Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bu işlerde tüp bebek bölümü daha güvenilir geliyo bana, işin uzmanı onlar diye. Yine de karar senin tabi ki canım

Bence tüp bebek doktorun daha iyi bilir gibi canım. Bu konuda onlara güvenrdm ben.

Bu işlerde tüp bebek bölümü daha güvenilir geliyo bana, işin uzmanı onlar diye. Yine de karar senin tabi ki canım
Aklımda deli sorular kuzum başkentte filiz hayderdedeoğlu yani bülent beyin eşine gidiyorum senin doktorundu demi bülent bey:) işte kadının karısı da Tüp bebekçi üzerine bastıra bastıra opu haftası kesiyosun diye kağıda bile yaZdı bugün gece yatana kadar düşünürüm artık ne yapim diye

Bence tüp bebek doktorun daha iyi bilir gibi canım. Bu konuda onlara güvenrdm ben.
Şimdi ikisinin de yüz ifadesini düşünecem hangsi daha emin dedi murat bey sanki salladı o an yani kullan bir şey olmaz ya gbisnden dedi bugün iyice düşünüp kafayı yerim artık

Karı koca çatışması olmuş
Sen bülent hocaya deseydin eşiniz böyle diyo diye o zaman ortasını yap ne 1 hafta önce bırak ne son güne kadar kullan. Opuya 3 4 gün kala bırak

Ssevincli canımm çok üzüldümm seni çok iyi anlıyorum benim de ilk hamileliğimde 7 haftalık sonladırma oldu. Biz kalp atışını duymuştuk ama kese büyümedi sağlıklı bir şekilde. O zaman çok üzülmüştüm ama inançlı insanlarız her şeyin bizim elimizde değil de onun elinde olduğunu biliyoruz ve ona sığınmaktan başka çare yok Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin. Dondurulan başka embriyon var mıydı peki canım

Canim Amin Allah razı olsun çok şükür inançlı insanlarız biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın
4 tane daha dondurulmuşum var canım

Canim Amin Allah razı olsun çok şükür inançlı insanlarız biz elimizden geleni yaptık takdir Allahın
4 tane daha dondurulmuşum var canım
Canım ne güzel dondurulmuş varmış. Kötü bir olay yaşadın ama en azından her şeye baştan başlamayacaksin. Bende dış gebelik geçirdigimde tek tesellim dondurulmusn olması idi. Normal süreçte kürtaj da korunma pek vermiyorlar. Belki 1 ay ara vermek sana yeter

iyi çok şükür canım en azından sil baştan başlamayacaksın tedaviye. Ne kadar dinlenme süresi verdi doktorun peki
Çok sagolun kizlar
Beninde tek tesellim dondurulmuslarim var oldu açıkçası nasip böyleymiş bunuda yaşıcakmışım
Kese ve bebegi genetik tahlile yolladık neden gelişim olmadi diye sonucu 20 yada 25 güne çıkacak o zaman tekrar konuşuruz dedi belli bi süre vermedi şimdilik.

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Tahlile göndermeniz de çok güzel olmuş. Tekrar çok geçmiş olsun Rabbim en güzelini yaşatsın bir dahaki sefere inşallah

Değer yükselmiş 149 dan 345 e çıkmış bugün hoca güzel dedi hesaplama yaptı tarihsel değer le ilgili salai kesemiz görünürmüs teyzeleri vitamin imin salı sabah gideceğim tekrar ilaçlara devam

Kızlar ilk iki transferim ayrı ayrı düşükle sonuçlandı. Bugün doktorumla randevum vardı, 3. Tedavi için çift embriyo transfer edeceğini söyledi ve duyduğumuz bazı uygulamalarin kanıtlanmamış olduğunu bu nedenle bu ekstra tedavileri denemeyecegini söyledi. Bugün pıhtılaşma ve krozom testlerimizi yaptirdik.

Çift embriyo şansını artirir canım. Hem test sonuçlarına göre varsa sorun ona göre ilaç kullanırsın. Ne zaman olacaksın transferi test sonuçlarından sonra mı daha uzun süre bekleyecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…