Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Oh çok şükür. Allah pıt pıt afan kalbini de duymak nasip etsin.

Haydi canim masalalh cok guzel Rabbim devaminj getirmeyi nasip etsin inslalah belki bi dahakinden digeride gorunur belli mi olur verdilermi sana da foto
verdiler canım . ama daha yolk un gölgesi gibi beyazlıl var . 5+2 cok belli bişi yok kese var bir de sag orta da beyaz gölge var kese içinde

Ayy çok sevindim canım oh sıra kalp atışında inşallah

Hayırlı olsun canım gözün aydın

sagol canım senin ikinci kese ne zaöan göründü?
benim tek gözüktü . Allah biliyor kalbimi coguldan korkuyordım ama bir yandan istiyordm .
5+2deym sence gözükür mü ikinci
Canım ben iki keseyi de 4+5te görmüştüm aynı gün. Doktor biri küçük kalacak gibi demişti ama büyümüştü son kontrolde. 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal diyorlar önümüzdeki haftaya kadar varsa gözükür

balım allah
Aynen öyle bacım tek bebek rahat rahat buyur rahminde
Ikiz riskli zaten Allah var ben de korkuyorum tek olsa daha mi iyiydi diyorum sonra Allah'ım affet deyip devam ediyorum
kararlar .
ben cok korkup istiyodm tek oldugunda sevinince doktor sa sasrıdı. ikiz riskli diye dedim .
ama sen ikiz diye şey yapma. demek ki senin rahmin onlara kucak açmış . içini ferah tut

Aynen öyle bacım tek bebek rahat rahat buyur rahminde
Ikiz riskli zaten Allah var ben de korkuyorum tek olsa daha mi iyiydi diyorum sonra Allah'ım affet deyip devam ediyorum
Canım hiç korkma Aslimuu93 arkadasimiz ikizlere hamile. Az zamanları kaldı gebeliği çok güzel ilerliyor

Hayırlı olsun canım gözün aydın

sagol canım senin ikinci kese ne zaöan göründü?
benim tek gözüktü . Allah biliyor kalbimi coguldan korkuyordım ama bir yandan istiyordm .
5+2deym sence gözükür mü ikinci
Tüp bebek ile doğum yapan bir arkadaşımız var onun önce tek göründü 2.si bir hafta sonra ydi sanırım o zaman göründu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…