- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
Eşin öncesinde vitamin kullandı mı? Hasar testi bakıldı mı?Kaç döllenmeden kaç 5.güne kaldı peki bizim 20 den 3 tane kaldı 5.güne eşim çok kafasına taktı bu durumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin öncesinde vitamin kullandı mı? Hasar testi bakıldı mı?Kaç döllenmeden kaç 5.güne kaldı peki bizim 20 den 3 tane kaldı 5.güne eşim çok kafasına taktı bu durumu
Oy maşallaaah yaa oh madem biraz daha keyif yapsınlar annelerinin karnındaKızlar çıktık şimdi kuzuların keyfi yerinde sancım da çıkmadı Doktor biraz daha dursunlar diyor pazartesi görmek istedi yine iyilerse 1 hafta daha atıcaz dedi
Bana hiç vitamin tedavisi felan uygulamadı sanırım yaşımdan dolayı gerek görmedi. Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz Allah ım bizede isteyen herkese o güzel duyguyu yaşatsınFeray hanım baya iyi bi embriyolog olarak biliniyor. İşinde çok iyi oldugunu söylüyor herkes. Ben acıbadem laboratuarının da iyi oldugunu düşünüyorum, 8 tane iyi kalite 5. Gün embriyom dondurulmuştu benim çok şükür
öncesinde ben bülent hocanın verdigi vitaminlerden 2 ay kullandım. Eşim bişe kullanmadı ilaç içmeyi hiç sevmiyo, çok şükür ki sonuçları iyiydi onun.
Aslına bakarsanız 1 sağlıklı embriyo yetiyor bize, nasipte varsa olacak. Güzel düşünün güzel olaun inşallah
Hasar testi bakılmadı evet 3-4 aylık tedavi uygulandı hareketlilik %50 ye kadar çıktı morfoloji %15 ti en son bizde anlamadıkEşin öncesinde vitamin kullandı mı? Hasar testi bakıldı mı?
Bu gidişle 40ı göreceğiz heralde kuzumOy maşallaaah yaa oh madem biraz daha keyif yapsınlar annelerinin karnında
İnşallah canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahBana hiç vitamin tedavisi felan uygulamadı sanırım yaşımdan dolayı gerek görmedi. Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz Allah ım bizede isteyen herkese o güzel duyguyu yaşatsın
Aklıma gelmedi değill sen bolbol dinlen enerji topla bu günlerdeeBu gidişle 40ı göreceğiz heralde kuzum
Taze transfer mi oldunuz pekiİnşallah canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Benim yaş 35 olunca verdi ilaçları. Ohss riski bende de vardı ama cok şükür olmadım.
Ben her ayrıntıyı not aldım canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin
Baya iyileşmiş sonuçları.Hasar testi bakılmadı evet 3-4 aylık tedavi uygulandı hareketlilik %50 ye kadar çıktı morfoloji %15 ti en son bizde anlamadık
Yok dondurulmuş transfer oldum ben.Taze transfer mi oldunuz peki
Transferim yapıldı bekliyorum şuan Allah ım inşallah nasip eder yarın gonapeptly iğne vuracam fitil ve hap kullanıyorum şuanBaya iyileşmiş sonuçları.
3 tane iyi kalite embriyo çok iyi kuzum, transfer için ne dedi bülent hoca sana?
Ayyyy maşallahhhhhh ıdolumsun aslıKızlar çıktık şimdi kuzuların keyfi yerinde sancım da çıkmadı Doktor biraz daha dursunlar diyor pazartesi görmek istedi yine iyilerse 1 hafta daha atıcaz dedi
Bana dondurmaktan hiç söz etmedi sadece Hap içerken su içiyorum onun dışında keyfi su içmem yasak onun yerine soda içiyorum ayran şalgamYok dondurulmuş transfer oldum ben.
Ohss riskinden dolayı.
Biraz da benim korkaklıgımdan oldu, dondursak mı dedim durdum hocaya.
Hadi inşallah pozitif haberini duyalım 10. Haftaya kadar fitili ve hapı kullanmaya devam ettiriyo bülent hoca transfer pozitif olursa. Dualarım seninleTransferim yapıldı bekliyorum şuan Allah ım inşallah nasip eder yarın gonapeptly iğne vuracam fitil ve hap kullanıyorum şuan
Allah razı olsun inşaAllah günler geçmiyor bide iğne vurulacam idrar testide yapamicam el mahkum test gününü beklicemHadi inşallah pozitif haberini duyalım 10. Haftaya kadar fitili ve hapı kullanmaya devam ettiriyo bülent hoca transfer pozitif olursa. Dualarım seninle
Aynen dikkat et bişe olmaz zatenBana dondurmaktan hiç söz etmedi sadece Hap içerken su içiyorum onun dışında keyfi su içmem yasak onun yerine soda içiyorum ayran şalgam
Evet iğne yanıltır seni.Allah razı olsun inşaAllah günler geçmiyor bide iğne vurulacam idrar testide yapamicam el mahkum test gününü beklicem
Yaaa sizide çok soru yağmuruna tuttum ama transfer sonrası ne yaptınız eşim sürekli dinlen kalkma diyor görümcem geldi yemekleri temizlikleri o yapıyor siz ne yapmıştınızAynen dikkat et bişe olmaz zaten
Benim e2 değerim baya yüksekti ondan öyle karar vermek zorunda kaldık.
Yok estagfurullah. Sorabilirsin her zaman.Yaaa sizide çok soru yağmuruna tuttum ama transfer sonrası ne yaptınız eşim sürekli dinlen kalkma diyor görümcem geldi yemekleri temizlikleri o yapıyor siz ne yapmıştınız
Sürekli yat dedi zaten bakalım ne kadar daha duracaklarAklıma gelmedi değill sen bolbol dinlen enerji topla bu günlerdee
Ayy valla ben de şaşırıyorum kuzumAyyyy maşallahhhhhh ıdolumsun aslı