Oyys maşallahCanim dun keseyi gördük hayırlısi ile 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğizsen nasılsın
Evet canım zaman geçiyor güzel günler görmeyi nasip etsin Rabbim. Zor günlerden sonra güzel günler gelicek insallahh iyiki de beklemişiz senin için diyeceğiz dogduktan sonraOyys maşallahzaman nasıl geçiyor daha dün ne konusyorduk bende iyim şükür. Şimdilik aynıyız canim
Canım bugün adet tarihim ise kan ver net belli olur zatenbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
İnşallah bende Ocak adetiyle başlamayı düşünüyorum bakalımEvet canım zaman geçiyor güzel günler görmeyi nasip etsin Rabbim. Zor günlerden sonra güzel günler gelicek insallahh iyiki de beklemişiz senin için diyeceğiz dogduktan sonraennn yakın zaman da sana da nasip olsun
Canim dun keseyi gördük hayırlısi ile 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğizsen nasılsın
Canım bugün adet tarihim ise kan ver net belli olur zatenbizede hayırlı haberler ver
Bugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarızKoyulaşması gerekiyor günden güne canım. Emin olmak icin kan verebilirsin.
Bugün çatlatma iğnesi yapılacaksa nasıl bugün adet gunun oluyor kiBugün çatlatma iğnem yapılacak kuzum bi Ümit vardır belki diye yapmaıştım iğneden önce artık 14 gün sonra sonucuna bakarız
Yaa ne güzelİnşallah bende Ocak adetiyle başlamayı düşünüyorum bakalım
İnşallah fiiillaaaaimYaa ne güzelhayirlsii ile başla güzel haberler al canım dualarim seninle
canım bugün çatlatma iğnesi olucamGünaydın herkese
Hurremmsultann canım bende senin durumunu pek anlayamadım şu an hangi süreçtesin. Tedavideysen nasıl pozitif oluyor, tedavi öncesindeysen çatlatma iğnesini neden kullanıyorsun kafamız karıştı
Tamam da bugün adet gunum diyorsun çatlatma iğnesi adet günü olmaz ki orda bir karışıklık varcanım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demekki ilaçlardan hcg tetiklendi testte
Ya işte ara kanan oldukta o olmasaydı normal adet tarihi bugğn ama olmadığıma göre o zaman 14 gün var adetime yani ara kanamanın başından sayacak adetimeTamam da bugün adet gunum diyorsun çatlatma iğnesi adet günü olmaz ki orda bir karışıklık var
Zaten ara kanama degil adetmis. Adet olmasaydın doktor yumurta takibine başlamazdi adetin 2.ya da 3.gnu başlanıyor yumurta büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi yapılıyorYa işte ara kanan oldukta o olmasaydı normal adet tarihi bugğn ama olmadığıma göre o zaman 14 gün var adetime yani ara kanamanın başından sayacak adetime
Evet canım onuncu günü adetim bugün iğneyi vurdumZaten ara kanama degil adetmis. Adet olmasaydın doktor yumurta takibine başlamazdi adetin 2.ya da 3.gnu başlanıyor yumurta büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi yapılıyor
Ayaklrini sıcak tut canım Havalr değişken üşütmeye çok müsaitKızlar üşütmüşüm gibi karın ağrım var acaba gerçekten üşüttüm mü yoksa başka bişey midir bilemedim