- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Sağol canım benim çok şükür iyiymiş ama çok korktum Allahım bidaha yaşatmasın
Çok sağol canımKriel canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bugün yaşadığın anı sürekli hatırlayarak geçireceksin artık 2 haftayı Ben videoyaya çektirmiştim eşime her gittiğimde, sonra açıp açıp izliyordum şeninde aklında olsun belki hareketlerini kalp atışını görmek istersin
Çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkese Rabbim tez zamanda güzel haberler versin. Eğer güzel haberler alırsam ilk sizlerle paylaşacağım zaten :))womenrider canım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim kolaylıklar versin 3 yumurta gayet güzel bence ve içinin dolu olduğuna inan öyle de olsun Allah’ın izniyle Güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
Yok canım iğnenin etkisi ile öyle oluyor normal yani korkma Yumurtalr toplanmayı bekliyorArkadaşlar merhaba,
bir şer sorabilir miyim?
bu sabah saat:03:00'da çatlatma iğnelerimi vurdum ve az evvel kasıklarımda ince bir sızlamayla tuvalete gittim ve aynı yumurtlama zamanındaki gibi akıntım olduğunu gördümerken çatlamış olabilir mi? eğer öyleyse yarın 14:00 'da olan opu iptal mi edilir
Nolur öyle olsun aklım çıktı çatladılar diye zaten hepi topu 3 kardeşler orada :) ay iyi ki varsınız yaaaYok canım iğnenin etkisi ile öyle oluyor normal yani korkma Yumurtalr toplanmayı bekliyor
Bazi günler hiç Bi şeyim olmuyor sanki hamile degilmisim gibi. Ama bazen sabah öğurme ile güne başlıyorum az önce ilaç içtim su midemi kaldırdı. Öğleden sonraları da bir yorgunluk ve uyku hali geliyor. Çubuk kraker en güzeli ama birde yeşil elma ve kefirKızlarcım bu bulantılar pek fenaymış.Ne yesem neyin kokusunu duysam başlıyor.Başlarda azıcık azıcık hissediyordum ama bu hafta daha şiddetlendi.Sabaha karşı uyanırsam yanlışlıkla daha fena oluyor baş ucuma bir çubuk kraker vs koyayım diyorum.Başka tavsiyesi olan var mı?
Yeşil elma iyi fikirBazi günler hiç Bi şeyim olmuyor sanki hamile degilmisim gibi. Ama bazen sabah öğurme ile güne başlıyorum az önce ilaç içtim su midemi kaldırdı. Öğleden sonraları da bir yorgunluk ve uyku hali geliyor. Çubuk kraker en güzeli ama birde yeşil elma ve kefir
Aynen canım bende kahvaltıyı güzel yapıyorum ama akşam yemeğe gelince canım hiç o tarz yemek istemiyor geçiştiriyorum sonra karnım acıkıyor tabiYeşil elma iyi fikirSalçalı soğanlı yemeklere katlanamıyorum hep böyle gün yemeği yiyesim var Hafif salatalar,patates salatası ya da kısır o tarz şeyler Ama yedim bunları diyelim 15 dk sonra başlıyor bulantı.Cuma diyetisyene gideceğim bakalım neler önerecek
Ben de aynı durumdayım kızlar çok şükür istifra etmiyorum ama yerken zorlanıyorum. Makarna, peynir ekmek, yoğurt ayran gibi şeyler yiyesim geliyo hep. İnşallah biran önce rahatlarız.Aynen canım bende kahvaltıyı güzel yapıyorum ama akşam yemeğe gelince canım hiç o tarz yemek istemiyor geçiştiriyorum sonra karnım acıkıyor tabi
Ayyy şükürr ya bugünleri beklemedik mi hep zatenBen de aynı durumdayım kızlar çok şükür istifra etmiyorum ama yerken zorlanıyorum. Makarna, peynir ekmek, yoğurt ayran gibi şeyler yiyesim geliyo hep. İnşallah biran önce rahatlarız.
Ya tabi ki
Bir yandan oh oh ya midem bulanıyor ne güzel ya bu belirtileri yaşıyoruz diyorum bir yandan da “Rabbim teşekkür ederim ama 3 ay sürecek bu bulantı değil mi?”diye pazarlık yapıyorumBen de aynı durumdayım kızlar çok şükür istifra etmiyorum ama yerken zorlanıyorum. Makarna, peynir ekmek, yoğurt ayran gibi şeyler yiyesim geliyo hep. İnşallah biran önce rahatlarız.
Hep beraber dayanacaz kızlarBir yandan oh oh ya midem bulanıyor ne güzel ya bu belirtileri yaşıyoruz diyorum bir yandan da “Rabbim teşekkür ederim ama 3 ay sürecek bu bulantı değil mi?”diye pazarlık yapıyorumŞafak yakındır dayanın kardeşlerim