Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ne de güzel olmuş
Oh cumartesi sakin sakin olur bir de. 2 güncük kaldı canım heyecan doruktadır

Ay fulyam çok sevindim çok heyecanlı ya

yaa flyyy gidin tabikiii.
cok heycanlıyım bende bugün gitcem sanki rüyadayım biliyor musun?
sanki ben degil baska biri gidecek kontrole .

yaa flyyy gidin tabikiii.
cok heycanlıyım bende bugün gitcem sanki rüyadayım biliyor musun?
sanki ben degil baska biri gidecek kontrole .
Aynen canım bende inanamiyorum bu aşamaya geldiğime çok ama çok başka bir heycan. Hayirlsii ile heyecanımız katlanarak devam etsin

Ev ne durumdaa Aslı, yerleşebildiniz mi ufaktan? Dün ilk geceniz miydi yeni evde
Çoğu şey bitti gibi kuzum hani en azından mutfak yatak odası tamam gerisi yavaş yavaş hallolur. İlk gecemizdi uyuyamadım o yüzden alışmam lazım şurda 1-2 ay sonra zaten uyuyamıcam

Çoğu şey bitti gibi kuzum hani en azından mutfak yatak odası tamam gerisi yavaş yavaş hallolur. İlk gecemizdi uyuyamadım o yüzden alışmam lazım şurda 1-2 ay sonra zaten uyuyamıcam
İlk günler normal tabi uyuyamamak alışırsın 1 2 günee Bolbol uzun uzun uyu doğuma kadar inşallah

Canım iyiyim çok şükür sağ kasığimda ara ara sancılarım oluyo geciyo onun dışında iyiyim sen nasılsın
Canım bende iyiyim saol cumartesi ye çektim randevuyu insallah keseyi görmek nasip olur. Yemek saati cubuk kraker yedim tansiyonum düşüyor gibi oluyor benimde kasık agrilarim olmuştu tutunuyor seninki

Canım bende iyiyim saol cumartesi ye çektim randevuyu insallah keseyi görmek nasip olur. Yemek saati cubuk kraker yedim tansiyonum düşüyor gibi oluyor benimde kasık agrilarim olmuştu tutunuyor seninki
Ay inşallah tutunuyodur
Her bünyenin belirtileri farklı ya kendim için tamam budur diyemiyorum hiç bisey hissedemiyorum valla hayırlısı bakalım
Sende inşallah cumartesi güzel haberler alırsın hayırlısıyla

Fly3646 ve tugce9192 kızlar heyecanlarınıza biz de ortakız Güzel haberlerle gelin inşallah
kızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
ultrasonda 5+2 çıktı . 0,80 cm kese yolk kesesininde gölgesini gördük gibi bişi
normalde adetime göre 4+6 diyordum ben.
bu arada karından baktı. alttan rahatsız etmek istemiyorum dedi.
2 hafta sonra kalp için cagırdı.
Fly3646
Nosking
Rabbimnasip6103
merve
S sevgiliistanbul
Aslimuu93

hepinizi etiketledim . kalbinizden öperim . nazar degmesin diye dualarınıza talibim

Yaa masallahh transfer tarihine göre hesaplıyorum bende ama en doğrusu ultrasonun olctugu. Hayirlsii olsun canım

Haydi canim masalalh cok guzel Rabbim devaminj getirmeyi nasip etsin inslalah belki bi dahakinden digeride gorunur belli mi olur verdilermi sana da foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…