Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kız dur olmasın neler yaşamıştır kim bilir şimdiye kadar bizimde olsun beraber oturalım geceleri gündüzleri artık 😂😂
2 bebeyle nerde uyusun bu kız 😁 tek olunca bile zor Allah kolaylık versin. Annelik zor iş. Hele de geç gelen beklenen bebek olunca uyumamaya razıyız ama tabi ayakta kalmak ister insan 😁

2 bebeyle nerde uyusun bu kız 😁 tek olunca bile zor Allah kolaylık versin. Annelik zor iş. Hele de geç gelen beklenen bebek olunca uyumamaya razıyız ama tabi ayakta kalmak ister insan 😁
Tek olsun 2 bebe ile uyumamaya razıyım ben ya 5.sene ye girdik beklemede gelsinler uyumayiz tek 😂 ki ( uykuya aşırı düşkünüm 12 saat tamamlanmazsa zombi gibiyim 😂😂)

Çok farklı bir duygu ya kalbim küt küt böyle planlı beklemek de zormuş 😑😑 Suyun gelecek panikle hastaneye gidip doğurcan oh mis 😂😂
Doğum kolay olacaksa evet hemen giidp doğuracan😁 bende diyorum ki tüp bebekte çok yoruldum hiç normal doğum sancısı çekemem alistim aneztesi almaya 😁

İnşallahh pozitif haberi alıp uykusuzluğun dibine vurursun 😁
İnşallah aminnnn hele bide ikiz olsun allahimm duy beni 😂 heee ya aneztezi ye alıştım iğnelere alıştım süper gidiyo iğneler falan 😂 bişey sorucam ben estrofem oksapar prolutan progestan kullanıyorum bunları pozitif gorursemde kullanmaya devam eder miyim acaba ya nezamana kadar kullandınız sizler tabi kişiden kişiye değişir bu da

Doğum kolay olacaksa evet hemen giidp doğuracan😁 bende diyorum ki tüp bebekte çok yoruldum hiç normal doğum sancısı çekemem alistim aneztesi almaya 😁
Valla benim de normal doğumu gözüm yemiyordu tek de olsa kuzum 😂 Şimdi en azından birşey hissetmicem ama belden aşağım uyuşacağı için bebişlerimin sesini de duyacağım inşallah eşim de girecek 🙏🏻

Valla benim de normal doğumu gözüm yemiyordu tek de olsa kuzum 😂 Şimdi en azından birşey hissetmicem ama belden aşağım uyuşacağı için bebişlerimin sesini de duyacağım inşallah eşim de girecek 🙏🏻
Her ana şahit olmak, bebişleri ilk çıktıgı anda kucağına vermeleri falan muhteşem 😍🧿 eşinin de yanında olması güç verir sana kuzum ne güzel🥰 inşallah çok rahat bi doğum olsun canım benim.
Fly3646 Fly3646 kuzum biz de görecez mi bu günleri ya😍 sağlıkla inşallah🙏🏻

İnşallah aminnnn hele bide ikiz olsun allahimm duy beni 😂 heee ya aneztezi ye alıştım iğnelere alıştım süper gidiyo iğneler falan 😂 bişey sorucam ben estrofem oksapar prolutan progestan kullanıyorum bunları pozitif gorursemde kullanmaya devam eder miyim acaba ya nezamana kadar kullandınız sizler tabi kişiden kişiye değişir bu da
Pozitifi gördükten sonra da devam ediliyo ilaçlara canım.
Bazı doktorlar 10 haftaya kadar bazıları 12ye kadar devam ettiriyo. Kan sulandırıcıyı daha uzun kullananlar da var.
Pozitifi görünce seve seve kullanıyo insan zaten🥰🥰

Çok farklı bir duygu ya kalbim küt küt böyle planlı beklemek de zormuş 😑😑 Suyun gelecek panikle hastaneye gidip doğurcan oh mis 😂😂
Buna katılıyorum ben de, gününden önce mesela kontrolde dicek ki doktor açılma başlamışş bugün yapalım doğumunu ohh miss son gece stresi fln yaşamadan.
İnşallah şu iki gün su gibi geçsin sana kuzu🙏🏻

Vardır bi hayır canım.. biraz daha sabredip beklemesi zor olcak sana ama geç olsun güç olmasın🙏🏻
Hayırlı haberlerle inşallah🙏🏻
İnşallah canım bebek iyi olsun önemli değil. Bende gebelik şekeri de çıktı Dr günde bir kere insüline başlattı. Öte yandan mide bulantılarım geç başladı devam ediyor.

İnşallah canım bebek iyi olsun önemli değil. Bende gebelik şekeri de çıktı Dr günde bir kere insüline başlattı. Öte yandan mide bulantılarım geç başladı devam ediyor.
Gebelik şekerini rutin kan tahlillerinde mi anladınız nasıl çıktı canım?
Dediğin gibi bebiş iyi olsun gerisi önemsiz, beslenmene de dikkat edersin 🥰

X