Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Fly3646 Fly3646 canımm maşallah ne güzel de artmış değerin ❣️❣️ İkiz veya tekiz sağlıkla seninle olsun da 😇
Aslimuu93 Aslimuu93 oy tatlı kuşlara maşallah ne de güzel anlaşıyorlar maşallah ikisi de güzelce büyüyorlar 🧿❣️
@1mucize1umut canım senin en son durumun neydi yumurtaların büyümesi gelişmesi tamamlandı galiba dimi
Öyleler canım kafa kafaya vermişler zaten 😍
Kızlar çok şükür çok güzel geçti gayet iyiyim ♥️♥️🤲😍
Hadi gözün Aydın canım 🙏🏻🙏🏻

Canımm öğleden sonraları uyuyorum. Bu akşam bizim gibi evden cıkmayan çok dikkat eden arkadaşlarımız geldi oturmaya. Bakamadım o yüzdenn.
İyi yapmiisniz canım arada sohbet edecek insana ihtiyaç var bizde hiç arkadaşlarımızla görüşmüyoruz çünkü hepsi evden çıkıyor bir çift hastanede çalışıyor 😁

İyi yapmiisniz canım arada sohbet edecek insana ihtiyaç var bizde hiç arkadaşlarımızla görüşmüyoruz çünkü hepsi evden çıkıyor bir çift hastanede çalışıyor 😁
Ne zamandır insan görmemiştim ben de iyi geldi. Bi bunlarla görüşüyoruz zaten ara ara, evden çalışıyolar, uzak oturduk yine de.
Çok asosyal yaptı, yalnızlaştırdı bu corona insanları. En kısa zamanda biter gider inşallah artık🙏🏻

Yaa ne kadar hasret kaldık iki insanla konuşmaya sohbet etmeye 🙈 uzaktan eğitimle sürekli ders anlat bi eşimin çocuk sesleri bi benimkilerin sesleri evde çocuk sesinden başka ses yok 😂😂 geçen bizim de arkadaşlarımız geldi akşam üstü gitmeyin yemeğe kalın dedim yedirdim içirdim koşarak eve zor yetiştiler dokuzdan önce 😂😂

X