Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aynen canım seviyorum uzun zmandr içiyorum. Suda bu kış günü pek gitmiyor ama içmeye çalışıyorum 😁
Senin az kaldı canım ilaç bitimine nasıl bir duygu anlatırsın bize 😁
O günleri iple çekiyorum ☺️ Okadar da alıştık ilaçları bırakınca ters bişe olmasın da🤲🏻

Fly3646 Fly3646 canımm maşallah ne güzel de artmış değerin ❣️❣️ İkiz veya tekiz sağlıkla seninle olsun da 😇
Aslimuu93 Aslimuu93 oy tatlı kuşlara maşallah ne de güzel anlaşıyorlar maşallah ikisi de güzelce büyüyorlar 🧿❣️
1 1mucize1umut canım senin en son durumun neydi yumurtaların büyümesi gelişmesi tamamlandı galiba dimi
Evet canım 4tane 3.gün embriyom 3 tane de 5.gün embriyom donduruldu beklemedeyiz şimdi 😊

Kuzum bugün tasinma mi var kolay gelsin 😁😘

Taşınma günü müydü☺️ Aslimuu93 Aslimuu93 sen kendini ve bebişleri taşı yeterr kuzum yorma hiç kendini.
Oh kızlar çok şükür atlattık bugünü de 🙏🏻 Her ne kadar yormayayım desem de kendimi yoruldum ama allahtan annem var ben onlarda durdum, eşimle ikisi karşıladılar nakliyeyi ben bidaha yeni eve geldim annemden iyi oldu 🥰 Şimdi yavaş yavaş yerleşiriz artık

Oh kızlar çok şükür atlattık bugünü de 🙏🏻 Her ne kadar yormayayım desem de kendimi yoruldum ama allahtan annem var ben onlarda durdum, eşimle ikisi karşıladılar nakliyeyi ben bidaha yeni eve geldim annemden iyi oldu 🥰 Şimdi yavaş yavaş yerleşiriz artık
Ben çok severim taşınmayı yeni ev enerjisini😬 çoluk çocuk güle güle huzurla oturun yeni evinizde 🎈

Geçmiş olsun o zaman kuzum zoru bitmiş, hayatının en güzel günlerini geçirirsin inşallah yeni evinde bebişlerinle🥰🙏🏻

Günaydın kızlar🥰
Fly3646 Fly3646 nasılsın canım belirtilerin ne durumda? Hissediyo musun bişeler?
Yok kuzum 2 gündür normal belirti de yok kan verince gebelik var diye görüyordum artışi görüyordm en azından şimdi kan da vermiyorum ya pazartesiye kadar beklıcem artık ☺️

Kızlar nasılsınız var mı güzel haberler .bizim yaramazlar artık cok daha uyanık ve aglıyorlar bırlıkte oyuzden hıc vakıt kalmıyor herkes ıyıdır ıns
Bu aralar Allah güç kuvvet versin sana canım yoruyorlardır baya ☺️ Ama tatlı yorgunluklar, sağlıklı olsunlar da.
Ben aynıyım canım bebişi sağlıkla kucağıma alacağım günler bekliyorum ben de🥰

Bu aralar Allah güç kuvvet versin sana canım yoruyorlardır baya ☺️ Ama tatlı yorgunluklar, sağlıklı olsunlar da.
Ben aynıyım canım bebişi sağlıkla kucağıma alacağım günler bekliyorum ben de🥰
Kalp atışını duydun mu cnm?8 haftalık olmuş bile yaramaz.Sende dikkat et kendine güzel beslen dinlen benek gelince dinlenmek yok.bizimkşler aglama krizlerıne girıyor aksam cnm bide utumadıklatı zaman uzun sure aglıyolar o kotı

X