Canım enerjini topla bebeler seni çok yoracakKızlar nasılsınız var mı güzel haberler .bizim yaramazlar artık cok daha uyanık ve aglıyorlar bırlıkte oyuzden hıc vakıt kalmıyor herkes ıyıdır ıns
Yaaa deme ilk aşama kanda pozitifti şimdi kese sonra kalp atışıSonrasında da ultrasonda görene kadar merakla bekliyosun. Hep bi beklemek
Duydum çok şükür canım. Dinleniyorum bolbol. Çok zordur tahmin ediyorum sabır canım zaman hızlı geçiyor büyüyüverecekler inşallah.Kalp atışını duydun mu cnm?8 haftalık olmuş bile yaramaz.Sende dikkat et kendine güzel beslen dinlen benek gelince dinlenmek yok.bizimkşler aglama krizlerıne girıyor aksam cnm bide utumadıklatı zaman uzun sure aglıyolar o kotı
Oh masallah sana demiştim cnm vazgeçmek yok inşallah sağlıkla kucagına da alcaksın Allahın izniyle.güzel haberlerini bekliyorum.enerjın bitiyor yeniden doluyor cnm annelık mecbursun yeterkı ıyı olsunlar da yorgun olunurCanım enerjini topla bebeler seni çok yoracakben geçen hafta kanda pozitifi gördüm pazartesi günü kese için gidicem Allah nasip ederse
Zor cnm ikiyane tek basına cokcok zor aynı anda aglıyolar bırbırlerını yyandırıyolar acıkıyolar ıns saglıkla buyusun hepsiDuydum çok şükür canım. Dinleniyorum bolbol. Çok zordur tahmin ediyorum sabır canım zaman hızlı geçiyor büyüyüverecekler inşallah.
yaa sizin de tüp bebekle ikiz mi olduuuZor cnm ikiyane tek basına cokcok zor aynı anda aglıyolar bırbırlerını yyandırıyolar acıkıyolar ıns saglıkla buyusun hepsi
Kuzum bende aynıyım . dün midem bulanmıştı. ara ara akıntım oluyor ama bastaki kadar cok değil.Yok kuzum 2 gündür normal belirti de yok kan verince gebelik var diye görüyordum artışi görüyordm en azından şimdi kan da vermiyorum ya pazartesiye kadar beklıcem artık
Aynen yaa boş gibiyim şu an gidip kan veresim var o zamn artışı görünce hamile olduğumu hatırlıyorumKuzum bende aynıyım . dün midem bulanmıştı. ara ara akıntım oluyor ama bastaki kadar cok değil.
bakalım sana yarın güzel haberler verebilecekmiyim transferdaşım
Merhaba ben de şu anda opu aşamasındayım. Cuma günü opu olacak bu 2. Tüp bebek denememiz. İnşallah güzel sonuçlar alırızKızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Tedavin hayırlı olsun canım. Bu sefer bebis sana gelsinMerhaba ben de şu anda opu aşamasındayım. Cuma günü opu olacak bu 2. Tüp bebek denememiz. İnşallah güzel sonuçlar alırız
canım yarın 17:20 de randevu ama gece kalabilir . inş iyi olursam güzel haber alırsam yazarım anında :)Aynen yaa boş gibiyim şu an gidip kan veresim var o zamn artışı görünce hamile olduğumu hatırlıyorumsabah mı gideceksin çok heyecanlı tek mi ikiz mi acaba
boş um deme kızz.Aynen yaa boş gibiyim şu an gidip kan veresim var o zamn artışı görünce hamile olduğumu hatırlıyorumsabah mı gideceksin çok heyecanlı tek mi ikiz mi acaba
Baya da geçmiş yaacanım yarın 17:20 de randevu ama gece kalabilir . inş iyi olursam güzel haber alırsam yazarım anında :)
ben yarın sabah son kalan kaset testimi yapcam ilk idrarla.
Merhaba hoşgeldinMerhaba ben de şu anda opu aşamasındayım. Cuma günü opu olacak bu 2. Tüp bebek denememiz. İnşallah güzel sonuçlar alırız
olsun o saate kadar daha cok büyğrler diyorumm bendeBaya da geçmiş yaaneyse sonu güzel olsunda. Beklenir bu kadar bekledik sonuçta
Sağol kuzum benim inşallahKuzum ailenle sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun hayirlsii olsun
Oyy yerim kuzularıKızlar nasılsınız var mı güzel haberler .bizim yaramazlar artık cok daha uyanık ve aglıyorlar bırlıkte oyuzden hıc vakıt kalmıyor herkes ıyıdır ıns
Evet cnmyaa sizin de tüp bebekle ikiz mi olduuu
Masallah suze cnm cok sukur korkma artık kendını yorma dınlenhazırlıjlarına basla sonra yedek cok al bez ıslak mendıl pusık kremıSağol kuzum benim inşallah
Oyy yerim kuzularıBenim de az kaldı canım 30lu haftaları gördük çok şükür