- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Az önce yaptım yine silik çıktıHafif bi çizgi ben de gördüm canım. İnşallah vardır bebişin Yarın sabah bi test daha yapabilirsin koyulaşmaya bakarsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce yaptım yine silik çıktıHafif bi çizgi ben de gördüm canım. İnşallah vardır bebişin Yarın sabah bi test daha yapabilirsin koyulaşmaya bakarsın.
Az önce yaptım yine silik çıktıCanım hafif bir siliklik var ilk 10 dakikada mi çıktı
Çok şükür canımBenim ikiz olduğu için ikili test yapılmadı kızlar ama çok şükür iyi çıkmış
Vardır canım senin kesin olmasa silik bile çıkmazdıAz önce yaptım yine silik çıktı
Ya inşallah yarın ilk idrarla yapayım bideVardır canım senin kesin olmasa silik bile çıkmazdı
Bişe olmaz bence 5 sn den. Stres yapma kendine canım.orgazm olmak bebege zarar verir mi
doktor icinsel ilişkiyi yasakladı ama uyku halinde bişiler yaşadım kendi kendime heralde
çok korkuyorum . bize ignelerin basından beri yasaktı cinsel ilişki.
muhtemelen 5 snlik bi kasılma olmuştur ama korkuyorum
Önemli olan yumurtaların dollenmesi canım. O 2 tanesi de yetişir cumaya kadar insallahh ilk denemen mi
Gözünaydin canım hayirlsi ile atlatir pozitif sonucu alırsın inşallahBu ikinci denemem olacak ilkinde hiç döllenmemişti şimdi 3 ü de döllenmiş bugün haber geldi. Ptesi transfer yapılacak
ya cinsel ilişki ztn kocama yap desem yapmaz.Bişe olmaz bence 5 sn den. Stres yapma kendine canım.
10. Haftadan sonra cinsel ilişki serbest dedi benim doktor.
Vardır canım senin kesin olmasa silik bile çıkmazdı
Gözünaydin canım hayirlsi ile atlatir pozitif sonucu alırsın inşallah
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeBişe olmaz bence 5 sn den. Stres yapma kendine canım.
10. Haftadan sonra cinsel ilişki serbest dedi benim doktor.
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeBenim ikiz olduğu için ikili test yapılmadı kızlar ama çok şükür iyi çıkmış
Kan ver canım en net öyle anlarsınbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Bugün veremem yarın belki ama bilmiyorum ya negatif olabilir belki pozitifKan ver canım en net öyle anlarsın
Koyulaşması gerekiyor günden güne canım. Emin olmak icin kan verebilirsin.buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Yarın inşallhKoyulaşması gerekiyor günden güne canım. Emin olmak icin kan verebilirsin.