Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Çok şükür canım maşallah şimdi sırada kalp atışlarını dinlemek var sağlıkla duyarsın onu da inşallah

tugce9192 canım maşallah ne güzel görmüşsün bebişini Rabbim daim etsin inşallah
Fly3646 canım doktor bantları çıkardı gayet iyi dedi. Yalnız bu adetimle yapmayacak transferi diğer adeti bekleyelim sonuçta ameliyat etkiliyor bir çok şeyi yaraların tamamen iyileşsin bebek rahmini büyütünce sorun yaşama dedi. Eşim de çıkınca diyor allah söyletti galiba sanki tutacakmış gibi söyledi diyor

En iyisi canım ilaçlar bile etkiliyorken ameliyat daha etkiler. İyi olmana sevindim. Çok beklemeyeceksin yine de

Nasılsın canım kaçıncı gün bugün? Nasıl hissediyosun kendini?
Transfer günü sanırım sayılmıyor o yüzden bugün 4. Gün inşallah Çok şükür iyiyim ben dayanamadım cikmicagini bile bile akşam eşimden gizli test yaptım tabiki çıkmadı çıksa tarihe geçerdim heralde ay çok gülüyorum kendime

Çok çok erken canım duramıyoruz heyecanlıyızz normall inşallah bikaç güne güzel haberi ver bizee

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• D5FCD04A-FF68-46EB-9319-D8DE6FD85B16.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 40
  • D9BD7CE9-71D9-46C0-BE69-2117ECA5CD17.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 41
Hayırlısı olsun canım darısı kalp atışına inşallah

Canım hafif bir siliklik var ilk 10 dakikada mi çıktı

Hayırlısı olsun canım darısı kalp atışına inşallah
Merhaba üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• E6EBACAA-0AD1-4CC5-86F4-6FBA4509209B.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 6576AA21-18FC-4D1B-B3F0-8BA558CE651E.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…