Geliyo bebiş çok net
İnşallahh canımm gör gel bebisiGünaydın kızlar
Bugün doktor kontrolum var heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır
İnşallah canım ya görsem rahatlıcamİnşallahh canımm gör gel bebisikaçta randevun
Oyy geliyor bebişin kuzum hayırlısı olsun
Canım doktor kontrolleri en sevdiğimizGünaydın kızlar
Bugün doktor kontrolum var heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır
İnşallah AslımOyy geliyor bebişin kuzum hayırlısı olsun
Canım doktor kontrolleri en sevdiğimizbüyümüştür bebişin
Nasipse cumartesi test günüm inşallahBaya belirgin canım. Kan ne zmn vereceksin
Sağol cnm Allah razı olsunGeliyo bebiş çok nettebrikler
Valla geliyo heralde 6 sene sonra görünce inanamıyorum şaka gibi geliyor açıp açıp tekrar bakıyorum fotoğrafaOyy geliyor bebişin kuzum hayırlısı olsun
Canım doktor kontrolleri en sevdiğimizbüyümüştür bebişin
Sağol canım inşallaahNasipse cumartesi test günüm inşallah
Sağol cnm Allah razı olsun
Sende bugün nasipse hayırlı haberler al kontrolünde insallah
Valla geliyo heralde 6 sene sonra görünce inanamıyorum şaka gibi geliyor açıp açıp tekrar bakıyorum fotoğrafa
Inşallah canım ya hayırlısı bakalım çok merak ediyorumSağol canım inşallaah
Cumartesi güzel bi değer çıkcak senin inanıyorum
Yolundadir canım Allahın izni ileİnşallah canım ya görsem rahatlıcam
11:30da kuzum.
inşallah herşey yolundaysa annemlerin yanına gitcez akşama 2 hafta kalcam, azcık dinlenim keyif yapim
İnşallah canım en son kalp atışı dinlemiştik ondan sonra gitmedim doktoraYolundadir canım Allahın izni ilebuyumustr şimdi bebis. Annenlerij haberi var mı canım. Değişiklik iyi gelir hem annen sana güzel bakar dinlenirsin,
Merhaba canım. HoşgeldinMerhabalar,
öncelikle bebek bekleyen bütün arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAllah nazarlardan korusun Çabalayan diğer arkadaşlara da Rabbim yardımcı olsun çabalarının sonucunu pozitif versin kalplerindeki dualarını hayırlı kılsın inşallah.
Kendimden bahsedecek olursam aslında hikayem çok uzun ama ben uzun kısmı başka bir mesajıma saklayayım. Eylül ayında tüp bebek tedavime başladım ve o günden bu güne forumlardaki başlıklardan çıkamadım ve buradaki samimiyeti inanın hiç bir yerde hissedemedim. Takdir edersiniz ki insan böyle bir süreçte morale o kadar ihtiyaç duyuyor ki. Dün son kontrolümü oldum malesef 3 folikül büyümüş içine yumurta var mı yok mu belli değil.Yarından sonra opu işlemi yapılacak ve moralim o kadar bozuk ki sizleri okudukça moralim biraz olsun düzeliyor az da olsa umudum oluyor. Ben düşük amh (0,385) yüzündün tüp bebeğe başladım yaşım 40 ((
Umarım beni aranıza kabul edersiniz. Sizler farkında olmadan umutlarınızla bana da umut olduğunuz için teşekkür ederim..
Canım hayırlısı olsun gebeligin. İkiz olunca daha da zorluyor galiba seni. Islaklık acaba akıntı falan olabilir mi kullandığın fitil varsa onun etkisi.Selam arkadas lar 9 haftalık ikizlere gebeyim baya sorunlu bir hamilelik yasıyorum.. Allah bundan asagı etmesin bugunumede elhamdülillah.. Ben de bu aralar sankı, hafiften idrar kacırıyormusum hissi var. Sureklı lekelenme yasadıgım için de sürekli ped koyuyorum hep ıslak lık ta gercekten var hıc rahat degılım bunu yaşayan varmı,,