Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızlar Yarını iple çekiyorum bakalım yine bir hafta daha bekleyecek miyiz yoksa doğum günü alacak mıyız

Merhaba Arkadaşlar sizlerimde bu süreçte az cok tecrübe sahibi olduğunuzu düşünüyorum yumurtam toplandı dün olgun yumurta oluştu fakat bugun aradılar ve döllenme olmadığını söylediler yarın sabah tekrar arayacaklarmış bir ihtimal geç döllenme olabilir mi diye yarın sabaha kadar takip edeceklermiş ama beklenti içinde değilim basına böyle bir şey gelen var mı ya da çevrenizde duydunuz mu bu ihtimal hiç aklıma gelmezdi açıkcası neden kaynaklanmış olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Kalan tek embriyo 5.gune gelemedi dün durmuş gelişimi inşallah icimdekiler gelisiyodur
Merhaba. Sizinle aynı durumdayımnben de maalesef. İki embriyo transferi yapıldı ama diğerleri gelişimini tamamlayamadı ne yazık ki. En azından şu anda bizimle olan embriyolar var ona şükür en güzel şekilde sonuçlanır inşallah

İnşallah tutunuyolardir içimizde bizimledirler

İnşallah yarın güzel haberler alırsınız öncelikle
Tedavi öncesinde sperm dna hasar testi yapıldı mı eşinize? Gerekirse tedaviye başlamadan önce 3 ay vitamin takviyesi yapılıyor hem kadına hem erkeğe. Kullanmış mıydınız bilmiyorum.
Gittiğiniz merkezin laboratuarı gerçekten iyi mi araştırdınız mı?
Aklıma gelen ihtimaller bunlar oldu.
Tabi en önemlisi doktorunuzun söyleyecekleri

Yumurtalariniz boş çıkmış muhtemelen. Yumurta kalitesi ile ilgili tedavi öncesi vitamin falan kullanmışmiydin. İlk 3 gün yumurta kalitesi sonraki gün erkeğin spremi embriyoyu olustiruyor diye biliyorum. Eğer ki daha ilk günden embriyo olusmadiysa yumurta da problem vardr gibi doktorunuzla uzunca konuşun mutlaka

Evet Bülent hocada Feray hanıma çok güveniyor direk bana zaten sperm kaynaklı 3 ten 5 e geçişlerde kayıplar oluyor dedi
evet 5. güne devam etmemesi çoğunlukla sperm kaynaklı benim yumurtalar sorunlu.. ben de bülent hocanın hastasıyım 22 yumurtadan 4 tane çıktı ve hepsi de 5. güne gitti. güçlü yumurta 1 tane bile olsa 5. güne gidiyor.. biz gebelik elde etmiştik ama kalpleri durdu şimdi yeniden başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…