- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım çok sevindim beni unutmayıp hatırladığına
Gözünaydin canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin tekrarlayınca bizede yaz iyiyim bende canım keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidecegiz Allah nasip ederseAyy canım çok sevindim beni unutmayıp hatırladığına
Dün sabah yaptım çok silik hayalet çizgiyi gördüm.
Nasipse yarın sabah tekrar yapicam
Sen nasılsın herşey yolunda mi
Sağol canım allah razı olsunGözünaydin canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin tekrarlayınca bizede yaz iyiyim bende canım keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidecegiz Allah nasip ederse
6.günün sabahında test yaptım çok silik hayalet çizgi çıktı ama aynı test öğlene doğru ikinci çizgi daha belirgin oldu nasipse yarında yapicam bakalımSsevincli kaçıncı günündü canım silik çıksa bile Ümit hep vardır
Ay gözün aydın canım artarak koyulaşmaya devam eder inşallahAyy canım çok sevindim beni unutmayıp hatırladığına
Dün sabah yaptım çok silik hayalet çizgiyi gördüm.
Nasipse yarın sabah tekrar yapicam
Sen nasılsın herşey yolunda mi
Ayy amin inşallah yarın sabahı iple çekiyorum bu gecede en uzun gece sabah olur mu bilmemAy gözün aydın canım artarak koyulaşmaya devam eder inşallah
Olur olur ne günler geçti kuzum sonu güzel olacakAyy amin inşallah yarın sabahı iple çekiyorum bu gecede en uzun gece sabah olur mu bilmem
Bugün gittik gördük keseyi de minik cücüğümüzü de Kalbi dinlemedik ama gördük atıyordu pıt pıt 2 hafta sonra dinlemeye gideceğiz ama görmek bile rahatlattı beni.6+1’deymişiz Giremedim buraya çok sen nasılsın?
Inşallah canım ♥Olur olur ne günler geçti kuzum sonu güzel olacak
İyiyim canım bende cumartesi gittim 5 haftalık dedi doktor keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıBugün gittik gördük keseyi de minik cücüğümüzü de Kalbi dinlemedik ama gördük atıyordu pıt pıt 2 hafta sonra dinlemeye gideceğiz ama görmek bile rahatlattı beni.6+1’deymişiz Giremedim buraya çok sen nasılsın?
Oh ya süper Allah tamamını erdirsin inşallah hepimize ne büyük mutluluk yaşadık bugünİyiyim canım bende cumartesi gittim 5 haftalık dedi doktor keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Amin canım sağlıkla ilerlesin insallahh kalp atışını duyup daha büyük mutluluk yaşarızOh ya süper Allah tamamını erdirsin inşallah hepimize ne büyük mutluluk yaşadık bugün
Görmek bile yetti ya Nasıl güzel pıt pıt Arkadaşlatım ultrason fotoğraflarına aşkla bakardı gülerdimbeter olmam inşallahAmin canım sağlıkla ilerlesin insallahh kalp atışını duyup daha büyük mutluluk yaşarız
Valla benim hep gozumun önünde. Görmediğin ultrason fotosu olmuşun tam haliyim şu aralarGörmek bile yetti ya Nasıl güzel pıt pıt Arkadaşlatım ultrason fotoğraflarına aşkla bakardı gülerdimbeter olmam inşallah
Buzdolabının üzerinde asılı dememe gerek yok sanırımValla benim hep gozumun önünde. Görmediğin ultrason fotosu olmuşun tam haliyim şu aralar
Transferden sonra verdiklerini asmistim hala ordaBuzdolabının üzerinde asılı dememe gerek yok sanırım
Baya belirgin canım. Kan ne zmn vereceksinKızlar günaydın ben dayanamadım testi dün gece yaptım Eki Görüntüle 2745250