Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar benim de haftaya çarşamba opu olacak sonrasında duruma göre taze ya da dondurulmuş transfer dedi doktorum. 2 kez negatif aşılamam var bu ilk tüp bebek denememiz. Transfer süreci nasıl oluyor ağrılı mı?
Yok canım transfer süreci hiç ağrılı değil. Sürecin en güzel en ağrısız en heyecanli kısmı 😍

Kaygı seviyem çok yüksek elimde değil. İlk aşılamada da böyle olmuştu. 2. De süreci bildiğim için daha rahattım inşallah güzel geçer
Asilama gibi zaten canım tek fark sprem yerine emrbiyo gönderiyorlar yine bilmediğin bir şey yasamayacaksin. Hayırlısi olsun inşallah 🙏🏻

Canım iyiyim annemin yanındaa keyfim yerinde çok şükür 😍 2 gün önce gördüm bebişi ya rahatladım, kalp atışını duydugumuz güne göre baya büyümüştü🧿🙏🏻
sen nasılsın kuzum nası geçiyor günler?
İyiyim canım bende. Bazen böyle bulantı halsizlik oluor bazen hiç Bi şeyim olmuyor 😁 1 hafta kaldı kalp atışı için insallahh o gün bir duysak rahatlicaz biraz 😍

kızlar dünden beri halsizim canım hiç bisey istemiyor . Dün akşam adet ağrısına benze ağrı oldu ama şuan çok yok . Halsizlik devam sabah ve akşam canı m hiç birşey istemiyor

İyiyim canım bende. Bazen böyle bulantı halsizlik oluor bazen hiç Bi şeyim olmuyor 😁 1 hafta kaldı kalp atışı için insallahh o gün bir duysak rahatlicaz biraz 😍
Hadi sağlıklaa inşallah canım o pıtpıtları duymak paha biçilemez♥️
Benim de öyle öyle bazen iyiyim, bazen hasta gibi oluyorum.

X