Yok canım transfer süreci hiç ağrılı değil. Sürecin en güzel en ağrısız en heyecanli kısmıKızlar benim de haftaya çarşamba opu olacak sonrasında duruma göre taze ya da dondurulmuş transfer dedi doktorum. 2 kez negatif aşılamam var bu ilk tüp bebek denememiz. Transfer süreci nasıl oluyor ağrılı mı?
Kaygı seviyem çok yüksek elimde değil. İlk aşılamada da böyle olmuştu. 2. De süreci bildiğim için daha rahattım inşallah güzel geçerYok canım transfer süreci hiç ağrılı değil. Sürecin en güzel en ağrısız en heyecanli kısmı
Asilama gibi zaten canım tek fark sprem yerine emrbiyo gönderiyorlar yine bilmediğin bir şey yasamayacaksin. Hayırlısi olsun inşallahKaygı seviyem çok yüksek elimde değil. İlk aşılamada da böyle olmuştu. 2. De süreci bildiğim için daha rahattım inşallah güzel geçer
Canım iyiyim annemin yanındaa keyfim yerinde çok şükür
İyiyim canım bende. Bazen böyle bulantı halsizlik oluor bazen hiç Bi şeyim olmuyorCanım iyiyim annemin yanındaa keyfim yerinde çok şükür2 gün önce gördüm bebişi ya rahatladım, kalp atışını duydugumuz güne göre baya büyümüştü
sen nasılsın kuzum nası geçiyor günler?
Kalp atışı kacinci günde gordunuz ve karından miCanım iyiyim annemin yanındaa keyfim yerinde çok şükür2 gün önce gördüm bebişi ya rahatladım, kalp atışını duydugumuz güne göre baya büyümüştü
sen nasılsın kuzum nası geçiyor günler?
Kalp atışı kacinci günde gordunuz ve karından mi
Bende bide 2 gündür gaz var beni mafettikızlar dünden beri halsizim canım hiç bisey istemiyor . Dün akşam adet ağrısına benze ağrı oldu ama şuan çok yok . Halsizlik devam sabah ve akşam canı m hiç birşey istemiyor
Benim tüp bebek canım en son perşembe günü 5 2 deydim kese gördükbiz seninle aynı gidiyoruz sanırım. Bugün 5+6 yım kalp atışını bugün gördük karından 28 Kasımda yumurtam çatlamıştı geç döllenme değil erken de değil normal.
Hadi sağlıklaa inşallah canım o pıtpıtları duymak paha biçilemezİyiyim canım bende. Bazen böyle bulantı halsizlik oluor bazen hiç Bi şeyim olmuyor1 hafta kaldı kalp atışı için insallahh o gün bir duysak rahatlicaz biraz
6+5 te duydum ben kalp atışlarını alttan.Kalp atışı kacinci günde gordunuz ve karından mi
Sağol cinim6+5 te duydum ben kalp atışlarını alttan.
Rica canım. O halsizlikler isteksizlikler kasık ağrıları normal kuzum hepimize oluyor.Sağol cinim