Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızçeler Bana yine uyku haramdı bu gece alıştım artık ya bebeler gelsin de onlara bakayım bari böyle boş duvara bakmak hoş değil
Yaaa uyumaya çalışıp uyuyamamak en berbat şey gerçektende. Artık uykusuzluğunun çok güzel bir sebebi olacak

Günaydın kızlar Kriel canım enfeksiyon ciddi boyutta değil demek ki bu iyi bir şey. Bazen yediğimiz sebze den bile mikrop kapabiliyrouz Diğer değerlerin normal o zaman vitaminlerin falan dimi.

Önden alıştırıyo senin bebişlerr seni uykusuzluğa sonra zorlanma diye kuzum
Aynen öyle yapıyorlar kuzum
Yaaa uyumaya çalışıp uyuyamamak en berbat şey gerçektende. Artık uykusuzluğunun çok güzel bir sebebi olacak
İnşallah canım ya çok heyecanlanıyorum artık
Aslimuu93 ya insanın canı sıkılır nasıl dayanıyorsun kitap Falan okuyor musun ya da cep telefonundan oyun falan ne bileyim
Valla hep dalmaya çalışıyorum zaman öyle geçiyor bir de wcye gitmekle

Kriel bende şimdilik iyi sayılrım Ocak sonu reglimle transfere başlayacağız diye Ümit ediyorum. Ama bu aralar tansiyonum yine yükseliyor nefrolojiye gitmem lazım küçük tansiyonum özellikle 11-12 İlaç içmeme rağmen bu hafta kafam pek yerinde değildi. Bakalım ne diyecek doktor tansiyon ilacı kullanarak transfer olan var mı acaba. Ben düzeldim diye bırakmıştım ilacı ama sanırım kullanmam gerekecek tedirginim biraz

Geçmiş olsun canım. Ocak sonu adet olacaksan eğer bnce tansiyon için vakit kaybetmeden doktora git en azından transfre kadar olan süreçte normale döner tansiyon. Hem iki doktorada durumu bildr mutlaka bence ilaç kullanman etkilemez .

Ayy bayadır pek giremedim
Evde cocuk oncesi tadilat işlerine girdik evde kalmadım annemlerdeydim
Fly3646 mide problemleri devam ediyo heralde Neyseki geçiyo geçmicek gibi gelse de gaviscon içilebiliyo
K Krinkill birileri ikiliye gelmiş bileee sağlıkla geçer inşallah

Aynen canım bi şekilde geçiyor günler. Şükür bugünümuzede sen nasılsın bebek nasıl isim buldunuz mu artık

Kuzum geçmiş olsun tansiyonu ihmal etme. Çok da az kalmış transfere hadi inşallah sorunsuz başlar sürecin

Aynen canım bi şekilde geçiyor günler. Şükür bugünümuzede sen nasılsın bebek nasıl isim buldunuz mu artık
Şükür . Ay valahi isim işi zormuş en son Atahan da kaldı öyle olucak gibi bakalım ya beğendigim isimler hep o kadar çokki bir sınıfta aynı isimden 2 3 cocuk oluyo vala isim işi zormuş ben hep tek kısa isim istedim mete kerem emir Eymen vs gibi ama hem çok var hem kocam beyin sülalesi hepsini kullanmış

Kuzucum sorma zaman geçiyooo
Daha dün gibi iğnelere başlama günleri Çok şükür bugünlere gelebildim.
Şimdi önce aslı sonra sen sağlıkla bi doğurun da sıra da bizlere gelsinnn

Ayyyyy resmen az kalmışş çok güzel olmuş canım benim sağlıkla gelsinler yatak ölçüleri kaça kaç ben de bu ara oda bakıyorum anca boyaydı gelmesiydi
Sağol kuzum 70-180 ölçüleri Erkenden sipariş vermen iyi olur benim 40 günde teslim ettiler

Kriel Fly3646 teşekkürler canlar. Evet ihmal etmemem gerekiyor ama sanırım içimdeki bazı korkular beni biraz öteliyor inşallah her şey güzel olur en az sorunla başlar ve devam eder
İyi düşünmeye çalış canım inşallah güzel olacak herşey Biz burda güzel haberlerini bekliyoruz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…