Canım çok sevindim hayırlısı olsun kaderdaşım olarak devam edersin inşallahKızlar günaydın
Dün kontrolümüz güzel geçti 2 kese görüldü ama sanki 1 tanesi geriden geliyor tam var diyemeyiz 15 gün sonra daha net belli olur dedi doktorumuz
6 haftalikŞimdilik hersey yolunda çok şükür
Kuzum hadi bakalım dualarım seninleCanım bugün gitcem ama asıl doktoruma değil diğerine. Asıl doktorum özel klinik oldugu için gerekirse uzun rapor veremiyor. Okullar başlarsa rapor gerekirse diye bi doktora daha gidiyorum büyük hastanede, bugün ona gitcem. Karışık biraz
Bugün ikili test yapılcak, ense burun bakılcak, kan vercem bi de genel kan sayımı değerlerime fln baktırcam, acayip heyecanlıyım. Siz de dua edin güzel çıksın sonuçlar
Sağol canım benimCanım çok sevindim hayırlısı olsun kaderdaşım olarak devam edersin inşallah
Kuzum hadi bakalım dualarım seninle
Amin inşallah canım
İnşallah canım ama pek umudum yok gibi geriden geliyor dedi sanırım gelişmiyor çok isterim nasibimde varsa olur inşallah yaCanım çok sevindim hayırlısı olsun kaderdaşım olarak devam edersin inşallah
Kuzum hadi bakalım dualarım seninle
Cok sağol canım Allah razı olsun
Canım adetin üçüncü günü görmek istedi doktor duruma göre başlatacağını söyledi. Bu içinde yumurta olan foliküller döllenme olmayınca eriyip kayboluyormuş normalde ama bazen bendeki gibi erimiyor ve içine kanıyormuş kalıyormuş öyle. Yani bana açıklanan öyleCanım yani sen bu ay ki adetinle transfere başlamış Mı Oluyorsun? Folikül dediğin normal gelişen yumurtaların mı onlar anlayamadım
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah moralini de bozmamaya çalış sabredip beklicez İnşallahCanım adetin üçüncü günü görmek istedi doktor duruma göre başlatacağını söyledi. Bu içinde yumurta olan foliküller döllenme olmayınca eriyip kayboluyormuş normalde ama bazen bendeki gibi erimiyor ve içine kanıyormuş kalıyormuş öyle. Yani bana açıklanan öyle
Kuzucum selam.Benim geçen hafta bol koşturmayla geçti.Genel idrarda enfeksiyon var dedi sağlık ocağındaki doktor hemen doktorunu ara düşük yapabilirsin dedi.3 gün sonra kalp dinlemem var gideceğim zaten dedim yok hayır hemen ara ulaş durum kritik vs dedi benim tabii ödüm patladı.Tam yılbaşı günü doktoruma ulaşamadım ilk birkaç saat endişelerle dolu geçti sonra doktorum bol su iç idrar kültürü ver ona göre hareket ederiz dedi.Biraz sakinledim tabii neyse ertesi gün kültür verdim hiçbir şey çıkmadı.Sağlık ocağındaki doktorun beni endişelendirmesiyle kaldım yani.Kalbi Pazartesi dinledik.Hızlı büyüyor bir sıkıntı yok dedi doktor çok sevindim!Tüm ilaçlarımı düzenledi progestan iğneye 2 hafta daha devam.Fitile ve diğerlerine de.Bir estrofemden kurtuldum :) Önümüzdeki ay gebelik takibi yapan doktora gideceğim.
Kalp atisini duymussun bu telaşına en güzel yanı buKuzucum selam.Benim geçen hafta bol koşturmayla geçti.Genel idrarda enfeksiyon var dedi sağlık ocağındaki doktor hemen doktorunu ara düşük yapabilirsin dedi.3 gün sonra kalp dinlemem var gideceğim zaten dedim yok hayır hemen ara ulaş durum kritik vs dedi benim tabii ödüm patladı.Tam yılbaşı günü doktoruma ulaşamadım ilk birkaç saat endişelerle dolu geçti sonra doktorum bol su iç idrar kültürü ver ona göre hareket ederiz dedi.Biraz sakinledim tabii neyse ertesi gün kültür verdim hiçbir şey çıkmadı.Sağlık ocağındaki doktorun beni endişelendirmesiyle kaldım yani.Kalbi Pazartesi dinledik.Hızlı büyüyor bir sıkıntı yok dedi doktor çok sevindim!Tüm ilaçlarımı düzenledi progestan iğneye 2 hafta daha devam.Fitile ve diğerlerine de.Bir estrofemden kurtuldum :) Önümüzdeki ay gebelik takibi yapan doktora gideceğim.
Bu arada benim rubella aşım tutmamış küçükken.Dün sağlık ocağında kaydım yapılırken bunu da söyledim.Demez olaydım doktor kalktı camları açtı hemen hemşiresiyle panik oldular nasıl yapsak nerede iğne olsa vs diye.Covid için zaten bir sürü önlemle gidiyorum bulaşma yöntemleri aynı değil mi diye sordum ık mık ettiler.Son 8 iğnem bitse de kurtulsam modundayım.
Umarım bu gidişinde kanama alanı yok olmuş olur kuzu,olur muymuş peki ya da neden olurmuş?Kalp atisini duymussun bu telaşına en güzel yanı bubende de idrar yolları enfeksiyonu çıktı bende hemen msj attim doktorum şimdilik antibiyotige gerek yok bol su iç dedi. Kontrole gidince tekrar sordum idrar tahlili öncesi genital bölgenin temizlemen ve orta idrar vermen gerekir dedi. Ben bilmiyordum direk idrar verdim zaten bakteri her zman vardr ve enfeksiyon çıkar dedi. Biraz zman geçsin bende kültür baktiricam. Haftaya kontrolüm var bende artık estrofemden kurtulmak istiyorum progestan iğne ve fitile devam. Benim bide kesenin altında küçük kanama alanı görüldü.
Canım açıkçası ben doktora neden olmuş kötü mü geçer mi falan demedim çünkü sorguladıkca kafaya takardimUmarım bu gidişinde kanama alanı yok olmuş olur kuzu,olur muymuş peki ya da neden olurmuş?
İlaçlar azaldıkça kendimi hamile gibi hissetmeye başladım bir sürü ilaç vs olmuyordu.Evet orta idrar vs bilmiyordum ben meğerse onun da bir kuralı varmış :)
Çok iyi yapmışsın ben de sorgulamıyorum çok fazla okumuyorum zaten progestanlar alıyoruz eğer ki kısmetleri varsa sağlıkla doğacak bebeklerimizCanım açıkçası ben doktora neden olmuş kötü mü geçer mi falan demedim çünkü sorguladıkca kafaya takardimdoktor sadece küçük bir kanama alanı var dikkat et dedi. Şükür kanama falan da olmadı insallahh gittiğimde geçer.
İlaçlardan kurtulmak güzel olacak az değil aylardır içiyoruz ama alışkanlıkta oldu bırakınca boşluğa düşeriz
ya bunlar cok güzelllllOdaları da tam anlamıyla bitti teyzeleri şimdi sıra onlarda
canım estrofemi bırakmadan benim de 2,79 cıktıKızlar geçen tsh 2.8 çıkmıştı doktor Bir daha yaptr ona göre ilaç yazalım dedi. 2.5 altında ise ilaç kullanma gerek yok demişti. Benim 2.4 çıkmış sınırda. Şimdilik ilaca gerek yok sanırım ama galiba sık baktırmak gerekiyor çok değişken olabiliyor.
canım rapor konusu gelmişken , hafta sınu ben acilde yattım 5 gün rapor istedim özelde calışıyorım.Canım bugün gitcem ama asıl doktoruma değil diğerine. Asıl doktorum özel klinik oldugu için gerekirse uzun rapor veremiyor. Okullar başlarsa rapor gerekirse diye bi doktora daha gidiyorum büyük hastanede, bugün ona gitcem. Karışık biraz
Bugün ikili test yapılcak, ense burun bakılcak, kan vercem bi de genel kan sayımı değerlerime fln baktırcam, acayip heyecanlıyım. Siz de dua edin güzel çıksın sonuçlar
Ben devletteyim kuzum özelde nasıl oluyor bilmiyorum.canım rapor konusu gelmişken , hafta sınu ben acilde yattım 5 gün rapor istedim özelde calışıyorım.
üni de bir doktora gitcem 2 nci kontrole ondan 12. haftaya kadar rapor almak istiyorum .
heyet raporunda sıkıntılı bir sürec olur mu . rapor parası verirler mi acaba?
tamam canım cok sagolBen devletteyim kuzum özelde nasıl oluyor bilmiyorum.