İyi canım demek ki hafif bişe zorla kendini bolbol iç suyunuYazdım canım bol su iç şimdilik antibiyotige gerek yok demiş. Tsh icinde gelince bakarız bir daha ilaç yazabilirim demiş. Su içmeye çalışıyorum işte
Güzel haberler ver bize canımGünaydın kızlar biz de bugün doktora gidiyoruz
Maşallah çok güzel canım gözün aydınKızlar kan sonucum 421,6
Maşallah çok güzel canım gözün aydın
Sagolun kızlar Allah razi olsunGözünaydin canim sağlıkla gelsin
Ohh masallahh canım ikisinin kilosuda çok iyi yavaş yavaş geliyorlar sanki artıkSelam kızlar oğlan 1900 gram kız 1800 gram olmuşdoktor çok iyi gidiyor gelişimleri dedi. Ama ne olur ne olmaz ciğer geliştirici iğne vurdurdu yarın da diğer dozunu vuracağız. Nstde herhangi bir sancı vs cıkmadı. Artık doğum sürecine girdik dedi her hafta görecek beni
canım benim de idrar da eritrosit ve lökosit çıkmış degeri 10 .Günaydın kizlar
Maşallah annesi bebişler gelmeye hazırlanıyor yavaştanSelam kızlar oğlan 1900 gram kız 1800 gram olmuşdoktor çok iyi gidiyor gelişimleri dedi. Ama ne olur ne olmaz ciğer geliştirici iğne vurdurdu yarın da diğer dozunu vuracağız. Nstde herhangi bir sancı vs cıkmadı. Artık doğum sürecine girdik dedi her hafta görecek beni
Oh maşallah çok güzel canım sağlıkla gelsinler inşallahSelam kızlar oğlan 1900 gram kız 1800 gram olmuşdoktor çok iyi gidiyor gelişimleri dedi. Ama ne olur ne olmaz ciğer geliştirici iğne vurdurdu yarın da diğer dozunu vuracağız. Nstde herhangi bir sancı vs cıkmadı. Artık doğum sürecine girdik dedi her hafta görecek beni
Benımde 20 canım. Doktor bol su iç dedi. Tsh biraz yüksek tekrar bakilicak yüksekse ilaç vericek. Bende gebeliğin başında bakilan kan ve idrar tahlili dedim öyle bakilmis.canım benim de idrar da eritrosit ve lökosit çıkmış degeri 10 .
senin kactı ?
bir de akıllılar tsh a bakmayı unutmuş ya . daha bi kaç degeri de unutmuşlar ama bunu nasıl unuttu sekreter anlamadım bir de eline verdim tüm hormon isimlerini eksik olmasın diye
sinir ettiler valla tek tek tüm hepsi yazıyor .Benımde 20 canım. Doktor bol su iç dedi. Tsh biraz yüksek tekrar bakilicak yüksekse ilaç vericek. Bende gebeliğin başında bakilan kan ve idrar tahlili dedim öyle bakilmis.
Ayy kocaman bir maşallah onlaraSelam kızlar oğlan 1900 gram kız 1800 gram olmuşdoktor çok iyi gidiyor gelişimleri dedi. Ama ne olur ne olmaz ciğer geliştirici iğne vurdurdu yarın da diğer dozunu vuracağız. Nstde herhangi bir sancı vs cıkmadı. Artık doğum sürecine girdik dedi her hafta görecek beni
Ohh masallahh canım ikisinin kilosuda çok iyi yavaş yavaş geliyorlar sanki artık
Maşallah annesi bebişler gelmeye hazırlanıyor yavaştansağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim inşallah Aslım
Oh maşallah çok güzel canım sağlıkla gelsinler inşallah
Sağolun kızlar bugün cidden bir değişik hissettim artık çok yakın doğum sağlıkla doğurayım da size tecrübelerimi aktarayım sonra peşimden gelin inşallahAyy kocaman bir maşallah onlaraciğer geliştirici için de yerinde bir karar olmuş bence psikolojik olarakta rahatlarsın. Her şey süper