Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

canım cok cok sevindim . bende bugün kontrole gittim . kalp atışından sonra estrofemi kesti doktor sende de kesti mi?
bir de kaç mm cıktı bebek . crl olarak ?
Hayirlisi olsun canım seninde. Mm yazmıyor bu defa canım alttan baktı o yüzden çok uzun tutmadı. Benim ilaclarm aynen devam canım kesilmedi

Saol canım 💕 sen nasılsın operasyondan sonra iyi misjn adet ne zman olacaksın
Yaa hiç sorma bir hafta geçti hala adet olmadım 🙄 normal mi bilmiyorum biz de bugün köye geldik yollarda ve buradaki telaşla geçti mesajlara bakamadım. Nasıl geçti bugün kontrol duydunuz mu canım 😇

Yaa hiç sorma bir hafta geçti hala adet olmadım 🙄 normal mi bilmiyorum biz de bugün köye geldik yollarda ve buradaki telaşla geçti mesajlara bakamadım. Nasıl geçti bugün kontrol duydunuz mu canım 😇
Yaşadigin operasyondan dolayı gecikme olmuştur canım. İnsallahh bir an evvel gelir ve rahatlarsın. Evet biz bugün kontrole gittik şükür kalp atışını duyduk 😍🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısını 💜

Yaşadigin operasyondan dolayı gecikme olmuştur canım. İnsallahh bir an evvel gelir ve rahatlarsın. Evet biz bugün kontrole gittik şükür kalp atışını duyduk 😍🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlısını 💜
Pıt pıt ❣️❣️ Rabbim sağlıkla huzurla bir hamilelik nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰

2020 yi 2 asilama 2 tüp bebek 1 dış gebelik Allah nasip ederse bir de bebis ile kapatıyorum 😍🙏🏻 2021 hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk getirsin. Anne adayları sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. Anne olmak isteyen arkadaşlarım Rabbim ennn yakın zamanda güzel haber almayı nasip etsin 🙏🏻 💕

Kızlaarr 2021 yılı hepimize sağlık, mutluluk ve bebişerimizi getirsin inşallah🥳🎉🎊

2020 yi 2 asilama 2 tüp bebek 1 dış gebelik Allah nasip ederse bir de bebis ile kapatıyorum 😍🙏🏻 2021 hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk getirsin. Anne adayları sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. Anne olmak isteyen arkadaşlarım Rabbim ennn yakın zamanda güzel haber almayı nasip etsin 🙏🏻 💕
En çok sevindiğim de üçümüzün de gebe kalmasıydı canım kızlar😍😍 İnşallah 2021 de de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻

Canım hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun 🙏🏼 Ben de 40 yaşındayım ve tedaviye başladığımda bu aşamaya gelme umudum bile yoktu. Şükür ki transferi beklediğim aşamaya geldim umarım çok güzel haberler verirsin inşallah 🤲🏼
Cevap yazmakta geçiktiğim için özür dilerim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Teste son 2 gün heyecandan ölücem.

Odaları da tam anlamıyla bitti teyzeleri şimdi sıra onlarda ❤️❤️

Eklentiler

• 1AC44D85-9C93-45A2-B4C0-D94740E9DB85.jpeg
    1AC44D85-9C93-45A2-B4C0-D94740E9DB85.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 61
X