Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Gözünaydin canım belki biraz erken görmüştür haftaya daha net olur
Sağol canım. Aynen kuzum şuan sınırdasın haftaya bakalım dedi tamam dedik. Tsh b12 d kan sayımı fln genel bi tahlil yaptırdım, bi de idrar tahlili. Yarın cıkar sonuçlar bakalım.

Benim 2li test haftaya kaldı kızlar, haftaya bakalım dedi doktor. Onun dışında herşey yolundaydı çok şükür
14.haftaya kadar yapılıyor zaten kuzum daha iyi olmuş senin için Tahlillerin de çok güzel çıksın inşallah

Sağol canım. Aynen kuzum şuan sınırdasın haftaya bakalım dedi tamam dedik. Tsh b12 d kan sayımı fln genel bi tahlil yaptırdım, bi de idrar tahlili. Yarın cıkar sonuçlar bakalım.
Ahh neleri beklemedik ki onu da beklersin sonuçlarda güzel çıkar yarın insallahh

Kriel canımm bence haftaya olması daha güzel olmuş çünkü 12 haftalık daha net belli oluyor. Her şeyde vardır bir hayır en azından bugün gördün. haftaya bi daha buluşma
Sağol canım bence de zamanında olması daha iyi. Geç olsun güzel olsunn inşallah
Hem bebişi görmüş oldum hem vitaminlerime, kan değerlerime baktırdım

Canım gösterdim ama idrar kültürü sonucun da çıksın ona göre konuşalım dedi. O da 4 günde fln çıkıyomuş onu beklicez.
O kadar geç mi çıkıyormuş ya insallahh temiz çıkar canım. Çok değişken oluyor bu tahliller gebelikte ya insan hep şüphede kalıyor.

O kadar geç mi çıkıyormuş ya insallahh temiz çıkar canım. Çok değişken oluyor bu tahliller gebelikte ya insan hep şüphede kalıyor.
Ben kendimce çıkan değerleri biraz araştırdım, idrarda da kanda da hafif bi enfeksiyon var gibi görünüyo.
Doktora da sordum enfeksiyon varsa 4 5 gün böyle beklemek sorun olmaz mı diye birşey olmaz korkma dedi.
Yapabileceğim tek şey bol su içmek heralde

Aynen canım bol su içmek gerekiyor bende bide kızılcık suyu içtim. Oda iyi geliyor diye okudum ve hamileler de icebiliyormus faydalymis

Aynen canım bol su içmek gerekiyor bende bide kızılcık suyu içtim. Oda iyi geliyor diye okudum ve hamileler de icebiliyormus faydalymis
Bugünden sonra suyu arttırayım, zaten bi ayağım wcdeydi, artık hiç çıkamam ordan
Aklımda olsun o da kuzum sağol.

Günaydın kızçeler Bana yine uyku haramdı bu gece alıştım artık ya bebeler gelsin de onlara bakayım bari böyle boş duvara bakmak hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…