Gözünaydin canım belki biraz erken görmüştür haftaya daha net olurBenim 2li test haftaya kaldı kızlar, haftaya bakalım dedi doktor. Onun dışında herşey yolundaydı çok şükür
Sağol canımGözünaydin canım belki biraz erken görmüştür haftaya daha net olur
Turkuaz mobilya diye bir yerden özel ölçüye göre yaptılarya bunlar cok güzelllll
nerden aldın
14.haftaya kadar yapılıyor zaten kuzum daha iyi olmuş senin içinBenim 2li test haftaya kaldı kızlar, haftaya bakalım dedi doktor. Onun dışında herşey yolundaydı çok şükür
Ahh neleri beklemedik ki onu da beklersinSağol canım. Aynen kuzum şuan sınırdasın haftaya bakalım dedi tamam dedik. Tsh b12 d kan sayımı fln genel bi tahlil yaptırdım, bi de idrar tahlili. Yarın cıkar sonuçlar bakalım.
14.haftaya kadar yapılıyor zaten kuzum daha iyi olmuş senin içinTahlillerin de çok güzel çıksın inşallah
Aynen kızlar beklemeye devam, sonu güzel olsun daAhh neleri beklemedik ki onu da beklersinsonuçlarda güzel çıkar yarın insallahh
Sağol canım bence de zamanında olması daha iyi. Geç olsun güzel olsunn inşallahKriel canımm bence haftaya olması daha güzel olmuş çünkü 12 haftalık daha net belli oluyor. Her şeyde vardır bir hayır en azından bugün gördün. haftaya bi daha buluşma
Canım gösterdim ama idrar kültürü sonucun da çıksın ona göre konuşalım dedi. O da 4 günde fln çıkıyomuş onu beklicez.
O kadar geç mi çıkıyormuş yaCanım gösterdim ama idrar kültürü sonucun da çıksın ona göre konuşalım dedi. O da 4 günde fln çıkıyomuş onu beklicez.
Ben kendimce çıkan değerleri biraz araştırdım, idrarda da kanda da hafif bi enfeksiyon var gibi görünüyo.O kadar geç mi çıkıyormuş yainsallahh temiz çıkar canım. Çok değişken oluyor bu tahliller gebelikte ya insan hep şüphede kalıyor.
Aynen canım bol su içmek gerekiyor bende bide kızılcık suyu içtim. Oda iyi geliyor diye okudum ve hamileler de icebiliyormus faydalymisBen kendimce çıkan değerleri biraz araştırdım, idrarda da kanda da hafif bi enfeksiyon var gibi görünüyo.
Doktora da sordum enfeksiyon varsa 4 5 gün böyle beklemek sorun olmaz mı diye birşey olmaz korkma dedi.
Yapabileceğim tek şey bol su içmek heralde
Bugünden sonra suyu arttırayım, zaten bi ayağım wcdeydi, artık hiç çıkamam ordanAynen canım bol su içmek gerekiyor bende bide kızılcık suyu içtim. Oda iyi geliyor diye okudum ve hamileler de icebiliyormus faydalymis