- 16 Nisan 2014
- 70
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yani sen bu ay ki adetinle transfere başlamış Mı Oluyorsun? Folikül dediğin normal gelişen yumurtaların mı onlar anlayamadımCanlar iyi akşamlar
Öncellikle hepinize mutlu yıllar dilerim 2021 bütün dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olsun Bu arada ne zamandır yazamadım ailem geldi yılbaşı için iş güç koşuşturma derken telefonu elime alamadım geçen perşembe doktora gittim üç tane sağda bir tane solda folikül kisti var dedi. Bunlar gerilerse Ocak sonuna doğru transfer sürecini başlatırız dedi. Bir tane iğne yaptılar göbeğimden baskılayıcı iğneymiş ama akla zarar bir iğneydi çok büyük ve yakıcıydı. Duphaston diye bir ilaç verdi 5 gün kullan dedi bir de folik asit verdi. Adetin 3. Günü gel dedi. Ben pek bir şey anlamadım ama hayırlısı bakalım vardır doktorun bir bildiği
Ya ne güzel haber maşallaah hayırlı olsun bebişler canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın
Dün kontrolümüz güzel geçti 2 kese görüldü ama sanki 1 tanesi geriden geliyor tam var diyemeyiz 15 gün sonra daha net belli olur dedi doktorumuz
6 haftalik Şimdilik hersey yolunda çok şükür
Canım bugün gitcem ama asıl doktoruma değil diğerine. Asıl doktorum özel klinik oldugu için gerekirse uzun rapor veremiyor. Okullar başlarsa rapor gerekirse diye bi doktora daha gidiyorum büyük hastanede, bugün ona gitcem. Karışık birazKriel canim senin kontrol ne zaman
Ya ne güzel haber maşallaah hayırlı olsun bebişler canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun kızlar Rabbım isteyen herkese nasip etsinGünaydın kızlar
Ssevincli canım gözünaydin. İki bebişte sağlıkla devam etsin kalp atışını duymak nasip olsun
İkili test bu kadar erken mi yapılıyor hadi bakalım güzel çıkar insallahh güzel haberlerle gelCanım bugün gitcem ama asıl doktoruma değil diğerine. Asıl doktorum özel klinik oldugu için gerekirse uzun rapor veremiyor. Okullar başlarsa rapor gerekirse diye bi doktora daha gidiyorum büyük hastanede, bugün ona gitcem. Karışık biraz
Bugün ikili test yapılcak, ense burun bakılcak, kan vercem bi de genel kan sayımı değerlerime fln baktırcam, acayip heyecanlıyım. Siz de dua edin güzel çıksın sonuçlar
11. Haftada başlıyomuş bugün 11+1 im randevu alırken kız haftayı sordu o zaman ikili test de yapılır dedi bilmiyorum kiİkili test bu kadar erken mi yapılıyor hadi bakalım güzel çıkar insallahh güzel haberlerle gel
Gündüzleri iyiyim Bi şekilde ama akşamları yemek yiyememek kötü yapıyor. Bi şekilde yiyorum ama sulu ev yemeği yiyemiyorum. Şükür yine de geçiştiriyorum bir şekilde benimde 8. Hafta yarın dolucak. Haftaya gıdıcem bende canım. Aslında doktor 2 3 hafta sonra gel dedı ama kesede kanama alanı var diye 3 hafta bekliyemem dedim 2 hafta dolunca gitmiş olucam11. Haftada başlıyomuş bugün 11+1 im randevu alırken kız haftayı sordu o zaman ikili test de yapılır dedi bilmiyorum ki
Asıl doktorum haftaya bakcak 12. Haftada.
Amin kuzum inşallah sağol
Senin nası gidiyo, sen ne zaman gideceksin kontrole?
Maşallah 8i bitiriyosun sen de zaman öyle böyle geçiyor gerçekten Bu gittiğinde kanama alanı da geçmiş olur inşallah Beklemek zor ya çok merak ediyo insanGündüzleri iyiyim Bi şekilde ama akşamları yemek yiyememek kötü yapıyor. Bi şekilde yiyorum ama sulu ev yemeği yiyemiyorum. Şükür yine de geçiştiriyorum bir şekilde benimde 8. Hafta yarın dolucak. Haftaya gıdıcem bende canım. Aslında doktor 2 3 hafta sonra gel dedı ama kesede kanama alanı var diye 3 hafta bekliyemem dedim 2 hafta dolunca gitmiş olucam
Evet canım ya geçiyor gerçektende. İnsallahh gittiğimde geçmiş der çünkü ister istemez hep tedirginim wc ye gidince kanama olucak mi diyorum. Kötü düşünmemeye calissamda yinede aklıma geliyor. Doktor küçük bir kanama alanı dedi umarım kanama alanı bitmiş olur bende rahatlarım. Böyle olunca daha çok merak ediyorum. Geçen devlete gittim tahlil için. Devletteki doktoru sevmiyorum koltuğundan zor kalkiyor şimdi bak desem bide olumsuz konuşur yok dedim hızlıca gir çıkMaşallah 8i bitiriyosun sen de zaman öyle böyle geçiyor gerçekten Bu gittiğinde kanama alanı da geçmiş olur inşallah Beklemek zor ya çok merak ediyo insan
İlk haftalardaki lekeler yüzünden ben de hala wc de korkarak bakıyorum. İnşallah çıkarız bu psikolojiden. Küçük bi alansa bence geçmiştir artık senin de canım.Evet canım ya geçiyor gerçektende. İnsallahh gittiğimde geçmiş der çünkü ister istemez hep tedirginim wc ye gidince kanama olucak mi diyorum. Kötü düşünmemeye calissamda yinede aklıma geliyor. Doktor küçük bir kanama alanı dedi umarım kanama alanı bitmiş olur bende rahatlarım. Böyle olunca daha çok merak ediyorum. Geçen devlete gittim tahlil için. Devletteki doktoru sevmiyorum koltuğundan zor kalkiyor şimdi bak desem bide olumsuz konuşur yok dedim hızlıca gir çık