Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Oyys maşallah ❤️ zaman nasıl geçiyor daha dün ne konusyorduk🙈 bende iyim şükür. Şimdilik aynıyız canim
Evet canım zaman geçiyor güzel günler görmeyi nasip etsin Rabbim. Zor günlerden sonra güzel günler gelicek insallahh iyiki de beklemişiz senin için diyeceğiz dogduktan sonra 💜 ennn yakın zaman da sana da nasip olsun 🙏🏻

Canim dun keseyi gördük hayırlısi ile 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz 🙏🏻😍 sen nasılsın
Canım bugün adet tarihim ise kan ver net belli olur zaten 😘 bizede hayırlı haberler ver
Koyulaşması gerekiyor günden güne canım. Emin olmak icin kan verebilirsin.
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız

Günaydın herkese 🌸🌸
Hurremmsultann Hurremmsultann canım bende senin durumunu pek anlayamadım şu an hangi süreçtesin. Tedavideysen nasıl pozitif oluyor, tedavi öncesindeysen çatlatma iğnesini neden kullanıyorsun kafamız karıştı 🤪
canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demekki ilaçlardan hcg tetiklendi testte

canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demekki ilaçlardan hcg tetiklendi testte
Tamam da bugün adet gunum diyorsun çatlatma iğnesi adet günü olmaz ki orda bir karışıklık var

Ya işte ara kanan oldukta o olmasaydı normal adet tarihi bugğn ama olmadığıma göre o zaman 14 gün var adetime yani ara kanamanın başından sayacak adetime
Zaten ara kanama degil adetmis. Adet olmasaydın doktor yumurta takibine başlamazdi adetin 2.ya da 3.gnu başlanıyor yumurta büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi yapılıyor

Benim hikayem bahçeci de başladı yumurta kalitesi düşüklüğü demişlerdi.Sonra bir umut Esra Çabuk Comer te gittim.Vitamin yemek listesi ve yumurta kalitesi için ilaca başladık.Şuan hamileyim şükürler olsun.Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.

X