Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Çift embriyo şansını artirir canım. Hem test sonuçlarına göre varsa sorun ona göre ilaç kullanırsın. Ne zaman olacaksın transferi test sonuçlarından sonra mı daha uzun süre bekleyecek misin
Evet canım test sonuçları çıkmadan yapamıyoruz. Zaten düşüğümden dolayı 3 ay ara verdik

Evet canım test sonuçları çıkmadan yapamıyoruz. Zaten düşüğümden dolayı 3 ay ara verdik
Sonu güzel olsun da zaman geçiyor canım. Belki sana ilk başta 3 ay uzun geldi ama inan böyle durumda ara vermek çok iyi geliyor. Bende dış gebelikte 3 ay ara verdim hem kendimi psikolojik olarak toparladım hem vücudum toparlandı. İnsallahh ara verdikten sonra pozitif haberi alırsın Allahın izni ile 🙏🏻💕

Değer yükselmiş 149 dan 345 e çıkmış bugün hoca güzel dedi hesaplama yaptı tarihsel değer le ilgili salai kesemiz görünürmüs teyzeleri vitamin imin salı sabah gideceğim tekrar ilaçlara devam 😍❤️ :nazar:
Oh maşallah canım ne güzel artmış🧿 önce keseyi sonra kalp atışını görür duyarsın inşallah, sağlıkla devam etsin🙏🏻

Kızlar ilk iki transferim ayrı ayrı düşükle sonuçlandı. Bugün doktorumla randevum vardı, 3. Tedavi için çift embriyo transfer edeceğini söyledi ve duyduğumuz bazı uygulamalarin kanıtlanmamış olduğunu bu nedenle bu ekstra tedavileri denemeyecegini söyledi. Bugün pıhtılaşma ve krozom testlerimizi yaptirdik.
Testlerin yapılması araştırılması iyi canım, ilaçlarını ona göre ayarlar. Çift embriyo ile de şansın artar.
Hadi inşallah bu sefer gelsin bebişin sağlıkla🤲🏻

Sonu güzel olsun da zaman geçiyor canım. Belki sana ilk başta 3 ay uzun geldi ama inan böyle durumda ara vermek çok iyi geliyor. Bende dış gebelikte 3 ay ara verdim hem kendimi psikolojik olarak toparladım hem vücudum toparlandı. İnsallahh ara verdikten sonra pozitif haberi alırsın Allahın izni ile 🙏🏻💕
Benim için de iyi olacak inşallah canım.. Allah razı olsun 🌼

Günaydın cicik anneler😍 kovid testlerimiz negatif çıktı çok şükür yarın sabah opu var Allahım kolaylık versin inşallah bana dua edin sabah 11 de🤲🏻🐥
En güzel ana bı adım kalmış sankin stres yapma güzel düşün güzel olcak Allah'ın izniyle ❤️

Günaydın cicik anneler😍 kovid testlerimiz negatif çıktı çok şükür yarın sabah opu var Allahım kolaylık versin inşallah bana dua edin sabah 11 de🤲🏻🐥
Dualarımız seninle güzel güzel yumoslarin olsun sonrada en güzel embriyoya dönüşsün bebis olsun 🙏🏻 💕

X