- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Hiç bilmiyorum ama en az 7 gün beklerim inşallah bakalımDaha erken yaparsın belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum ama en az 7 gün beklerim inşallah bakalımDaha erken yaparsın belki
Öyleler canım kafa kafaya vermişler zatenFly3646 canımm maşallah ne güzel de artmış değerin İkiz veya tekiz sağlıkla seninle olsun da
Aslimuu93 oy tatlı kuşlara maşallah ne de güzel anlaşıyorlar maşallah ikisi de güzelce büyüyorlar
@1mucize1umut canım senin en son durumun neydi yumurtaların büyümesi gelişmesi tamamlandı galiba dimi
Hadi gözün Aydın canımKızlar çok şükür çok güzel geçti gayet iyiyim
Allah razı olsun canımÖyleler canım kafa kafaya vermişler zaten
Hadi gözün Aydın canım
Gebelik testi stoğu var mı elindeHiç bilmiyorum ama en az 7 gün beklerim inşallah bakalım
Yok valla almadim hiçGebelik testi stoğu var mı elinde
Bende de yoktu. Doktor 8.gun kan ver demişti benim kafamda 7.gun gebelik yapmak vardı ama emin değildim erken yapmamak içinde almadım eve. 6.gun aldım ersi sabah yaptımYok valla almadim hiç
bende 7 gün yapicam inşallah bakalımBende de yoktu. Doktor 8.gun kan ver demişti benim kafamda 7.gun gebelik yapmak vardı ama emin değildim erken yapmamak içinde almadım eve. 6.gun aldım ersi sabah yaptım
Canımm öğleden sonraları uyuyorum. Bu akşam bizim gibi evden cıkmayan çok dikkat eden arkadaşlarımız geldi oturmaya. Bakamadım o yüzdenn.Kriel kuzum nerelerdesin uyuyor musun yoksa
Maşallah canım herşey yolunda gitmiş çok sevindim. Şimdi gün saycazz beklemek en zoru.bende 7 gün yapicam inşallah bakalım
Ayy amin inşallah Allah razı olsun bitanem cümlemize rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsinMaşallah canım herşey yolunda gitmiş çok sevindim. Şimdi gün saycazz beklemek en zoru.
Allah güzel haberler vermeyi nasip etsinn
İyi yapmiisniz canım arada sohbet edecek insana ihtiyaç var bizde hiç arkadaşlarımızla görüşmüyoruz çünkü hepsi evden çıkıyor bir çift hastanede çalışıyorCanımm öğleden sonraları uyuyorum. Bu akşam bizim gibi evden cıkmayan çok dikkat eden arkadaşlarımız geldi oturmaya. Bakamadım o yüzdenn.
Ne zamandır insan görmemiştim ben de iyi geldi. Bi bunlarla görüşüyoruz zaten ara ara, evden çalışıyolar, uzak oturduk yine de.İyi yapmiisniz canım arada sohbet edecek insana ihtiyaç var bizde hiç arkadaşlarımızla görüşmüyoruz çünkü hepsi evden çıkıyor bir çift hastanede çalışıyor
Hadi gözün aydın canım şimdi bekleme sırası sana geldi hayırla sonuçlansın inşallahKızlar çok şükür çok güzel geçti gayet iyiyim
Sağol canım Allah razı olsun elimizden geleni yaptık simdi beklemek kaldı hayırlısı inşallahHadi gözün aydın canım şimdi bekleme sırası sana geldi hayırla sonuçlansın inşallah
Yaa ne kadar hasret kaldık iki insanla konuşmaya sohbet etmeye uzaktan eğitimle sürekli ders anlat bi eşimin çocuk sesleri bi benimkilerin sesleri evde çocuk sesinden başka ses yok geçen bizim de arkadaşlarımız geldi akşam üstü gitmeyin yemeğe kalın dedim yedirdim içirdim koşarak eve zor yetiştiler dokuzdan önceİyi yapmiisniz canım arada sohbet edecek insana ihtiyaç var bizde hiç arkadaşlarımızla görüşmüyoruz çünkü hepsi evden çıkıyor bir çift hastanede çalışıyor
Kuzum bugün tasinma mi var kolay gelsinGünaydın kızlar