Oh çok şükür.kızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
ultrasonda 5+2 çıktı . 0,80 cm kese yolk kesesininde gölgesini gördük gibi bişi
normalde adetime göre 4+6 diyordum ben.
bu arada karından baktı. alttan rahatsız etmek istemiyorum dedi.
2 hafta sonra kalp için cagırdı.
Fly3646
Nosking
Rabbimnasip6103
merve
S sevgiliistanbul
Aslimuu93
hepinizi etiketledim . kalbinizden öperim . nazar degmesin diye dualarınıza talibim
sagol canım benimYaa masallahhtransfer tarihine göre hesaplıyorum bende ama en doğrusu ultrasonun olctugu. Hayirlsii olsun canım
Sana da nasip olsun canım en yakın zman daOh çok şükür.Allah pıt pıt afan kalbini de duymak nasip etsin.
Amin canım Aminn isteyen herkese insallahhsagol canım benimcok sevindim inş darısı senin başına saglıkla almayı basip etsinnn hepimizeee
Amin inşallah hepimizeSana da nasip olsun canım en yakın zman da
verdiler canım . ama daha yolk un gölgesi gibi beyazlıl var . 5+2 cok belli bişi yok kese varHaydi canim masalalh cok guzel Rabbim devaminj getirmeyi nasip etsin inslalah belki bi dahakinden digeride gorunur belli mi olur verdilermi sana da foto
Atsana merak ettim benimkiyle nasilverdiler canım . ama daha yolk un gölgesi gibi beyazlıl var . 5+2 cok belli bişi yok kese varbir de sag orta da beyaz gölge var kese içinde
Ayy çok sevindim canım oh sıra kalp atışında inşallahkızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
Fly3646
Nosking
Rabbimnasip6103
merve
S sevgiliistanbul
Aslimuu93
hepinizi etiketledim . kalbinizden öperim . nazar degmesin diye dualarınıza talibim
Benim doktorum da adet tarihime göre hesaplıyor o yüzden kafam karışmıyor artıkYaa masallahhtransfer tarihine göre hesaplıyorum bende ama en doğrusu ultrasonun olctugu. Hayirlsii olsun canım
Hayırlı olsun canım gözün aydınkızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
Fly3646
Nosking
Rabbimnasip6103
merve
S sevgiliistanbul
Aslimuu93
inş canım rabbim nasipmetsimAyy çok sevindim canım oh sıra kalp atışında inşallah
sagol canım senin ikinci kese ne zaöan göründü?Hayırlı olsun canım gözün aydın
Canım ben iki keseyi de 4+5te görmüştüm aynı gün. Doktor biri küçük kalacak gibi demişti ama büyümüştü son kontrolde. 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal diyorlar önümüzdeki haftaya kadar varsa gözükürsagol canım senin ikinci kese ne zaöan göründü?
benim tek gözüktü . Allah biliyor kalbimi coguldan korkuyordım ama bir yandan istiyordm .
5+2deym sence gözükür mü ikinci
o zaman benim ikinci yok galiba , saglıklı olsun tek cift önemli defilCanım ben iki keseyi de 4+5te görmüştüm aynı gün. Doktor biri küçük kalacak gibi demişti ama büyümüştü son kontrolde. 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal diyorlar önümüzdeki haftaya kadar varsa gözükür
Aynen öyle bacım tek bebek rahat rahat buyur rahmindeo zaman benim ikinci yok galiba , saglıklı olsun tek cift önemli defil
kararlar .Aynen öyle bacım tek bebek rahat rahat buyur rahminde
Ikiz riskli zaten Allah var ben de korkuyorum tek olsa daha mi iyiydi diyorum sonra Allah'ım affet deyip devam ediyorum
Canım hiç korkmaAynen öyle bacım tek bebek rahat rahat buyur rahminde
Ikiz riskli zaten Allah var ben de korkuyorum tek olsa daha mi iyiydi diyorum sonra Allah'ım affet deyip devam ediyorum
Hayırlı olsun canım gözün aydınkızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
Fly3646
Nosking
Rabbimnasip6103
merve
S sevgiliistanbul
Aslimuu93
Yok cnaım öyle sonradan gözüken kese görmedim ben tek tir seninsagol canım senin ikinci kese ne zaöan göründü?
benim tek gözüktü . Allah biliyor kalbimi coguldan korkuyordım ama bir yandan istiyordm .
Tüp bebek ile doğum yapan bir arkadaşımız var onun önce tek göründü 2.si bir hafta sonra ydi sanırım o zaman göründu.sagol canım senin ikinci kese ne zaöan göründü?