Evet canımKriel kuzum bugün doğum günün mü senin nice sağlıklı musmutlu yılların olsun inşallah güzel bebeğinizle
Yine heyecan tavanGünaydın kızlarYarını iple çekiyorum bakalım yine bir hafta daha bekleyecek miyiz yoksa doğum günü alacak mıyız
Seninkiler bekler benceGünaydın kızlarYarını iple çekiyorum bakalım yine bir hafta daha bekleyecek miyiz yoksa doğum günü alacak mıyız
Hadi hayırlısı canımGünaydın kızlarYarını iple çekiyorum bakalım yine bir hafta daha bekleyecek miyiz yoksa doğum günü alacak mıyız
Yine heyecan tavanhadi bakalım hayırlısı
Seninkiler bekler bence
Dünden beri çok yoğun yapışkan bir akıntım var normal akıntı gibi değil bakalım hayırlısı ne acaba buHadi hayırlısı canımbiz de heyecanla bekliyoruz
Yarın gidince sorarsın kuzu hiç bilmiyorum ben. Doğuma yakın oluyodur belki.Dünden beri çok yoğun yapışkan bir akıntım var normal akıntı gibi değil bakalım hayırlısı ne acaba bu
Bende hiç bilmiyorum kuzu. Doğuma yaklaştığının emareleridir belkiDünden beri çok yoğun yapışkan bir akıntım var normal akıntı gibi değil bakalım hayırlısı ne acaba bu
Merhaba. Sizinle aynı durumdayımnben de maalesef. İki embriyo transferi yapıldı ama diğerleri gelişimini tamamlayamadı ne yazık ki. En azından şu anda bizimle olan embriyolar var ona şükürKalan tek embriyo 5.gune gelemedi dün durmuş gelişimiinşallah icimdekiler gelisiyodur
İnşallah tutunuyolardir içimizde bizimledirlerMerhaba. Sizinle aynı durumdayımnben de maalesef. İki embriyo transferi yapıldı ama diğerleri gelişimini tamamlayamadı ne yazık ki. En azından şu anda bizimle olan embriyolar var ona şüküren güzel şekilde sonuçlanır inşallah
İnşallah yarın güzel haberler alırsınız öncelikleMerhaba Arkadaşlar sizlerimde bu süreçte az cok tecrübe sahibi olduğunuzu düşünüyorum yumurtam toplandı dün olgun yumurta oluştu fakat bugun aradılar ve döllenme olmadığını söylediler yarın sabah tekrar arayacaklarmış bir ihtimal geç döllenme olabilir mi diye yarın sabaha kadar takip edeceklermiş ama beklenti içinde değilim basına böyle bir şey gelen var mı ya da çevrenizde duydunuz mu bu ihtimal hiç aklıma gelmezdi açıkcası neden kaynaklanmış olabilir yardımcı olursanız sevinirim Bazen sperm kaynaklı da olabiliyor dediğiniz durum. Ya da yumurta yeterli olgunlukta olmayabilir.
Yumurtalariniz boş çıkmış muhtemelen. Yumurta kalitesi ile ilgili tedavi öncesi vitamin falan kullanmışmiydin. İlk 3 gün yumurta kalitesi sonraki gün erkeğin spremi embriyoyu olustiruyor diye biliyorum. Eğer ki daha ilk günden embriyo olusmadiysa yumurta da problem vardr gibi doktorunuzla uzunca konuşun mutlakaMerhaba Arkadaşlar sizlerimde bu süreçte az cok tecrübe sahibi olduğunuzu düşünüyorum yumurtam toplandı dün olgun yumurta oluştu fakat bugun aradılar ve döllenme olmadığını söylediler yarın sabah tekrar arayacaklarmış bir ihtimal geç döllenme olabilir mi diye yarın sabaha kadar takip edeceklermiş ama beklenti içinde değilim basına böyle bir şey gelen var mı ya da çevrenizde duydunuz mu bu ihtimal hiç aklıma gelmezdi açıkcası neden kaynaklanmış olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Canım çok saol. Senin bebeğin de hayırlı olsun saglikla gelsinler insallahhFly3646
Canım çok sevindim imzanı görünce
Allah'ım sağlıcakla ilerletsin sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah canımCanım çok saol. Senin bebeğin de hayırlı olsun saglikla gelsinler insallahh
evet 5. güne devam etmemesi çoğunlukla sperm kaynaklı benim yumurtalar sorunlu.. ben de bülent hocanın hastasıyım 22 yumurtadan 4 tane çıktı ve hepsi de 5. güne gitti. güçlü yumurta 1 tane bile olsa 5. güne gidiyor.. biz gebelik elde etmiştik ama kalpleri durdu şimdi yeniden başlayacağımEvet Bülent hocada Feray hanıma çok güveniyor direk bana zaten sperm kaynaklı 3 ten 5 e geçişlerde kayıplar oluyor dedi