Bence yarın sabah ilk idrarınla yaparsan daha net çıkarBugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı daha net çıkar galiba
Ay inşallh ya ilk defa özelliklede kaset teste asla çıkmazdı hiç bir ay bu ay ilk defa silik çıktıBence yarın sabah ilk idrarınla yaparsan daha net çıkar
Var bencede canımEvet canım 5 -8 dk arası
İnşallh canım ya erken gebelik testi yapacağım bugün bide net çıkar orda herhalde diye düşünüyorumVar bencede canım
Valla normal testte daha net çıkıyor ben erken gebelik lerim daha silik ti ama yinede yap istersenİnşallh canım ya erken gebelik testi yapacağım bugün bide net çıkar orda herhalde diye düşünüyorum
Aynen b yapayım bugün aklımda kalmasın belki daha net çıkarValla normal testte daha net çıkıyor ben erken gebelik lerim daha silik ti ama yinede yap istersen
Çok hafif silik görüyorum ben de inşallah vardır ama kan vermek en güzeli testler bazen yanıltabiliyorMerhaba üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Erken gebelik testi yapacağım bugün canım net çıkarÇok hafif silik görüyorum ben de inşallah vardır ama kan vermek en güzeli testler bazen yanıltabiliyor
İnşallah olur canım. Benim doğumuma 1 hafta var.Zor zamanlar iyi bilirim. Allah nasip eder sanada.Kızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Teşekkürler canım aminİnşallah olur canım. Benim doğumuma 1 hafta var.Zor zamanlar iyi bilirim. Allah nasip eder sanada.
Hiç anlamıyorum kuzum inşallah iyidir sonuçlarCanlar benim ikili sonuç çıkmış ama hiç bişey anlamadım ya yorum yapabilecek var mı bilen oranları falan
İnşallah kuzum internete baktım ama yine anlayamadım
Doktoruna göndersen sonuçları, döner sana.İnşallah kuzum internete baktım ama yine anlayamadım
Gönderdim kuzum donmedi daha ben çatlamadan döner inşallahDoktoruna göndersen sonuçları, döner sana.
İnşallah yaz bize dee dönünceGönderdim kuzum donmedi daha ben çatlamadan döner inşallah
Tamam kuzum yazarımİnşallah yaz bize dee dönünce
Normal dedi canım dondu doktorİnşallah yaz bize dee dönünce