Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim degerim fazla yükseldi ama dün tek kese gördük. Senin değerin 2 kat artmış büyük ihtimal tektir. Hayırlısı olsunKizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm
Hayirlsii olsun canım sağlıkla gelsin ne kadarlık hamilesinBenim hikayem bahçeci de başladı yumurta kalitesi düşüklüğü demişlerdi.Sonra bir umut Esra Çabuk Comer te gittim.Vitamin yemek listesi ve yumurta kalitesi için ilaca başladık.Şuan hamileyim şükürler olsun.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Aynen kuzumAyaklrini sıcak tut canım Havalr değişken üşütmeye çok müsait
Insallah öyledir sizin kac cikmisdi beta hcgnizCanım benim degerim fazla yükseldi ama dün tek kese gördük. Senin değerin 2 kat artmış büyük ihtimal tektir. Hayırlısı olsun
Transferin 8. Günü 72 10.gunu 260 13.gunu 1128 çıktı canımInsallah öyledir sizin kac cikmisdi beta hcgniz
Oy maşşallah kuzum bak sana demedimmi sabret diye sağlıkla yavrunu inşallah al kucagınaTransferin 8. Günü 72 10.gunu 260 13.gunu 1128 çıktı canım
Aminn hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziBenim hikayem bahçeci de başladı yumurta kalitesi düşüklüğü demişlerdi.Sonra bir umut Esra Çabuk Comer te gittim.Vitamin yemek listesi ve yumurta kalitesi için ilaca başladık.Şuan hamileyim şükürler olsun.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Yok canım birşey olmaz. Düz uzanınca ağrı geçtiyse sorun yoktur.günaydın kızlarr
bugün sırt üstü yatarken farkında olmadan sag bacagımı sola atıp sola dönmeye calıştım . tamm o sırada sol kasıgıma bir agrı girdi ki nefesimi kesti .
hemen yavasca sırt üstü yattım.
bu kadar anş hareketten bişey olmaz degil mi cook korkuyorum . yataktan kalkamadım hala uzanıyorum Kriel Fly3646
Bence olmaz bende her şekilde yatıyorum yani öyle bir hareket bebeğe zarar vermez.günaydın kızlarr
bugün sırt üstü yatarken farkında olmadan sag bacagımı sola atıp sola dönmeye calıştım . tamm o sırada sol kasıgıma bir agrı girdi ki nefesimi kesti .
hemen yavasca sırt üstü yattım.
bu kadar anş hareketten bişey olmaz degil mi cook korkuyorum . yataktan kalkamadım hala uzanıyorum Kriel Fly3646
yattıgım için degil birde sag bacagımı sola hızlıca attım farkında olmadan . bir kasık agrısı oldu . hemen düz yattım . düz yatınca 1 dk sonra falan gecti agrı . ara ara ters hareket yapınca kasık agrısı oluyor ama bu birden cok agrıdı diye korktum :/ inş bişey olmamıştır KrielBence olmaz bende her şekilde yatıyorum yani öyle bir hareket bebeğe zarar vermez.
Amin canım inşallah.Aminn hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Canım maşallah sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun peki detaylı paylaşabilir misin hangi vitaminleri kullandın ve yemek listesi derken neyi kastettin Esra çabuk hocayı duymadım hangi ildeBenim hikayem bahçeci de başladı yumurta kalitesi düşüklüğü demişlerdi.Sonra bir umut Esra Çabuk Comer te gittim.Vitamin yemek listesi ve yumurta kalitesi için ilaca başladık.Şuan hamileyim şükürler olsun.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Sizin kaçtı degeriniz tamCanım benim degerim fazla yükseldi ama dün tek kese gördük. Senin değerin 2 kat artmış büyük ihtimal tektir. Hayırlısı olsun
8.gun 72 10.gun 260 13.gun 1128 idi cumartesi günü tek kese görüldü.Sizin kaçtı degeriniz tam