyiye gidiyor her geçen gün daha iyi hissediyorum. Dün doktoruma gittim bandı filan açtı dikişleri aldı ama çok hissiz o bölge böyle devam eder baya dedi 😂 kuzularım da iyiler uğraşıyoruz yedir içir yatır su gibi bez gidiyor valla 😂 sen nasılsın kuzum

Güzel canım benim yavaş yavaş tanıyoruz birbirimizi 🙏🏻 Alışıyoruz 🙏🏻 Sen nasılsın nasıl gidiyor oğluşunla🧿
Çok şükür iyiyim kuzum, kontrol gününü bekliyorum 🥰 her geçen gününüz daha güzel olsun canım🙏🏻

Kızlar iyi akşamlar 🌸 kontrol güzel geçti şükür şimdilik yolunda her şey 2.3 lük bir rahim kalınlığı var. Estrofem e başladı ama ilk 4 gün sadece sabahları içiyorum sonra sabah akşam. Sizin de öyle miydi bilmiyorum. Başka bir ilaç vermedi. Şunu ye bunu iç de demedi 🤷🏻‍♀️ Biraz ilgisiz mi ne 🙄
Günde 3 kullanıyodum estrofemi ben sonradan progesteron ekleniyo canım. Ama kişiye göre değişebiliyo bu süreçler en iyisini doktorun bilir yine.
Benimki de yemeye içmeye karışmamıştı

Canım 3 yudum soğuk süt , elma ya da ayva iyi deniyo mide ynamasına. Ben genelde süt içiyorum olunca.
İçtim canım süt 1 saati geçti ama yanmaya devam ediyor inat ettim ilaç icmicm birde elma yiyim her gece yiyorum mutlaka zaten. Ama bu ara bende ayrı bir yanma var ee geçer insallahh kalıcı değildir 😁

İçtim canım süt 1 saati geçti ama yanmaya devam ediyor inat ettim ilaç icmicm birde elma yiyim her gece yiyorum mutlaka zaten. Ama bu ara bende ayrı bir yanma var ee geçer insallahh kalıcı değildir 😁
İnşallah geçer canım benim🙏🏻
Bu ara daha sade, baharatsız, az yağlı beslenmeye çalış çok rahatsız oluyosan. Bende de geceleri oluyo yastıgımı dikleştirmek rahatlatıyo biraz da.

Günde 3 kullanıyodum estrofemi ben sonradan progesteron ekleniyo canım. Ama kişiye göre değişebiliyo bu süreçler en iyisini doktorun bilir yine.
Benimki de yemeye içmeye karışmamıştı
Allh allah, hayret bana doktor ilk 4 gün sadece sabah iç diye reçete yazmış. Sonra sabah akşam. Anlayamadım 🤷🏻‍♀️

Gidecek inşallah canım benim 4tane idi 3.gune 3 u geldi 1 i 4.gunde gelişimi durdu 2 si benimleydi çok üzüldüm geride kalmadi diye ama çok şükür şimdi umudunu kaybetme lütfen 😇
Geride kalacak mı hiç onu düşünemiyorum kuzum bir de donduracaklarmış zaten 3 tane onu çözdürürken hadi bir şey olursa diye uykularım gitti Allahım ne zor işler🤲🏻

Geride kalacak mı hiç onu düşünemiyorum kuzum bir de donduracaklarmış zaten 3 tane onu çözdürürken hadi bir şey olursa diye uykularım gitti Allahım ne zor işler🤲🏻
Canım ben 2 defa dondurulmuş embriyo tranferi oldum. İkisinde de cozulurken bir şey olmadı korkma. Çok dusuk bir ihtimal o. Artık teknoloji gelişti yüksek oranla embriyolar kalitelerini koruyor

Canım ben 2 defa dondurulmuş embriyo tranferi oldum. İkisinde de cozulurken bir şey olmadı korkma. Çok dusuk bir ihtimal o. Artık teknoloji gelişti yüksek oranla embriyolar kalitelerini koruyor
Binbir türlü senaryo benimki işte🥺 doğrusun kuzum aslında öyle tehlike olsa niye bu kadar dondurma transferi olsun demi az az rahatladım bak🙏🏻

Kızlar opudan sonra kabızlık olayını nasıl çözdünüz yaa ? Doktor ilaç verdi bıgün için ama tık yok şişim zaten iki kat oldummm iyice tavsiyeniz var mı siz neler yaptınız🥺

Kızlar opudan sonra kabızlık olayını nasıl çözdünüz yaa ? Doktor ilaç verdi bıgün için ama tık yok şişim zaten iki kat oldummm iyice tavsiyeniz var mı siz neler yaptınız🥺
Duphalac kullan canım ondan sonra da dikkat et katı yeme devamlı bol su iç duphalac etkisini gösterdiğinde bende laparoskopi den sonra olmuştum bilirim o hissi çok kötü

Ben surup içmistim canım. Malesef opu sonrası sıkıntı oluyor kabizlik doğal yolla geçmemişti benimki.

Olmaz canım inşallah tıp laboratuvar lar iyi şimdi dondurma yöntemi kötü olsa yapmazlar öyle heralde benimde kalmadı embriyom 4.gun durdu 1 tane kalmıştı transfer sonrası duyunca çok üzüldüm acaba bendekiler de mi diye kara kara düşündüm napacaz bı sürü maddi manevi diye önümü görememistim ama çok şükür şu an Rabbime strese sokmamaya çalış nolur bunyeni 🤲

X