Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Geçmiş olsun inşallah çok zorlamadan atlatırsınız covidi🙏🏻
hepimiz ayrı sınavlar veriyoruz bu yolda.. ben de opu dan önceki gece doktorumun covid pozitif oldugunu öğrenmiştim. Ertelenmişti tedavim. Kayıpların için üzgünüm, ama şimdi 1 2 ay kafanı dağıtıp, dinlenip rahatça yeni tedavine başlayabilirsin. İnşallah gönlüne göre olur🙏🏻
Gerçekten mi tam opudan önce böyle bir şey yaşamak çok zor olmuştur. Çok haklısınız hepimizin sınavı başka Allah sabrımızı arttırsın 🤲🏻

Gerçekten mi tam opudan önce böyle bir şey yaşamak çok zor olmuştur. Çok haklısınız hepimizin sınavı başka Allah sabrımızı arttırsın 🤲🏻
Duyunca sokağa atmıştım kendimi, duramadım evde, zordu ama geçiyoo.. bi düşüyoruz sonra yine kalkıyoruz, güçlüyüz biz😊 bundan sonrası güzel olsun inşallah🤲🏻

Duyunca sokağa atmıştım kendimi, duramadım evde, zordu ama geçiyoo.. bi düşüyoruz sonra yine kalkıyoruz, güçlüyüz biz😊 bundan sonrası güzel olsun inşallah🤲🏻
Bu süreci atlatmak gerçekten zor canım ya hepimizin tüp bebek sürecinde engeller çıktı. Yaşamayan bilemez. Sadece karşıdan bakıyor insanlr kolaymış gibi görüyorlar. Yaa bide kolaymis gibi konuşuyorlar. Ama biz yaşadık bu süreci en iyi biz biliriz. Anne olmak zorlu bir yolken biz tüp bebek annelerine dikenli ve engebeli bir yol. Önemli olan yolun sonu 💜🙏🏻💕🍀

merhaba kızlar,
ben eylül ayında ilk transferimi oldum, 5. gün embriyosu taze transferdi. hamilelik gerçekleşti fakat düşük yaptım ve bebeğimi kaybettim. doktorum herhangi bir müdehaleye gerek yok knedin düşürürsün dedi,öyle de oldu. şimdi ikinci transferim için regl olmayı bekliyorum. doktora sorduğumda ikinci transfer için herhangi bir test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. sadece tam kan sayımı yaptır kansızlık var mı görelim dedi. o kadar sakin bir adam ki bazen sakinliğiyle çıldırtıyor beni resmen. tüp bebekte ikinci üçüncü denemesini yapacak arkadaşlarım,transferden önce neler yaptınız, hormon değerlerine baktırdınız mı,ben her ihtimale karşı en azından prolaktin tsh fsh falan baktırmayı düşünüyorum. bir de burda okuduğum kadarıyla tüp bebeğe başlayanlara doktorları hep asprin vermiş.benim doktorum bana sadece günde 2 tane crinone jel verdi.başka birşey kullandırmadı. ben şimdi kendikendime asprine de başladım. düşüğümün sebebini kromozomsal anomaliye bağlıuorum. 11. gün değerim 19 du,sonrasında 2 ye katlayarak arttı ama başta düşük başladığı için bir sorun olduğunu anlamıştım
Bana da hiç bir ilaç vermemişti canım hatta bende çok tedirgin olmuştum herkes birsuru ilaç kullanırken bana sadece folik asit ve crıone jel vermişti aynı gumde 2 kez. Bence ilk deneme de doktorda çok ayrıntıcı olmuyor diye düşünüyorum aslında bizim için ilki ikincisi yok çünkü çok zır süreç ama demek ki doktorlar farklı bir yol iZlemeyi tercih ediyorlar birimde güvenmekten başka çaremiz olmuyor

Bu süreci atlatmak gerçekten zor canım ya hepimizin tüp bebek sürecinde engeller çıktı. Yaşamayan bilemez. Sadece karşıdan bakıyor insanlr kolaymış gibi görüyorlar. Yaa bide kolaymis gibi konuşuyorlar. Ama biz yaşadık bu süreci en iyi biz biliriz. Anne olmak zorlu bir yolken biz tüp bebek annelerine dikenli ve engebeli bir yol. Önemli olan yolun sonu 💜🙏🏻💕🍀
Yolun sonu güzel olsun inşallah kuzum🙏🏻🙏🏻
Bebiş haberini alınca unuturuz gider ona eminim 🥰 ama yaşarken zor, heyecanı stresi boll, beklemesi sabretmesi fenaa😅
Yaşamayan anlayamaz, anlayamadan da konuşmak kolay. İşin içine girince değişiyo herşey🌸

Bana da hiç bir ilaç vermemişti canım hatta bende çok tedirgin olmuştum herkes birsuru ilaç kullanırken bana sadece folik asit ve crıone jel vermişti aynı gumde 2 kez. Bence ilk deneme de doktorda çok ayrıntıcı olmuyor diye düşünüyorum aslında bizim için ilki ikincisi yok çünkü çok zır süreç ama demek ki doktorlar farklı bir yol iZlemeyi tercih ediyorlar birimde güvenmekten başka çaremiz olmuyor
Ben de böyle düşünüyorum. İlk tedavide doktorlar daha rahat, eğer olumsuz olursa o zaman daha detaylı yaklaşıyolar gibi geliyo. Hepsi olmasa da bazıları.

Yolun sonu güzel olsun inşallah kuzum🙏🏻🙏🏻
Bebiş haberini alınca unuturuz gider ona eminim 🥰 ama yaşarken zor, heyecanı stresi boll, beklemesi sabretmesi fenaa😅
Yaşamayan anlayamaz, anlayamadan da konuşmak kolay. İşin içine girince değişiyo herşey🌸
Amin canım amin inşallah güzel günler görmek nasip olsun 💜
Kesinlikle karşıdan bakınca başka ama işin icjne girince çok başka. Heyecanlı stresli ağlamalı gülmeli 😂

Yolun sonu güzel olsun inşallah fulim 🎈♥️

Amin canım amin inşallah güzel günler görmek nasip olsun 💜
Kesinlikle karşıdan bakınca başka ama işin icjne girince çok başka. Heyecanlı stresli ağlamalı gülmeli 😂
😂😂 dün öyleydim kız, en son eşimin bana şok içindeki bakışlarını görünce kendime geldim🤣🤣 hem gülüp hem ağlıyodum bi ara😂

Ben de böyle düşünüyorum. İlk tedavide doktorlar daha rahat, eğer olumsuz olursa o zaman daha detaylı yaklaşıyolar gibi geliyo. Hepsi olmasa da bazıları.
Buna cok kızıyorım işte...
Halbuki bizim için ilkte o kdar önemli...
Her tedavide en ince tedatıyına kadar düşünseler keşke

😂😂 dün öyleydim kız, en son eşimin bana şok içindeki bakışlarını görünce kendime geldim🤣🤣 hem gülüp hem ağlıyodum bi ara😂
Yaa ben geçen gülüyordum ağladım Bi an 😂 eşim diyor sen kafayı mı yedin normal değilsin 😂 hayır nasıl normal olmamı bekliyor ki 😁

Ben dee ama işte işine karışmayalım diye de her bişeyi soramıyorum.
keşkee ya..
Evet yaaa bende mesela cok karşmak istemiyorum her doktor için ama snrada içim içimi yiyor :KK70:
Ama tüp bebek cok ayrı ya..
Maddi manevi cok hassas zor yıpratıcı hrycanlı umutlu böyle tüm duygjuları içinde barından bir süreç
Ve evlat hasreti hiç bir hasrete benzemez..
Keşke onlarda olaya böyle bakabilse

Evet yaaa bende mesela cok karşmak istemiyorum her doktor için ama snrada içim içimi yiyor :KK70:
Ama tüp bebek cok ayrı ya..
Maddi manevi cok hassas zor yıpratıcı hrycanlı umutlu böyle tüm duygjuları içinde barından bir süreç
Ve evlat hasreti hiç bir hasrete benzemez..
Keşke onlarda olaya böyle bakabilse
Bir sürü soru hazirliyorum doktora içeri girince unutuyorum doktor muayene ediyor ve ben çıkıyorum Bi anda odadan 😁ama kapıda beklerken giren çıkmıyor 😁

Benim sorunum erkek infertilitesi olunca
İşim Allaha kaldı..
Embriyo geliştikten snra tutunmasnı beklemekten başka çarem kslmaz 😪
Hepimzin işi Allaha kaldı canım sonunu Rabbimiz biliyor. Olmazları olduran o. Vakti zamanı gelince nasıl ciceklet açıyor ağaçlar meyve veriyorsa bizede hamile kalmak nasip olacak :KK60:

Cok geçmiş olsun cnm..
Sanırım neyi cok istersek o bizim imtihanımız oluyor..
Ama bu yolda sabır tek çare...
Geç olsun ama pozitif olsun inşallah 🙏
Canim tüp bebek süreci zorlu iken üzerine bunlari yaşamak daha yoruyor. Bende martta tüp bebeğe basliyacakken virüs çıktı haziran da başladım ama dis gebelik geçirdim 3 ay ara vermem gerekti. Zaman geçiyor aslında geçmiyor gibi gelse. Eşinin ve senin sağlığın şu an daha önemli. 2 ay bakmışsın gelmiş önemli olan sonucun güzel olması 🙏🏻💜
Çok haklısınız, destekleriniz için teşekkür ederim 😇 Bu yolda emek sarf eden hepimiz için güzel sonuçlar almak nasip olur inşallah. Bu covid belasının da nereden geleceği hiç belli olmuyor kendinize çok dikkat edin😞

Merhabalar ekimde opu yapıldı transfer için aralık ayını bekliyorum bende
Geçen yıl 28 Ekim de opu yapılıp aralik 23 te transferi m yapılmıştı. Şimdi ise kucagimda kızımla yaziyorum ☺️☺️ sene ye bu zamanda aynı duygu sana da nasip olsun inşaallah

Merhabalar ekimde opu yapıldı transfer için aralık ayını bekliyorum bende

X