Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Baya belirgin canım. Kan ne zmn vereceksin 🙏🏻💕
Nasipse cumartesi test günüm inşallah 🤲
Geliyo bebiş çok net 😍 tebrikler☺️
Sağol cnm Allah razı olsun 🤲♥️
Sende bugün nasipse hayırlı haberler al kontrolünde insallah
Oyy geliyor bebişin kuzum hayırlısı olsun 🙏🏻

Canım doktor kontrolleri en sevdiğimiz 😍😍 büyümüştür bebişin❤️
Valla geliyo heralde 6 sene sonra görünce inanamıyorum şaka gibi geliyor açıp açıp tekrar bakıyorum fotoğrafa 🤣🤣🙈

Nasipse cumartesi test günüm inşallah 🤲

Sağol cnm Allah razı olsun 🤲♥️
Sende bugün nasipse hayırlı haberler al kontrolünde insallah

Valla geliyo heralde 6 sene sonra görünce inanamıyorum şaka gibi geliyor açıp açıp tekrar bakıyorum fotoğrafa 🤣🤣🙈
Sağol canım inşallaah 🤲🏻
Cumartesi güzel bi değer çıkcak senin inanıyorum🥰🥰

İnşallah canım ya görsem rahatlıcam😍
11:30da kuzum.
inşallah herşey yolundaysa annemlerin yanına gitcez akşama 2 hafta kalcam, azcık dinlenim keyif yapim☺️
Yolundadir canım Allahın izni ile 🙏🏻 buyumustr şimdi bebis. Annenlerij haberi var mı canım. Değişiklik iyi gelir hem annen sana güzel bakar dinlenirsin, 😍

Yolundadir canım Allahın izni ile 🙏🏻 buyumustr şimdi bebis. Annenlerij haberi var mı canım. Değişiklik iyi gelir hem annen sana güzel bakar dinlenirsin, 😍
İnşallah canım en son kalp atışı dinlemiştik ondan sonra gitmedim doktora☺️
annemlerin haberi var canım bekliyolar bizi. Hayırlısı ile gideriz inşallah doktor sonrası🙏🏻

Merhabalar,
öncelikle bebek bekleyen bütün arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar: Çabalayan diğer arkadaşlara da Rabbim yardımcı olsun çabalarının sonucunu pozitif versin kalplerindeki dualarını hayırlı kılsın inşallah.
Kendimden bahsedecek olursam aslında hikayem çok uzun ama ben uzun kısmı başka bir mesajıma saklayayım. Eylül ayında tüp bebek tedavime başladım ve o günden bu güne forumlardaki başlıklardan çıkamadım ve buradaki samimiyeti inanın hiç bir yerde hissedemedim. Takdir edersiniz ki insan böyle bir süreçte morale o kadar ihtiyaç duyuyor ki. Dün son kontrolümü oldum malesef 3 folikül büyümüş içine yumurta var mı yok mu belli değil.:110:Yarından sonra opu işlemi yapılacak ve moralim o kadar bozuk ki sizleri okudukça moralim biraz olsun düzeliyor az da olsa umudum oluyor. Ben düşük amh (0,385) yüzündün tüp bebeğe başladım yaşım 40 :KK43:((

Umarım beni aranıza kabul edersiniz. Sizler farkında olmadan umutlarınızla bana da umut olduğunuz için teşekkür ederim..

Merhabalar,
öncelikle bebek bekleyen bütün arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar: Çabalayan diğer arkadaşlara da Rabbim yardımcı olsun çabalarının sonucunu pozitif versin kalplerindeki dualarını hayırlı kılsın inşallah.
Kendimden bahsedecek olursam aslında hikayem çok uzun ama ben uzun kısmı başka bir mesajıma saklayayım. Eylül ayında tüp bebek tedavime başladım ve o günden bu güne forumlardaki başlıklardan çıkamadım ve buradaki samimiyeti inanın hiç bir yerde hissedemedim. Takdir edersiniz ki insan böyle bir süreçte morale o kadar ihtiyaç duyuyor ki. Dün son kontrolümü oldum malesef 3 folikül büyümüş içine yumurta var mı yok mu belli değil.:110:Yarından sonra opu işlemi yapılacak ve moralim o kadar bozuk ki sizleri okudukça moralim biraz olsun düzeliyor az da olsa umudum oluyor. Ben düşük amh (0,385) yüzündün tüp bebeğe başladım yaşım 40 :KK43:((

Umarım beni aranıza kabul edersiniz. Sizler farkında olmadan umutlarınızla bana da umut olduğunuz için teşekkür ederim..
Merhaba canım. Hoşgeldin 😍tedavin hayırlı olsun. Zorlu bir süreç ve hepimizin tedavilerde yaşadığı ayrı ayrı sorunlar oldu öncelikle biliyorsun ki bize bir sprem bir yumurta yetiyor yeter ki sağlıklı embriyo oluşsun. 3 tane görünüyor ama bazen opuda görünenden fazla yumurta çıkabiliyor. Umarım hepsi döllenir. Rabbim sana bu tedaviden bir evlat nasip ecekse eğer 1 tane de olsa yetecek. O yüzden bozma moralini. Stres bizim bu dönemde en büyük düşmanımız. Umarım her şey yolunda gider ve güzel haberler veririsn. Ne zamn yazmak istersen buradayız :KK68:

Ya daha yazar yazmaz dönüş alacağımı hiç ama hiç ihtimal vermezdim çok ama çok teşekkür ederim bu naif mesajınız için. Umarım güzel dilekleriniz gibi olumlu şeyler olur çünkü yaştan dolayı zamanım da şansım da az. Dediğiniz gibi hepimiz ayrı ayrı sorunlarla yüzleşiyoruz ama aynı mücadeleyi veriyoruz ve sizlerin sözleri herkesten çok daha kıymetli çünkü yaşayan anlıyor.

Selam arkadas lar 9 haftalık ikizlere gebeyim baya sorunlu bir hamilelik yasıyorum.. Allah bundan asagı etmesin bugunumede elhamdülillah.. Ben de bu aralar sankı, hafiften idrar kacırıyormusum hissi var. Sureklı lekelenme yasadıgım için de sürekli ped koyuyorum hep ıslak lık ta gercekten var hıc rahat degılım bunu yaşayan varmı,,

Selam arkadas lar 9 haftalık ikizlere gebeyim baya sorunlu bir hamilelik yasıyorum.. Allah bundan asagı etmesin bugunumede elhamdülillah.. Ben de bu aralar sankı, hafiften idrar kacırıyormusum hissi var. Sureklı lekelenme yasadıgım için de sürekli ped koyuyorum hep ıslak lık ta gercekten var hıc rahat degılım bunu yaşayan varmı,,
Canım hayırlısı olsun gebeligin. İkiz olunca daha da zorluyor galiba seni. Islaklık acaba akıntı falan olabilir mi kullandığın fitil varsa onun etkisi.

X