Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bana hiç vitamin tedavisi felan uygulamadı sanırım yaşımdan dolayı gerek görmedi. Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz Allah ım bizede isteyen herkese o güzel duyguyu yaşatsın

Bana hiç vitamin tedavisi felan uygulamadı sanırım yaşımdan dolayı gerek görmedi. Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz Allah ım bizede isteyen herkese o güzel duyguyu yaşatsın
İnşallah canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Benim yaş 35 olunca verdi ilaçları. Ohss riski bende de vardı ama cok şükür olmadım.
Ben her ayrıntıyı not aldım canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin

Taze transfer mi oldunuz peki

Yok dondurulmuş transfer oldum ben.
Ohss riskinden dolayı.
Biraz da benim korkaklıgımdan oldu, dondursak mı dedim durdum hocaya.
Bana dondurmaktan hiç söz etmedi sadece Hap içerken su içiyorum onun dışında keyfi su içmem yasak onun yerine soda içiyorum ayran şalgam

Hadi inşallah pozitif haberini duyalım 10. Haftaya kadar fitili ve hapı kullanmaya devam ettiriyo bülent hoca transfer pozitif olursa. Dualarım seninle
Allah razı olsun inşaAllah günler geçmiyor bide iğne vurulacam idrar testide yapamicam el mahkum test gününü beklicem

Aynen dikkat et bişe olmaz zaten
Benim e2 değerim baya yüksekti ondan öyle karar vermek zorunda kaldık.
Yaaa sizide çok soru yağmuruna tuttum ama transfer sonrası ne yaptınız eşim sürekli dinlen kalkma diyor görümcem geldi yemekleri temizlikleri o yapıyor siz ne yapmıştınız

Yaaa sizide çok soru yağmuruna tuttum ama transfer sonrası ne yaptınız eşim sürekli dinlen kalkma diyor görümcem geldi yemekleri temizlikleri o yapıyor siz ne yapmıştınız
Yok estagfurullah. Sorabilirsin her zaman.
Ben 2 gün evdeydim minik yürüyüşler yaptım ev icinde sonra yine uzandım yine yürüdüm fln öyle geçti çoğunlukla dinlenmece. Yormadım kendimi.
3. Gün artık evin altındaki parkta 15 dklık fln yürüyüşler yaptım kan dolaşımı için, yemegimi kendim hazırladım. Her fırsatta yine uzandım dinlendim. Temizlik fln hiç uğraşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…