Taşınma günü müydüKuzum bugün tasinma mi var kolay gelsin
Sali diye hatırlıyorum canım
Gözün aydın canım maşallahMerhaba kızlarDün 7. Hafta kontrolümü oldum. Karından kalp atışını duyduk çok şükür. Ara ara benim de midem bulanıyor özellikle yemeklerden sonra. İlaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim bugün kan ve idrar örneği aldılar gebeliği kaydettiler. Sizde yaptırdınız mı?
Canım masallahh sana ve bebisineMerhaba kızlarDün 7. Hafta kontrolümü oldum. Karından kalp atışını duyduk çok şükür. Ara ara benim de midem bulanıyor özellikle yemeklerden sonra. İlaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim bugün kan ve idrar örneği aldılar gebeliği kaydettiler. Sizde yaptırdınız mı?
Canım kefir seviyorsan kefir iç. Oda çok faydali ve iyi geliyor mideye. Bende bulantı olunca eskidendi yeşil elma yerdim birde haşlanmış patatesGözün aydın canım maşallahsağlık ocağına ben de rapor almak için gitmiştim, idrar ve kan tahlilleri yaptılar, aynı seninki gibi bazı sorular sorup kaydettiler gebeliği.
Bulantı bugün baya var bende de sabah tost öğlen makarnaa yedim anca bunları yiyebiliyorum böyle günlerde bi de ayran. Pek sağlıklı olmasa da bulantı artınca başka bişe yiyemiyorum.
Bende her sabah kaşar peynirli tost yiyorum neyse ki şuan yediklerimizden beslenmiyorlarGözün aydın canım maşallahsağlık ocağına ben de rapor almak için gitmiştim, idrar ve kan tahlilleri yaptılar, aynı seninki gibi bazı sorular sorup kaydettiler gebeliği.
Bulantı bugün baya var bende de sabah tost öğlen makarnaa yedim anca bunları yiyebiliyorum böyle günlerde bi de ayran. Pek sağlıklı olmasa da bulantı artınca başka bişe yiyemiyorum.
Çok heyecanlısın dimiCanım masallahh sana ve bebisinedarısı bana insallahh haftaya kese için gıdıcem
Kefiri sevmiyorum hiç kuzum, yoğurt ayran süt bolbol içiyorum ama. Aynen patates de favorilerimdenCanım kefir seviyorsan kefir iç. Oda çok faydali ve iyi geliyor mideye. Bende bulantı olunca eskidendi yeşil elma yerdim birde haşlanmış patates
Bende yayla çorbası yaptım ekşili iyi geldi seversen dene canımKefiri sevmiyorum hiç kuzum, yoğurt ayran süt bolbol içiyorum ama. Aynen patates de favorilerimdenyeşil elma da alim koyim eve o zaman onu da denerim.
Ödem pek hissetmiyorum vücudumda şimdilik.Bende her sabah kaşar peynirli tost yiyorum neyse ki şuan yediklerimizden beslenmiyorlarbirde vücudunuzda ödem var mı ben kendimi çok şiş hissediyorum çorap bile ayak bileğimi sıkıyor. Extra yemek yemiyorum iştahım açık değil kilo almamışımdır bence
İlaçların da çok etkisi var bence özellikle estrofem şişkinlik yapıyor. Bırakınca fark olur diye düşünüyorum. İlaçlara ne kadar devam edeceksiniz? Bana geçen hafta 11. Haftaya kadar dedi drÖdem pek hissetmiyorum vücudumda şimdilik.
tedaviye iğnelere başlamadan önce tartılmıştım o zamandan şimdiye 2 kilo almışım. Genelde evde oldugumuz için alacaz kiloları kaçarı yok bence ama sonra veririz.
Çorba ara ara yapıyorum ben de kuzum. Midemize iyi gelir.Bende yayla çorbası yaptım ekşili iyi geldi seversen dene canım
Bende hergün çorba içmeye çalışıyorum normalde kabızlık problemim var zaten gebelikte daha sık yasiyacagim kesin. Meyve yiyemiyorum ama zaten yemezdim yani boğazımdan aşağıya inmiyorÇorba ara ara yapıyorum ben de kuzum. Midemize iyi gelir.
Bende başlarda lekeler kanamalar olduğu için estrofemi günde 6 ya cıkardı doktor hala günde 6 içmeye devam ediyorum. Kesinlikle bence de ilaçlar etkiliyor bizi, halsizlik çok bende.İlaçların da çok etkisi var bence özellikle estrofem şişkinlik yapıyor. Bırakınca fark olur diye düşünüyorum. İlaçlara ne kadar devam edeceksiniz? Bana geçen hafta 11. Haftaya kadar dedi dr
Tek istediğim artık ilaçsız bir hayat sürmekİlaçların da çok etkisi var bence özellikle estrofem şişkinlik yapıyor. Bırakınca fark olur diye düşünüyorum. İlaçlara ne kadar devam edeceksiniz? Bana geçen hafta 11. Haftaya kadar dedi dr
Kefiri bırakma hiç sen seviyosun da heralde, çorbayı da sofradan eksik etmezsen bi de suyunu bolbol içersen inşallah kabızlık sorunu yaşamazsın. Çok şükür ben yaşamadımBende hergün çorba içmeye çalışıyorum normalde kabızlık problemim var zaten gebelikte daha sık yasiyacagim kesin. Meyve yiyemiyorum ama zaten yemezdim yani boğazımdan aşağıya inmiyornar mandalina sıktım onu içiyorum arada yeşil elme kabak çekirdeği badem ceviz.
Benim de yaTek istediğim artık ilaçsız bir hayat sürmek
Aynen canım seviyorum uzun zmandr içiyorum. Suda bu kış günü pek gitmiyor ama içmeye çalışıyorumKefiri bırakma hiç sen seviyosun da heralde, çorbayı da sofradan eksik etmezsen bi de suyunu bolbol içersen inşallah kabızlık sorunu yaşamazsın. Çok şükür ben yaşamadım