Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bugün benim tsh tekrar bakıldı bir haftadır 50 mg geçmiştim. 1 haftada 3,7 den 1,56 ya düşmüş tsh. Doktor düşürür mü acaba mg daha. fazla düşmesin tsh değeri diye başına gelen var mı? Şimdi doktordan cevap geldi aynen devam et diye ama daha da düşerse bu sefer korktum valla tsh beni çok kaygılandırdı 🤷🏼‍♀️
Canım daha önce ben de 50 lik kullanırken 1,5 e düşmüştü tsh. Benim doktor da aynen devam senin için uygun bu doz demişti.
Sen doktorun dediği gibi 50liğe devam et, ayda 1 tsh baktırmaya da devam et, böyle kontrollu gidersen bi sorun olmaz.

Kızlar 2 gündür öğleden sonraları başım ağrıyor. Estrofem yapmaz alıştım artık çünkü. Sizde de oldu mu baş ağrısı?
Baş ağrısı bende olmuştu, transferden sonraki günler aşırı olmuştu, sonra ara ara oldu yine. Artık olmuyo şükür. Hormonlardan da oluyodur kuzum vücut hamileliğe alıştıkça geçer bence.

Baş ağrısı bende olmuştu, transferden sonraki günler aşırı olmuştu, sonra ara ara oldu yine. Artık olmuyo şükür. Hormonlardan da oluyodur kuzum vücut hamileliğe alıştıkça geçer bence.
İnşallahh canım 💕 🙏🏻 hormonlar aylardır bizi mafetti zaten şimdi zirve yapacak 😁

Canım daha önce ben de 50 lik kullanırken 1,5 e düşmüştü tsh. Benim doktor da aynen devam senin için uygun bu doz demişti.
Sen doktorun dediği gibi 50liğe devam et, ayda 1 tsh baktırmaya da devam et, böyle kontrollu gidersen bi sorun olmaz.
Evet benzer bi durum olmuş kuzum seninle doktorum 50 ile devam et dedi ben yine de tanıdık bi doktorumuz var ona da sordum o da haftaya tekrar bakalım ona göre ayarlarız tekrar dedi. Çok düşmesi de iyi değil dedi şuan çok iyi böyle kalırsa tabi🤲🤲🤲 senin nasıl gidiyor bu arada kuzum ben giriyorum ama çok ilgilenemiyorum mide bulantılarım var kilo verdim hiç bişey yiyemıyorum su da içemiyorum inşallah geçer en kısa zamanda

Evet benzer bi durum olmuş kuzum seninle doktorum 50 ile devam et dedi ben yine de tanıdık bi doktorumuz var ona da sordum o da haftaya tekrar bakalım ona göre ayarlarız tekrar dedi. Çok düşmesi de iyi değil dedi şuan çok iyi böyle kalırsa tabi🤲🤲🤲 senin nasıl gidiyor bu arada kuzum ben giriyorum ama çok ilgilenemiyorum mide bulantılarım var kilo verdim hiç bişey yiyemıyorum su da içemiyorum inşallah geçer en kısa zamanda
Canım senin bebekte baya büyümüş 😁 ne zmandr bulantı yaşıyorsun ilaç kullanıyor musun

Kuzum birde senin ilk 50 mg verdiklerinde kaçtı tsh suan haşa kullanmaya devam mı

Canım senin bebekte baya büyümüş 😁 ne zmandr bulantı yaşıyorsun ilaç kullanıyor musun
Çok şükür büyüyor kuzum☺️ İlaç kullanmadım bulantı için ama 8. Haftada tam olarak başladı diyebilirim halada artarak devam edıuor sanırım ilaç kullanacağım böyle giderse sen nasılsın vanım nasıl gidiyor

Çok şükür büyüyor kuzum☺️ İlaç kullanmadım bulantı için ama 8. Haftada tam olarak başladı diyebilirim halada artarak devam edıuor sanırım ilaç kullanacağım böyle giderse sen nasılsın vanım nasıl gidiyor
Dayanılmaz bal alıyor ve beslenmiyorsan mutlaka ilaç al canım. Bende iyiyim şükür şu an bekleme aşamasındayım Allahın izni ile pazartesi günü keseyi görmek için gideceğiz 🙏🏻

Hamilelik boyunca her ay baktırcaz kandaki tsh ımıza, ona göre ilaç ayarı yaparlar.
Canım zorla kendini yemeye çalış, ne yiyebiliyosan onu dene.
Bende de arada bulantı hissi oluyor ama zorluyorum yiyorum. Ayran yoğurt tost makarna patates böyle şeyler bulantı yapmıyo bende.
Sen artık ilk 3ay bitiriyosun artık rahatlarsın inşallah🤲🏻

Dayanılmaz bal alıyor ve beslenmiyorsan mutlaka ilaç al canım. Bende iyiyim şükür şu an bekleme aşamasındayım Allahın izni ile pazartesi günü keseyi görmek için gideceğiz 🙏🏻
İnşallah hayırlısıyla görürsün canım gerçekten her bekleyiş insana daha dayanılmaz gibi geliyor doğurana kadar böle olacak ben buna inandım artık 🥰 kese kalp atışı ikil test derken hep bi heyecanlı bekleyiş

Canım 25lik ilaç kullanırken 5e cıkmıştı tsh. 50 liğe geçince 2,5 civarı cıkıyor. Şuan 50 lik devam haftaya yine kan vercem.
Ben ilacı ömür boyu kullanacakmışım.
Benim hamilelikten önce böle bi sorun hiç yoktu hamile kalınca da en çok 3,7 ye çıktı şimdi 1,56 işte bakalım haftaya kaç çıkacak eğer iyice düşerse 25 e geçirir heralde

Benim hamilelikten önce böle bi sorun hiç yoktu hamile kalınca da en çok 3,7 ye çıktı şimdi 1,56 işte bakalım haftaya kaç çıkacak eğer iyice düşerse 25 e geçirir heralde
25 lige geçirebilir sen kanla takip et değerini.
Hamilelikle olduysa doğurduktan sonra geçer inşallah seninki.
Benim geçen sene başlamıştı haşimato, annemde de var genetik, ben hep kullancam ilacı.

Coraspini kullanmayan var mı kızlar bide ona hamileliğin ilk zamanı mı başlanıyor yoksa sonradan mı
Transfer günü başladım canım. Normalde gebelikte bir süre devam ediliyor ama ben gebeliği öğrendiğim ilk gün kanamam oldu doktor bana ilacı biraktrdi. Ben hem aspirin hem kan sulandırıcı iğne kullaniyordum.

X