Zaman geçmiyor vallaEvde nasık zaman geçiriyosunuz kızlar?
Ye yat ye yat fazla kilo almaktan korkuyorum..
Ohh maşallah ya başlamış bile hazırlıklaraZaman geçmiyor vallaben fazla oturamıyorum çünkü iğneden kalcam kötü oluyir evin icjnde turluyorum. Sokağa çıkma yasağı dışındaki günlerde de anneme gidiyorum yürüyüş olsun diye. Bide bu aralar bebek yeleği oruyorum her kış hobimdir bir yığın oldu
Canım uzun zmandr öruyorum mutlaka her sene doğuran çıkıyorOhh maşallah ya başlamış bile hazırlıklara
Yaa maşallah hamarat hanımın hali başka tabiCanım uzun zmandr öruyorum mutlaka her sene doğuran çıkıyorhep hediye götürdüm insallahh kendim için örmek nasip olur
Senin yarındi dimiYaa maşallah hamarat hanımın hali başka tabi
Hayırlısıyla kendin için de bol bol yaparsın inşallah
Sürekli evde olunca geçmiyo zaman gerçekten.. ben de bi bebek battaniyesi örüyodum kenara koymuştum ona devam edim bari.. Annemler de korona çok diye dönmediler adanaya. Eşim ve ben tam tek başımızayız.Zaman geçmiyor vallaben fazla oturamıyorum çünkü iğneden kalcam kötü oluyir evin icjnde turluyorum. Sokağa çıkma yasağı dışındaki günlerde de anneme gidiyorum yürüyüş olsun diye. Bide bu aralar bebek yeleği oruyorum her kış hobimdir bir yığın oldu
Aynen canım el işi ile vakit geçiyor azda olsa. Kalkıp büyük temizlikte yapamazsın bu durumda hafif isler yapılırSürekli evde olunca geçmiyo zaman gerçekten.. ben de bi bebek battaniyesi örüyodum kenara koymuştum ona devam edim bari.. Annemler de korona çok diye dönmediler adanaya. Eşim ve ben tam tek başımızayız.
Yok canım işi gücü transferle beraber bıraktım, şu dönem gelen giden de olmuyo zaten, eşim halledebildigi kadar yapıyo, oldugu kadar artık. En büyük oyalanmacam yemek yapmak bu ara vallaAynen canım el işi ile vakit geçiyor azda olsa. Kalkıp büyük temizlikte yapamazsın bu durumda hafif isler yapılırannenler iyi yapmış aslında ama tabi sende yalnız kalmışsın
Bende transfer öncesi derinden yapmıştım şimdi dikey süpürge ile eğilmeden üstten alıyorum olduğu kadar ya dediğin gibi gelen giden de yokYok canım işi gücü transferle beraber bıraktım, şu dönem gelen giden de olmuyo zaten, eşim halledebildigi kadar yapıyo, oldugu kadar artık. En büyük oyalanmacam yemek yapmak bu ara valla
Aldım örgümü bakalım biraz öreyim, seçtiğim model de örüyosun örüyosun uzamıyoo
Ben de işi bıraktığımda çok sıkılmıştım kuzum bir de kardeşim korona olunca annemlere de gidememiştim baya sıkıcıydıEvde nasık zaman geçiriyosunuz kızlar?
ben de aynıyım transfer öncesi günde 2 saat yürürdüm yaklaşık 10 km falan ederdi sonra 1 saate düştü şimdi en fazla 15 dk!Diyetisyenle görüştüm de kalp atışından sonra başlayacağım tekrar.Yoksa ben kendimi bırakırsam ohooov sonu fena olur:)Evde nasık zaman geçiriyosunuz kızlar?
Nasılsın ameliyat sonrası?Daha iyisindir inşalllah.Selam kızlar herkese iyi pazarlarbenim de vakit geçirme sıkıntım var perşembe ameliyat olmştum cuma akşam evdeydik kaç gündür otur yat modundayım. Elimde sürekli telefon kurcalamaktan da sıkıldım
Canım geçmiş olsun nasılsın iyi misinSelam kızlar herkese iyi pazarlarbenim de vakit geçirme sıkıntım var perşembe ameliyat olmştum cuma akşam evdeydik kaç gündür otur yat modundayım. Elimde sürekli telefon kurcalamaktan da sıkıldım
Ne zaman gidiceksin canım kese içinben de aynıyım transfer öncesi günde 2 saat yürürdüm yaklaşık 10 km falan ederdi sonra 1 saate düştü şimdi en fazla 15 dk!Diyetisyenle görüştüm de kalp atışından sonra başlayacağım tekrar.Yoksa ben kendimi bırakırsam ohooov sonu fena olur:)
21'inde.Az kaldı inşallah içi dolu bir adet keseyi görürüm :)Ne zaman gidiceksin canım kese için
Amin canım insallahh. Öncelikle hedefimiz bir dolu kese görmek sonra kalp atışı21'inde.Az kaldı inşallah içi dolu bir adet keseyi görürüm :)