Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Geçen yıl 28 Ekim de opu yapılıp aralik 23 te transferi m yapılmıştı. Şimdi ise kucagimda kızımla yaziyorum sene ye bu zamanda aynı duygu sana da nasip olsun inşaallah
Yaa ne güzel Allah hayırlı ömürler nasip etsin evladınıza darisi bizim gibi isteyenlerin başına

Geçen yıl 28 Ekim de opu yapılıp aralik 23 te transferi m yapılmıştı. Şimdi ise kucagimda kızımla yaziyorum sene ye bu zamanda aynı duygu sana da nasip olsun inşaallah
Teşekkür ederim benimde 28 ekimde opu yapıldı sonucum sizinki gibi okur inşallah. 28 ekimi okuyunca resmen umut oldunuz. Rabbim kızınıza sağlıklı mutlu ömür nasip etsin

Teşekkür ederim benimde 28 ekimde opu yapıldı sonucum sizinki gibi okur inşallah. 28 ekimi okuyunca resmen umut oldunuz. Rabbim kızınıza sağlıklı mutlu ömür nasip etsin
Amiiiiiiiiiiiiin Allahim razı olsun umudunuzu kaybetmeyin olucak deyip inan in sonra si takdiri ilahi sadece teslim olun inşaallah mujdeli haberinizi almak nasip olur

hoşbuldum canım.ben de öyle düşünüyorum, regl olunca gelmemi söyledi zaten. reglin 2. 3. günü yaptırırım hormon testlerimi. ilki kadar heyecanım kalmadı, hevesim mi kırıldı acaba diyorum. keşke transferden sonra da test gününe kadar böyle soğuk kanlı kalabilsem.

ya evet doktora ne sorsam gerek yok diyor,düşük yaptım nedenini araştıralım diyorum gerek yok diyor, ben burdan okuduklarımla kendi kendime önlem alıyorum. güvenmekten başka çaremiz yok dediğin gibi. kuzu kuzu muayeneye gidiyoruz doktor ne söylerse onu yapıyoruz

Yasanilan süreçten dolayı hevesin kaçmış gibi geliyor ama adet gelip doktor yoluna düşünce heyecan geri gelir

Maalesef bi bildikleri vardır diyelim

Bahçecik fulya siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…