İnşallah canımBöyle bir süreç yaşayıp duygulanmamak imkansiz. Benimde doktordan çıktığım an ettiğim dua dır rabbim herkese nasip etsin aratmasın. Arayanlara en yakın zmanda kavuşmaları nasip olsun. Zorulu bir süreç geçiriyoruz hele ki tüp bebek en ağırı. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahh
Canım ultrason kağıdında 0. 82cm yazıyor ama bilmiyorum doğru mucabumm cok sevindim . kese kaç mm di :) söyledi mi bir de içinde bişiler var mıydıyolk sac
Evet evet doğru canım:) benimde 0.80 'diCanım ultrason kağıdında 0. 82cm yazıyor ama bilmiyorum doğru muevet içinde nokta gibi Bi şey vardı
Sen bir daha ne zamn gideceksin bana 2 hafta sonra dediEvet evet doğru canım:) benimde 0.80 'di
Bana da öyle dedi . Bir de birsuru kan testi idrar t3sti bisiler istedi. Önün içinde bu hafta git cem hem de kontrol edilmiş olacak bir kere daha üni hastan3sine tahıl yaptırmak icinSen bir daha ne zamn gideceksin bana 2 hafta sonra dedi
Neler istediler canım. Bende olmazsa önümüzdeki hafta giidp devlette yaptırayımBana da öyle dedi . Bir de birsuru kan testi idrar t3sti bisiler istedi. Önün içinde bu hafta git cem hem de kontrol edilmiş olacak bir kere daha üni hastan3sine tahıl yaptırmak icin
bunları istemiş canım :) devlet de cok hastalık var diye üni hastanesine gidicdm bendeNeler istediler canım. Bende olmazsa önümüzdeki hafta giidp devlette yaptırayım
Saol canımbunları istemiş canım :) devlet de cok hastalık var diye üni hastanesine gidicdm bende
Oh çok şükür canım çok sevindim ya gözün aydınEvet canım anca yazabiliyorum ya. Gördük kesemiizi bir tane. Günüyle uyumlu dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gıdıcez insallahh kalp atışını duyarız
Saol canım Aynen öyle 2 hafta beklicezOh çok şükür canım çok sevindim ya gözün aydın
Sırada kalp atışı
ne ne olacak canım :) ben işte 2 hafta önce kalp atışına gitmeden bir hafta önce bu testleri vermeye gitcez. o doktor da karından bakarSaol canımben ilcedeyim o yüzden mecbur devlete giderim. Önümüzdeki hafta bende yaptırayım bari iyi ki söyledin
Yaaaa hayırlı , uğurlu olsun canım benim sağlıkla devam etsin inşallahEvet canım anca yazabiliyorum ya. Gördük kesemiizi bir tane. Günüyle uyumlu dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gıdıcez insallahh kalp atışını duyarız
Alttan bakti canımne ne olacak canım :) ben işte 2 hafta önce kalp atışına gitmeden bir hafta önce bu testleri vermeye gitcez. o doktor da karından bakarbu arada sana karından mı baktı alttan mı
Canım benim çok saolYaaaa hayırlı , uğurlu olsun canım benim sağlıkla devam etsin inşallahçok çok sevindim çok şükür
Canım çok teşekkür ederimFly3646 canım çok sevindim senin adına İlk aşamayı atlattın Allah’ın izniyle sırada kalp atışı var. O günleri görmek de nasip olsun inşallah
Canlar benim ikili sonuç çıkmış ama hiç bişey anlamadım ya yorum yapabilecek var mı bilen oranları falan
Benim ikiz olduğu için ikili test yapılmadı kızlar ama çok şükür iyi çıkmış
Saol kuzum Amin insallahh
Az önce yaptım yine silik çıktıValla normal testte daha net çıkıyor ben erken gebelik lerim daha silik ti ama yinede yap istersen