Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnşallah canımm şu 40 günü atlatsak🙏🏻

Valla öyleymiş kuzum bir de seninkiler de ilk zamanlarda memeyi zor çekiyor muydu benim kız çekiyor hemen yoruluyor sonra yine veriyorum yine yoruluyor
Oyle cnm normal emmelerı anca oturur bıde mıdelerı cok kucuk daha hemen doyarlar acıkınca aglayıp aranırlar saga sola kafayo yatırıp agızlarıyla

Arkadaşlar doktorumdan geldim e2 2300 lerde cumaya alırım toplarız dedi baya önde gidiyormuşum ama dondurma yapabiliriz dedi :KK43: biraz canım sıkılda ama ya kendimi taZe transfere haZırlamıştım bu değer kaç olmalı kaça kadar yükselirse normal ayy kafam bozuldu ya🤭
Benim de e2 baya yükselmişti, en son 8000lerdeydi. O yüzden dondurduk, ertesi ay transfer yapıldı. Geç olsun güç olmasın dedik. Ama bazen taze transfer de yapan doktor oluyo. Hayırlısı olsun her durumda da hiç canını sıkmaa.

Benim de e2 baya yükselmişti, en son 8000lerdeydi. O yüzden dondurduk, ertesi ay transfer yapıldı. Geç olsun güç olmasın dedik. Ama bazen taze transfer de yapan doktor oluyo. Hayırlısı olsun her durumda da hiç canını sıkmaa.
Evet kuzum ilk bir şok oldum doktor böle giderse dondururuz dedi hatta çarşamba günkü dozu azalttı biliyormuusn🤷🏼‍♀️Karnım fenaa şiş peki diğer ay adet oldun mu düzenin bozulmadı mı ki 🥺

Evet kuzum ilk bir şok oldum doktor böle giderse dondururuz dedi hatta çarşamba günkü dozu azalttı biliyormuusn🤷🏼‍♀️Karnım fenaa şiş peki diğer ay adet oldun mu düzenin bozulmadı mı ki 🥺
Son dozu ben de azaltmıştım, evet şişkinlik oluyo, kabızlığa dikkat et olmamaya çalış ona göre lifli ve sıvı beslen derim.
Yok canım sorun olmadı sonraki adette, bikaç gün gecikme ile olmuştum diye hatırlıyorum. Adetin 3. Günü estrofem ile hazırlıklara başlamıştık. Dondurulmuş olunca kafam da daha rahattı, iyi geliyo 1 ay dinlenmek, rahim de toparlanıyo.

Benımde ertelenmişti opu sonrası rahatsızlığım olmuştu. Bu durumda rahimi dinlendirmek en iyisi canım. Üzülme hiç önemli olan sonu güzel olsun 🙏🏻😍

Betam 149 çıktı Çarşamba tekrar gidicem bu sefer tüp yaptirdigim doktora gidecem doktorum güzel dedi :nazar: şükür namazimi kılıp aglayarak sizlere de dua ettim😌
Yaa masallahh canım tebrikler 🎊 Gözünaydin sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al 🙏🏻🧿💕

Son dozu ben de azaltmıştım, evet şişkinlik oluyo, kabızlığa dikkat et olmamaya çalış ona göre lifli ve sıvı beslen derim.
Yok canım sorun olmadı sonraki adette, bikaç gün gecikme ile olmuştum diye hatırlıyorum. Adetin 3. Günü estrofem ile hazırlıklara başlamıştık. Dondurulmuş olunca kafam da daha rahattı, iyi geliyo 1 ay dinlenmek, rahim de toparlanıyo.
Ayy içim rahatladııı o zaman doktor ne derse o çünkü donduralım gibisinden konuştu hadi inşallah sonu güzel olsunn aynenn😍

Beta 149 diye test yaptım şimdi 2.cizgi silik çıktı 😂 demekki önceden yapsaydım umutsuzluga kapilcaktim iyiki beklemişim 12 gün test yapmadan 😊

Günaydın kızlar😍
Kızlar cok isterdim güzel haberler vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandı.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 3 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi 😔
Canım çok üzüldüm, herşey Allah'tan. Güç diliyorum sana, inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna🙏🏻
Beta 149 diye test yaptım şimdi 2.cizgi silik çıktı 😂 demekki önceden yapsaydım umutsuzluga kapilcaktim iyiki beklemişim 12 gün test yapmadan 😊
İnşallah sağlıkla katlanarak artar betan canım 🙏🏻

Kızlar cok isterdim güzel haberler vermeyi maalesef gebeliğim bugün sonlandı.
Keseyi gördük bebegi gördük ama kalp atışı maalesef yok 2,5 3 hafta geriden geldiğini sağlıklı olmadığını söyledi 😔
Canım çok üzüldüm. Sağlıksız bir gebelikse malesef devam etmiyor ama baştan devam etmemesi senin için daha hayırlıdır. Biliyorsun ki artık sen hamile kalabiliyorsun. İnsallahh en yakın zaman da yavruna kavuşursun 🙏🏻💕

Günaydın kızlar😍

Canım çok üzüldüm, herşey Allah'tan. Güç diliyorum sana, inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna🙏🏻

İnşallah sağlıkla katlanarak artar betan canım 🙏🏻
Canım çok üzüldüm. Sağlıksız bir gebelikse malesef devam etmiyor ama baştan devam etmemesi senin için daha hayırlıdır. Biliyorsun ki artık sen hamile kalabiliyorsun. İnsallahh en yakın zaman da yavruna kavuşursun 🙏🏻💕
Amin Allah razı olsun kizlar çok teşekkür ederim 💕

Günaydın güzel anneler😍nasılsınız bıdıklar iyii dimi🥰benim gün geçmiyor ki başka bir olay olmasın😂prolaktin için dostinex kullanıyordum endokrin opu haftası alma ilacı dedi şimdi tüp bebek de transfere kadar iç bişe olmaz dedi ne yapacam al işte bir ikilem daha ben anlamıyorum bu doktorları ne yapsam kızlar kimi dinlicem ki ya🤷🏼‍♀️😬

Günaydın canım 😍 yarın gorucem vitamin in değerini artış göstermiş mi diye 😇Ben ilaçlara toplama sonrası ertesi gün başlayıp transfer den sonra şu an hala devam ediyorum
Günaydın güzel anneler😍nasılsınız bıdıklar iyii dimi🥰benim gün geçmiyor ki başka bir olay olmasın😂prolaktin için dostinex kullanıyordum endokrin opu haftası alma ilacı dedi şimdi tüp bebek de transfere kadar iç bişe olmaz dedi ne yapacam al işte bir ikilem daha ben anlamıyorum bu doktorları ne yapsam kızlar kimi dinlicem ki ya🤷🏼‍♀️😬

X