Hepimizin yolu bir bazilarimiz daha çok zorlanıyor ama hayat böyle işte herkesin bir sınavı var bu hayatta. Yaşamayan da bilmiyor malesef sadece konuşuyorYa daha yazar yazmaz dönüş alacağımı hiç ama hiç ihtimal vermezdim çok ama çok teşekkür ederim bu naif mesajınız için. Umarım güzel dilekleriniz gibi olumlu şeyler olur çünkü yaştan dolayı zamanım da şansım da az. Dediğiniz gibi hepimiz ayrı ayrı sorunlarla yüzleşiyoruz ama aynı mücadeleyi veriyoruz ve sizlerin sözleri herkesten çok daha kıymetli çünkü yaşayan anlıyor.
Otururken ve yatarken sureklı idrara sıkışma hissi canm. Tuvalete gittigim halde,Canım hayırlısı olsun gebeligin. İkiz olunca daha da zorluyor galiba seni. Islaklık acaba akıntı falan olabilir mi kullandığın fitil varsa onun etkisi.
Ben tecrubesiizm daha yeni keseyi gördük amaOtururken ve yatarken sureklı idrara sıkışma hissi canm. Tuvalete gittigim halde,
Kuzum gözün aydın bir daha ne zaman gideceksinKızlar çok şükür herşey yolunda
Otururken ve yatarken sureklı idrara sıkışma hissi canm. Tuvalete gittigim halde,
Bende de idrar problemi var ama artık ağırlaştığım için yeni başladı. İlk haftalarımda yoktu herkes farklı hamilelik yaşıyor canım stres yapma
Oyle canm haklısın.. Bebısler ıyı olsunda valla ne Ya sattıklarını cok onemı yokKuzum gözün aydın bir daha ne zaman gideceksin
Bende de idrar problemi var ama artık ağırlaştığım için yeni başladı. İlk haftalarımda yoktu herkes farklı hamilelik yaşıyor canım stres yapma
Hoşgeldin canım aramızaMerhabalar,
öncelikle bebek bekleyen bütün arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAllah nazarlardan korusun Çabalayan diğer arkadaşlara da Rabbim yardımcı olsun çabalarının sonucunu pozitif versin kalplerindeki dualarını hayırlı kılsın inşallah.
Kendimden bahsedecek olursam aslında hikayem çok uzun ama ben uzun kısmı başka bir mesajıma saklayayım. Eylül ayında tüp bebek tedavime başladım ve o günden bu güne forumlardaki başlıklardan çıkamadım ve buradaki samimiyeti inanın hiç bir yerde hissedemedim. Takdir edersiniz ki insan böyle bir süreçte morale o kadar ihtiyaç duyuyor ki. Dün son kontrolümü oldum malesef 3 folikül büyümüş içine yumurta var mı yok mu belli değil.Yarından sonra opu işlemi yapılacak ve moralim o kadar bozuk ki sizleri okudukça moralim biraz olsun düzeliyor az da olsa umudum oluyor. Ben düşük amh (0,385) yüzündün tüp bebeğe başladım yaşım 40 ((
Umarım beni aranıza kabul edersiniz. Sizler farkında olmadan umutlarınızla bana da umut olduğunuz için teşekkür ederim..
3 hafta sonra gidecem canım 12 haftalıkken.Kuzum gözün aydın bir daha ne zaman gideceksin
Okumuştum canım olabiliyomuş idrar sıkıntısı. Bi bebişle bile nasıl sıkışıyoruz wcye, 2 tane ile zordur gerçekten. İnşallah normale döner bian önce kuzum.Selam arkadas lar 9 haftalık ikizlere gebeyim baya sorunlu bir hamilelik yasıyorum.. Allah bundan asagı etmesin bugunumede elhamdülillah.. Ben de bu aralar sankı, hafiften idrar kacırıyormusum hissi var. Sureklı lekelenme yasadıgım için de sürekli ped koyuyorum hep ıslak lık ta gercekten var hıc rahat degılım bunu yaşayan varmı,,
İnşallah canmOkumuştum canım olabiliyomuş idrar sıkıntısı. Bi bebişle bile nasıl sıkışıyoruz wcye, 2 tane ile zordur gerçekten. İnşallah normale döner bian önce kuzum.
Öyle oluyor kuzum ya insan sabredemiyor3 hafta sonra gidecem canım 12 haftalıkken.
Nasıl beklicem 3 hafta bakalım
Yaa evet 12 haftaya kadar riskli olunca herhlde bir ohh ta o zaman çekilirÖyle oluyor kuzum ya insan sabredemiyor12 hafta olunca psikolojik sınır aşılıyor
İnşallah bir taneye de razıyım canımHoşgeldin canım aramıza
Moralini hiç bozma sağlıklı tek embriyo yetiyor, Allah ol desin yeter ki. Neler okuyoruz burda ne mucizeler, ki şuan sayılan 3 yumurtan varmışİnşallah sağlıklı olsun yumoşların, sağlıklı embriyolar olsunlar sonra da kavuş bebişine
Öyle oluyor kuzum ya insan sabredemiyor12 hafta olunca psikolojik sınır aşılıyor
Hayırlısıyla 12 leri görüp geçirseydik biz de sağlıklaaYaa evet 12 haftaya kadar riskli olunca herhlde bir ohh ta o zaman çekilir
Lekelenme de kanama da insan çok korkuyor gerçekten. İnşallah tahriş olmuştur ondandır o pembelik canım. Şükür doktora gitmişsin hemen, önemli bişe olsa söylerdi doktor.Kızlar dün kasıklarımda ve belimde ağrı olmuştu sonra tuvalete gittim yaptım peceteyle sildim açık pembe leke vardı idrarla karışık gibi tabi ben nereden geldiğini anlayamadım doktora yazdım hemen Progestan al ıkı tane fitil olarak dedi. Dediğini yapıp uzandım oladar korktum ki anlatamam size. Sabah hemen gittim doktora çok şükür kanama alanı yokmuş idrar testi aldı belki idrardan gelmiştir diye küçük tuvaletimi yaptığım yer çok kötü tahriş olmuş devamlı kaşınıyordu acaba oradan mı geldi bakalım idrar sonucunu bekliyoruz yarın falan çıkarmış
Yaa evet 12 haftaya kadar riskli olunca herhlde bir ohh ta o zaman çekilir
Aynen 12 ilk dönüm noktası canlarım sonrası çok çabuk geçicek inşallah
Amin kuzum inşallahLekelenme de kanama da insan çok korkuyor gerçekten. İnşallah tahriş olmuştur ondandır o pembelik canım. Şükür doktora gitmişsin hemen, önemli bişe olsa söylerdi doktor.
Bu aralar bol dinlenmeli geçir yine de sen. Geçmiş olsun kuzum bidaha da olmasın inşallah