Var mı yok mu tam bilmiyoruz ama tedbir amaçlı vermişti evet canım. Sen estrofem progestan kullanıyor musunDemek ki sende kan pıhtısıyla ilgili sorum yokmuş tedbir amaçlı vermiş kuzum
Bana criona jel ve folikasit verdi sadece kuzum bu hafta onları da bırakıyorum artık bi ay bişey vermediler önümüzdeki ay kontrolde kan ilacı verecekmiş işte takviye için. Ama hiç bi takviye vermemesi garibime gitti bu bir ay kendimi boşlukta hşssetcem sankiVar mı yok mu tam bilmiyoruz ama tedbir amaçlı vermişti evet canım. Sen estrofem progestan kullanıyor musun
Solda 3 yumurta var dr üçüde iyi gelişmiş dedi. Sağda iki var ancak onlar diğer yumurtalara gçre daha küçük. Yaşım 42 olduğu için cuma yumurta toplama yapılcak. Çok teşekkürlerMerhaba ben de şu anda opu aşamasındayım. Cuma günü opu olacak bu 2. Tüp bebek denememiz. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Solda 3 yumurta var dr üçüde iyi gelişmiş dedi. Sağda iki var ancak onlar diğer yumurtalara gçre daha küçük. Yaşım 42 olduğu için cuma yumurta toplama yapılcak. Çok teşekkürlerTedavin hayırlı olsun canım. Bu sefer bebis sana gelsinkaç yumurtan var
Çok teşekkürlerMerhaba hoşgeldinİnşallah sorunsuz ilerler tedavin, Allah pozitif haberler vermeyi nasip eder
Önemli olan yumurtaların dollenmesi canım. O 2 tanesi de yetişir cumaya kadar insallahh ilk denemen miSolda 3 yumurta var dr üçüde iyi gelişmiş dedi. Sağda iki var ancak onlar diğer yumurtalara gçre daha küçük. Yaşım 42 olduğu için cuma yumurta toplama yapılcak. Çok teşekkürler
Önümüzdeki hafta hastane çantamı hazırlıcam kuzumMasallah suze cnm cok sukur korkma artık kendını yorma dınlenhazırlıjlarına basla sonra yedek cok al bez ıslak mendıl pusık kremı
İyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor detaylı ne zaman?Selaaam kızlar
Nasılsınııız
İyiyim ben de kııız resmen az kaldıİyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor detaylı ne zaman?
Yaa sorma ne günlerdi ameliyat olacaktım boşuna... Hala hamile kalamasaydım muhtemelen şimdi tüpe başlayacaktım ama Allah’ın sevdiği kuluymuşum yakında doğuma gideceğim inşallahİyiyim ben de kııız resmen az kaldıah daha dün gibi ameliyatı sormaya gidip tüp e başladıgın gerçi ben o zaman sessizciydim
İyiyim kuzum ben de aralığın son haftası inşallah hala doktora karar vermedim. Doktorum ikilideki perinatologa gidebilirsin dedi megada gittim . İyiydi de kadın. Ama yani 875tl. Muayenehanesi olanları sordum 600 700 800çok kararsızım. Senin dr da 800dedi bu arada. Beklemedeyiz. Bir de mega ya gidersem kardiyolojiye de uğrucam bi bakalım
Canm iyiyim saolSelaaam kızlar
Nasılsınııız
İyiyiz kuzu çok şükürSelaaam kızlar
Nasılsınııız
Vala öylee yaa demekki cidden hayırlısı böyleymişYaa sorma ne günlerdi ameliyat olacaktım boşuna... Hala hamile kalamasaydım muhtemelen şimdi tüpe başlayacaktım ama Allah’ın sevdiği kuluymuşum yakında doğuma gideceğim inşallah
Valla kuzum detaylılar hep öyle yaa bana acıbademde baro indirimiyle ikize 1100 mü ne demişlerdi ben umut hocaya 1200 e gitmiştim.. Tek bebek de 600 filandı zam yapmış demek12.haftada gittiğinden memnunsan onu da tercih edebilirsin ama umut hocanın makinesi on numara resmen bebekler doğmuş gibi gösteriyor
Yanlış mesajı alıntılamışım ahahaGünaydın kızlaar
Ayy az kaldıCanm iyiyim saolpazartesi yi bekliyorum ben sen nasılsın bebis nasıl hazırlıklar nasıl giidyor isim düşündünüz mü
Kolayyy gelsin canım çarşıda her şey var gittin mi alır gelirsin hepsiniVala öylee yaa demekki cidden hayırlısı böyleymiştamam canım bakayım o zaman haftaya karar verip randevu alırım artık
Yanlış mesajı alıntılamışım ahahaiyi gidiyor vala çok şükür cidden bu zamanlar rahat zamanmış o bulantılar falan bitince . Vala hala aman aman bişi yapmadım evdeki değüşiklik işini bitirir bitirmez başlıcaz inşallah . Ufak tefek şeyler alıyorum indirimde denk geldikçe sen nasılsın kuzum nası gidiyo
Ayy az kaldıbakalım kaç kese sağlıkla inşallah Hazırlıklar şu an durağan kullanılmayan oturma odasındaki eşyalar ocakta gidicek sonra artık biraz hızlanır ahh isim kanlı yaram yani beğendiğim isimlerden inanılmaz var etrafta. Eşimin sülalesi de mübarek aşiret gibi güya biz doğuluyız ne desem o bizde var diyo eymen vardı bi seçeneklerde, ben mete, kerem falan dedim onlarda varmış atahan dedik bi öyle kaldı beklemede isim önerilerine açıgım
Eşya kıyafet işi en zevklisidir heralde halledersin daha zamanın var canım. Ben de iyiyim, arada ufak bulantılar halsizlikler oluyo ama yine buna şükürVala öylee yaa demekki cidden hayırlısı böyleymiştamam canım bakayım o zaman haftaya karar verip randevu alırım artık
Yanlış mesajı alıntılamışım ahahaiyi gidiyor vala çok şükür cidden bu zamanlar rahat zamanmış o bulantılar falan bitince . Vala hala aman aman bişi yapmadım evdeki değüşiklik işini bitirir bitirmez başlıcaz inşallah . Ufak tefek şeyler alıyorum indirimde denk geldikçe sen nasılsın kuzum nası gidiyo
Ayy az kaldıbakalım kaç kese sağlıkla inşallah Hazırlıklar şu an durağan kullanılmayan oturma odasındaki eşyalar ocakta gidicek sonra artık biraz hızlanır ahh isim kanlı yaram yani beğendiğim isimlerden inanılmaz var etrafta. Eşimin sülalesi de mübarek aşiret gibi güya biz doğuluyız ne desem o bizde var diyo eymen vardı bi seçeneklerde, ben mete, kerem falan dedim onlarda varmış atahan dedik bi öyle kaldı beklemede isim önerilerine açıgım