Evet canım test sonuçları çıkmadan yapamıyoruz. Zaten düşüğümden dolayı 3 ay ara verdikÇift embriyo şansını artirir canım. Hem test sonuçlarına göre varsa sorun ona göre ilaç kullanırsın. Ne zaman olacaksın transferi test sonuçlarından sonra mı daha uzun süre bekleyecek misin
Sonu güzel olsun da zaman geçiyor canım. Belki sana ilk başta 3 ay uzun geldi ama inan böyle durumda ara vermek çok iyi geliyor. Bende dış gebelikte 3 ay ara verdim hem kendimi psikolojik olarak toparladım hem vücudum toparlandı. İnsallahh ara verdikten sonra pozitif haberi alırsın Allahın izni ileEvet canım test sonuçları çıkmadan yapamıyoruz. Zaten düşüğümden dolayı 3 ay ara verdik
Oh maşallah canım ne güzel artmışDeğer yükselmiş 149 dan 345 e çıkmış bugün hoca güzel dedi hesaplama yaptı tarihsel değer le ilgili salai kesemiz görünürmüs teyzeleri vitamin imin salı sabah gideceğim tekrar ilaçlara devam
Testlerin yapılması araştırılması iyi canım, ilaçlarını ona göre ayarlar. Çift embriyo ile de şansın artar.Kızlar ilk iki transferim ayrı ayrı düşükle sonuçlandı. Bugün doktorumla randevum vardı, 3. Tedavi için çift embriyo transfer edeceğini söyledi ve duyduğumuz bazı uygulamalarin kanıtlanmamış olduğunu bu nedenle bu ekstra tedavileri denemeyecegini söyledi. Bugün pıhtılaşma ve krozom testlerimizi yaptirdik.
Benim için de iyi olacak inşallah canım.. Allah razı olsunSonu güzel olsun da zaman geçiyor canım. Belki sana ilk başta 3 ay uzun geldi ama inan böyle durumda ara vermek çok iyi geliyor. Bende dış gebelikte 3 ay ara verdim hem kendimi psikolojik olarak toparladım hem vücudum toparlandı. İnsallahh ara verdikten sonra pozitif haberi alırsın Allahın izni ile
Testleri doktorum istemedi ben kendim yaptımTestlerin yapılması araştırılması iyi canım, ilaçlarını ona göre ayarlar. Çift embriyo ile de şansın artar.
Hadi inşallah bu sefer gelsin bebişin sağlıkla
En güzel ana bı adım kalmış sankin stres yapma güzel düşün güzel olcak Allah'ın izniyleGünaydın cicik annelerkovid testlerimiz negatif çıktı çok şükür yarın sabah opu var Allahım kolaylık versin inşallah bana dua edin sabah 11 de
İnşallah kuzuu inşallah çok duygusalım bugün Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeEn güzel ana bı adım kalmış sankin stres yapma güzel düşün güzel olcak Allah'ın izniyle
Dualarımız seninle güzel güzel yumoslarin olsun sonrada en güzel embriyoya dönüşsün bebis olsunGünaydın cicik annelerkovid testlerimiz negatif çıktı çok şükür yarın sabah opu var Allahım kolaylık versin inşallah bana dua edin sabah 11 de
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canımBen şimdi nasıl hesaplayacagim ya heycandan sormayi unuttum doktora bat 30 Aralık'ta idi ona göre 4 hafta oluyo ama transfer olduğu için 2 haftalık olmuyo mu
Yok canım olmaz ister istemez gerinme duygusu geliyor. Zaten çok kısa süreli oluyor. Bebeğe zarar vermezMerhaba kizlar gunaydin sabah ister istemez gerindim bunda bir problem olabilir mi bebeğe zarari var mi bilgisi olan paylaşabilir mi
Ay çok sevindim ben istemeden uykuda yapiyorum bunu cok ama bugun hic belirtim yok 2 gun önce belirtim vardi korkuyorumYok canım olmaz ister istemez gerinme duygusu geliyor. Zaten çok kısa süreli oluyor. Bebeğe zarar vermez
4 haftalık olmus oluyo takvime göre yinede doktora soracağım unutmazsam salı günü kesemiz görünürse inşallahSon adet tarihine göre hesaplanıyor canım
Kaç gün oldu canım. Herkeste belirti olmuyor. Zaten tam olarak hamilelik belirtileri 5.6.haftadan sonra hissediliyor.Ay çok sevindim ben istemeden uykuda yapiyorum bunu cok ama bugun hic belirtim yok 2 gun önce belirtim vardi korkuyorum