Çok şükür canım maşallahkızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
ultrasonda 5+2 çıktı . 0,80 cm kese yolk kesesininde gölgesini gördük gibi bişi
normalde adetime göre 4+6 diyordum ben.
bu arada karından baktı. alttan rahatsız etmek istemiyorum dedi.
2 hafta sonra kalp için cagırdı.
Fly3646
@Nosking
@Rabbimnasip6103
@Merve
@sevgiliistanbul
Aslimuu93
hepinizi etiketledim . kalbinizden öperim . nazar degmesin diye dualarınıza talibim
Benim de çift transfer yapıldı teki tuttu. Çok şüküro zaman benim ikinci yok galiba , saglıklı olsun tek cift önemli defil
hayırlısı kuzum . bakalım belli olur 2 hafta sonra cumartesi sana yogunlaşıyoruzzz inşşşTüp bebek ile doğum yapan bir arkadaşımız var onun önce tek göründü 2.si bir hafta sonra ydi sanırım o zaman göründu.
En iyisi canım ilaçlar bile etkiliyorken ameliyat daha etkiler. İyi olmana sevindim. Çok beklemeyeceksin yine detugce9192 canım maşallah ne güzel görmüşsün bebişini Rabbim daim etsin inşallah
Fly3646 canım doktor bantları çıkardı gayet iyi dedi. Yalnız bu adetimle yapmayacak transferi diğer adeti bekleyelim sonuçta ameliyat etkiliyor bir çok şeyi yaraların tamamen iyileşsin bebek rahmini büyütünce sorun yaşama dedi. Eşim de çıkınca diyor allah söyletti galiba sanki tutacakmış gibi söyledi diyor
Nasılsın canım kaçıncı gün bugün? Nasıl hissediyosun kendini?Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Transfer günü sanırım sayılmıyor o yüzden bugün 4. Gün inşallah Çok şükür iyiyim ben dayanamadım cikmicagini bile bile akşam eşimden gizli test yaptım tabiki çıkmadı çıksa tarihe geçerdim heralde ay çok gülüyorum kendimeNasılsın canım kaçıncı gün bugün? Nasıl hissediyosun kendini?
Çok çok erken canımTransfer günü sanırım sayılmıyor o yüzden bugün 4. Gün inşallah Çok şükür iyiyim ben dayanamadım cikmicagini bile bile akşam eşimden gizli test yaptım tabiki çıkmadı çıksa tarihe geçerdim heralde ay çok gülüyorum kendime
Inşallah canım hayırlısı bakalımÇok çok erken canımduramıyoruz heyecanlıyızz normall inşallah bikaç güne güzel haberi ver bizee
Hayırlısı olsun canım darısı kalp atışına inşallahkızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
ultrasonda 5+2 çıktı . 0,80 cm kese yolk kesesininde gölgesini gördük gibi bişi
normalde adetime göre 4+6 diyordum ben.
bu arada karından baktı. alttan rahatsız etmek istemiyorum dedi.
2 hafta sonra kalp için cagırdı.
Fly3646
@Nosking
@Rabbimnasip6103
@Merve
@sevgiliistanbul
Aslimuu93
hepinizi etiketledim . kalbinizden öperim . nazar degmesin diye dualarınıza talibim
Canım hafif bir siliklik var ilk 10 dakikada mi çıktıMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Evet canım 5 -8 dk arasıCanım hafif bir siliklik var ilk 10 dakikada mi çıktı
Hafif bi çizgi ben de gördüm canım. İnşallah vardır bebişinEvet canım 5 -8 dk arası
Bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı daha net çıkar galibaHafif bi çizgi ben de gördüm canım. İnşallah vardır bebişinYarın sabah bi test daha yapabilirsin koyulaşmaya bakarsın.
Merhaba üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandımHayırlısı olsun canım darısı kalp atışına inşallah