Ne de güzel olmuşKızlar sabah eşim diyor ki cumartesi gitsek hastaneye bende randevu yok hastaneden msj gelmiyor randevusuz gidince dedim oda ben polise sorayım izin alınırsa dedi. Şimdi Bi baktım cumartesi boş randevu var adamın içine doğmuş herhlde Cumartesi gidiyoruz
Ay fulyam çok sevindim çok heyecanlı yaKızlar sabah eşim diyor ki cumartesi gitsek hastaneye bende randevu yok hastaneden msj gelmiyor randevusuz gidince dedim oda ben polise sorayım izin alınırsa dedi. Şimdi Bi baktım cumartesi boş randevu var adamın içine doğmuş herhlde Cumartesi gidiyoruz
Ev ne durumdaa Aslı, yerleşebildiniz mi ufaktan? Dün ilk geceniz miydi yeni evdeAy fulyam çok sevindim çok heyecanlı ya
Ne de güzel olmuş
Oh cumartesi sakin sakin olur bir de. 2 güncük kaldı canım heyecan doruktadır
Kızlar saolun hayirlsi ile keseyi görürüz inşallahAy fulyam çok sevindim çok heyecanlı ya
yaa flyyy gidin tabikiii.Kızlar sabah eşim diyor ki cumartesi gitsek hastaneye bende randevu yok hastaneden msj gelmiyor randevusuz gidince dedim oda ben polise sorayım izin alınırsa dedi. Şimdi Bi baktım cumartesi boş randevu var adamın içine doğmuş herhlde Cumartesi gidiyoruz
Aynen canım bende inanamiyorum bu aşamaya geldiğimeyaa flyyy gidin tabikiii.
cok heycanlıyım bende bugün gitcem sanki rüyadayım biliyor musun?
sanki ben degil baska biri gidecek kontrole .
Canım çok saol
Çoğu şey bitti gibi kuzum hani en azından mutfak yatak odası tamamEv ne durumdaa Aslı, yerleşebildiniz mi ufaktan? Dün ilk geceniz miydi yeni evde
İlk günler normal tabi uyuyamamak alışırsın 1 2 güneeÇoğu şey bitti gibi kuzum hani en azından mutfak yatak odası tamamgerisi yavaş yavaş hallolur. İlk gecemizdi uyuyamadım o yüzden alışmam lazım şurda 1-2 ay sonra zaten uyuyamıcam
İyiyim canım şükürCanım çok saolsen nasıl oldun iyi misin
Hadi bakalım çıkınca yaz mutlaka haberleriİyiyim canım şükürŞimdi doktora geldim kontrole sıra bekliyorum.
Canım iyiyim çok şükür sağ kasığimda ara ara sancılarım oluyo geciyo onun dışında iyiyim sen nasılsın
Canım bende iyiyim saol cumartesi ye çektim randevuyu insallah keseyi görmek nasip olur. Yemek saati cubuk kraker yedim tansiyonum düşüyor gibi oluyorCanım iyiyim çok şükür sağ kasığimda ara ara sancılarım oluyo geciyo onun dışında iyiyim sen nasılsın
Ay inşallah tutunuyodurCanım bende iyiyim saol cumartesi ye çektim randevuyu insallah keseyi görmek nasip olur. Yemek saati cubuk kraker yedim tansiyonum düşüyor gibi oluyorbenimde kasık agrilarim olmuştu tutunuyor seninki
kızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
Yaa masallahhkızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
ultrasonda 5+2 çıktı . 0,80 cm kese yolk kesesininde gölgesini gördük gibi bişi
normalde adetime göre 4+6 diyordum ben.
bu arada karından baktı. alttan rahatsız etmek istemiyorum dedi.
2 hafta sonra kalp için cagırdı.
Fly3646
Nosking
Rabbimnasip6103
merve
S sevgiliistanbul
Aslimuu93
hepinizi etiketledim . kalbinizden öperim . nazar degmesin diye dualarınıza talibim
Haydi canim masalalh cok guzel Rabbim devaminj getirmeyi nasip etsin inslalah belki bi dahakinden digeride gorunur belli mi olur verdilermi sana da fotokızlarr keseyi gördüm. bir tane gördüm
ultrasonda 5+2 çıktı . 0,80 cm kese yolk kesesininde gölgesini gördük gibi bişi
normalde adetime göre 4+6 diyordum ben.
bu arada karından baktı. alttan rahatsız etmek istemiyorum dedi.
2 hafta sonra kalp için cagırdı.
Fly3646
Nosking
Rabbimnasip6103
merve
S sevgiliistanbul
Aslimuu93
hepinizi etiketledim . kalbinizden öperim . nazar degmesin diye dualarınıza talibim