Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar nasılsınız var mı güzel haberler .bizim yaramazlar artık cok daha uyanık ve aglıyorlar bırlıkte oyuzden hıc vakıt kalmıyor herkes ıyıdır ıns
Canım enerjini topla bebeler seni çok yoracak ben geçen hafta kanda pozitifi gördüm pazartesi günü kese için gidicem Allah nasip ederse

Duydum çok şükür canım. Dinleniyorum bolbol. Çok zordur tahmin ediyorum sabır canım zaman hızlı geçiyor büyüyüverecekler inşallah.

Canım enerjini topla bebeler seni çok yoracak ben geçen hafta kanda pozitifi gördüm pazartesi günü kese için gidicem Allah nasip ederse
Oh masallah sana demiştim cnm vazgeçmek yok inşallah sağlıkla kucagına da alcaksın Allahın izniyle.güzel haberlerini bekliyorum.enerjın bitiyor yeniden doluyor cnm annelık mecbursun yeterkı ıyı olsunlar da yorgun olunur

Duydum çok şükür canım. Dinleniyorum bolbol. Çok zordur tahmin ediyorum sabır canım zaman hızlı geçiyor büyüyüverecekler inşallah.
Zor cnm ikiyane tek basına cokcok zor aynı anda aglıyolar bırbırlerını yyandırıyolar acıkıyolar ıns saglıkla buyusun hepsi

Yok kuzum 2 gündür normal belirti de yok kan verince gebelik var diye görüyordum artışi görüyordm en azından şimdi kan da vermiyorum ya pazartesiye kadar beklıcem artık
Kuzum bende aynıyım . dün midem bulanmıştı. ara ara akıntım oluyor ama bastaki kadar cok değil.
bakalım sana yarın güzel haberler verebilecekmiyim transferdaşım

Kuzum bende aynıyım . dün midem bulanmıştı. ara ara akıntım oluyor ama bastaki kadar cok değil.
bakalım sana yarın güzel haberler verebilecekmiyim transferdaşım
Aynen yaa boş gibiyim şu an gidip kan veresim var o zamn artışı görünce hamile olduğumu hatırlıyorum sabah mı gideceksin çok heyecanlı tek mi ikiz mi acaba

Merhaba ben de şu anda opu aşamasındayım. Cuma günü opu olacak bu 2. Tüp bebek denememiz. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Aynen yaa boş gibiyim şu an gidip kan veresim var o zamn artışı görünce hamile olduğumu hatırlıyorum sabah mı gideceksin çok heyecanlı tek mi ikiz mi acaba
canım yarın 17:20 de randevu ama gece kalabilir . inş iyi olursam güzel haber alırsam yazarım anında :)
ben yarın sabah son kalan kaset testimi yapcam ilk idrarla.

boş um deme kızz.
ben bunaldıkca meryem suresi dinliyorum .
tek cift önemli degil . inş vardır ve sağlıklıdır
Bebişlenelim bizde

Kuzum ailenle sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun hayirlsii olsun
Sağol kuzum benim inşallah
Kızlar nasılsınız var mı güzel haberler .bizim yaramazlar artık cok daha uyanık ve aglıyorlar bırlıkte oyuzden hıc vakıt kalmıyor herkes ıyıdır ıns
Oyy yerim kuzuları Benim de az kaldı canım 30lu haftaları gördük çok şükür

Kızlar bugün benim tsh tekrar bakıldı bir haftadır 50 mg geçmiştim. 1 haftada 3,7 den 1,56 ya düşmüş tsh. Doktor düşürür mü acaba mg daha. fazla düşmesin tsh değeri diye başına gelen var mı? Şimdi doktordan cevap geldi aynen devam et diye ama daha da düşerse bu sefer korktum valla tsh beni çok kaygılandırdı

Kızlar 2 gündür öğleden sonraları başım ağrıyor. Estrofem yapmaz alıştım artık çünkü. Sizde de oldu mu baş ağrısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…