Sağol kuzum çok şükür senin nasıl gidiyo iyisin dimi bulantı falan oluyor muÇok şükür canım gözün aydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum çok şükür senin nasıl gidiyo iyisin dimi bulantı falan oluyor muÇok şükür canım gözün aydın
İyiyim canım arada oluyoo geçiyo. Buna şükür diyorum Salı günü kontrol günü onu bekliyorumSağol kuzum çok şükür senin nasıl gidiyo iyisin dimi bulantı falan oluyor mu
Geçmez günler beni bi ay sonra çağırdı nasıl dayancam 1 ay bilmiyorumİyiyim canım arada oluyoo geçiyo. Buna şükür diyorum Salı günü kontrol günü onu bekliyorum
Geçmiyor gerçekten canım yaGeçmez günler beni bi ay sonra çağırdı nasıl dayancam 1 ay bilmiyorum
Her bekleyiş çok dayanılmaz geliyor kuzum ya doğurana kadar böyle bence buGeçmiyor gerçekten canım ya
1 ay sabır diliyorumm, benim 15 gün olacak bu bile zor geldi.
Bence de canım. Sağlıkla devam edelim de sabırla bekleriz bizHer bekleyiş çok dayanılmaz geliyor kuzum ya doğurana kadar böyle bence bu
Canım saol insallahh ya randevum 10 da. Heyecan dorukta transfere gidecek gibi
En güzel doktor kontrolu kese ve kalp atışı için olanlar heraldeCanım saol insallahh ya randevum 10 da. Heyecan dorukta transfere gidecek gibi
Amin inşallah canımBence de canım. Sağlıkla devam edelim de sabırla bekleriz biz
Dualarımız seninle kuzum cıkınca hemen yaz bize
Evet canım anca yazabiliyorum ya. Gördük kesemiizi bir tane. Günüyle uyumlu dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gıdıcez insallahh kalp atışını duyarızFly3646 naptın canım gittin mi doktora?
Süper kuzum inşallah kalp atışını duymayı da nasip eder AllahımEvet canım anca yazabiliyorum ya. Gördük kesemiizi bir tane. Günüyle uyumlu dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gıdıcez insallahh kalp atışını duyarız
Canım çok saol yaa Amin rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuSüper kuzum inşallah kalp atışını duymayı da nasip eder Allahım
İnşallah kuzum Allah sağlıkla yüzlerini görmemizi nasip etsin valla burda okuduğum bazı yazılar beni cok duygulandırıyor hamilelikten mi böyle oldum bilmiyorum ama Allahım kimseye aratmasın düşmanıma bile derler ya aynen öyleCanım çok saol yaa Amin rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Böyle bir süreç yaşayıp duygulanmamak imkansiz. Benimde doktordan çıktığım an ettiğim dua dır rabbim herkese nasip etsin aratmasın. Arayanlara en yakın zmanda kavuşmaları nasip olsun. Zorulu bir süreç geçiriyoruz hele ki tüp bebek en ağırı. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahhİnşallah kuzum Allah sağlıkla yüzlerini görmemizi nasip etsin valla burda okuduğum bazı yazılar beni cok duygulandırıyor hamilelikten mi böyle oldum bilmiyorum ama Allahım kimseye aratmasın düşmanıma bile derler ya aynen öyle
cabumm cok sevindim . kese kaç mm di :) söyledi mi bir de içinde bişiler var mıydı yolk sacEvet canım anca yazabiliyorum ya. Gördük kesemiizi bir tane. Günüyle uyumlu dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gıdıcez insallahh kalp atışını duyarız