Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm
Canım benim degerim fazla yükseldi ama dün tek kese gördük. Senin değerin 2 kat artmış büyük ihtimal tektir. Hayırlısı olsun 🙏🏻

Benim hikayem bahçeci de başladı yumurta kalitesi düşüklüğü demişlerdi.Sonra bir umut Esra Çabuk Comer te gittim.Vitamin yemek listesi ve yumurta kalitesi için ilaca başladık.Şuan hamileyim şükürler olsun.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Hayirlsii olsun canım sağlıkla gelsin 🙏🏻 ne kadarlık hamilesin

Benim hikayem bahçeci de başladı yumurta kalitesi düşüklüğü demişlerdi.Sonra bir umut Esra Çabuk Comer te gittim.Vitamin yemek listesi ve yumurta kalitesi için ilaca başladık.Şuan hamileyim şükürler olsun.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Aminn hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi🤲🏻♥️

günaydın kızlarr
bugün sırt üstü yatarken farkında olmadan sag bacagımı sola atıp sola dönmeye calıştım . tamm o sırada sol kasıgıma bir agrı girdi ki nefesimi kesti .
hemen yavasca sırt üstü yattım.
bu kadar anş hareketten bişey olmaz degil mi cook korkuyorum . yataktan kalkamadım hala uzanıyorum Kriel Kriel Fly3646 Fly3646

günaydın kızlarr
bugün sırt üstü yatarken farkında olmadan sag bacagımı sola atıp sola dönmeye calıştım . tamm o sırada sol kasıgıma bir agrı girdi ki nefesimi kesti .
bu kadar anş hareketten bişey olmaz degil mi cook korkuyorum . yataktan kalkamadım hala uzanıyorum Kriel Kriel Fly3646 Fly3646
Yok canım birşey olmaz. Düz uzanınca ağrı geçtiyse sorun yoktur.

günaydın kızlarr
Bence olmaz bende her şekilde yatıyorum yani öyle bir hareket bebeğe zarar vermez.

Bence olmaz bende her şekilde yatıyorum yani öyle bir hareket bebeğe zarar vermez.
yattıgım için degil birde sag bacagımı sola hızlıca attım farkında olmadan . bir kasık agrısı oldu . hemen düz yattım . düz yatınca 1 dk sonra falan gecti agrı . ara ara ters hareket yapınca kasık agrısı oluyor ama bu birden cok agrıdı diye korktum :/ inş bişey olmamıştır Kriel Kriel

Canım maşallah sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun 🥰 peki detaylı paylaşabilir misin hangi vitaminleri kullandın ve yemek listesi derken neyi kastettin 🙈 Esra çabuk hocayı duymadım hangi ilde

X