- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 32
beklemek o kadar zor ki Allahh hepimizi kucağını doldursun inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah Vallahi ne kadar uzun bir süre Transferden keseye kadar bile kaç gün geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemek o kadar zor ki Allahh hepimizi kucağını doldursun inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah Vallahi ne kadar uzun bir süre Transferden keseye kadar bile kaç gün geçiyor
bende de ara da oluyor vajina da batma gibi her hareketten kuşkulanır oldum artıkArada oluyo ağrılar, çabuk acıkmalar. İnşallah sağlıkla duyarsın kalp atışlarını çok özel bi an
Şanlıurfa da özel bi hastanede canım lotus tüp bebek merkeziAnladım canım. Hangi merkez de oluyorsun tedaviyi
Ara ara kontrole gidiyorum sizi canımnhayırlı olsun canım çok sevindim benim 7.gün değerim 75 ti ikiz gebelik olmuştu senin tek embiryo muKızlar sonucum 72 çıkmış dusuk mu acaba bilemedim
Inşallah canım bana da nasip olur pozitif haberi vermekDualarımız seninle canım İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy canım yazdığına çok sevindim ya çok saol. Benimde iki embriyo bu değeri görünce biri tuttu diye düşündümAra ara kontrole gidiyorum sizi canımnhayırlı olsun canım çok sevindim benim 7.gün değerim 75 ti ikiz gebelik olmuştu senin tek embiryo mu
Maşallah çok güzel canımKızlar 3.gün embriyosu 4 tane 5.gün embriyosu 3 tane donduruldu toplam7 tane iyi mi sizce
Allah emeklerinin karşılığını versin kuzumKizlarrr nasipse pazartesi transfer günüm
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeMaşallah çok güzel canım
Allah emeklerinin karşılığını versin kuzum
Hop diriririilaaay laylay lilaylooom Çok mutlu oldum canım. Sağlıkla şerlesin inşallahKızlar sonucum 72 çıkmış dusuk mu acaba bilemedim
Saol canım Allah razı olsun senin artışların nasıldı. Kaçıncı gün değerin kaçtı hatırlıyor musun canımHop diriririilaaay laylay lilaylooom Çok mutlu oldum canım. Sağlıkla şerlesin inşallah
Yaa maşallah Rabbim inşallah sağlıkla kucağına da nasip etsinH M canım beni etiketle demiştin
Amin canım saol yakın zman da sana da nasip olsun güzel haber almak. Sağlıkla gelsinlerYaa maşallah Rabbim inşallah sağlıkla kucağına da nasip etsin
İnşallah canım benim çok svindim inşallah her aşaman sağlıkla mutlulukla ilerlesinAmin canım saol yakın zman da sana da nasip olsun güzel haber almak. Sağlıkla gelsinler
Kız gayet iyi ikiside tutmuş olabilirAyy canım yazdığına çok sevindim ya çok saol. Benimde iki embriyo bu değeri görünce biri tuttu diye düşündüm
Teşekkür ederim tüm herkese bol şanslar inş hepimizin olurTedavin hayırlı olsun canım bol kaliteli yumurtalarin olsun
21inde transfer olmuşum, 29unda 250çıkmış 31inde 600 çıkmış canım. Senin kaçıncı gün gerçi önemli olan artış şekliSaol canım Allah razı olsun senin artışların nasıldı. Kaçıncı gün değerin kaçtı hatırlıyor musun canım
Benımde 8.gun canım maşallah ikiz gebelik gibi çıkmış değerin21inde transfer olmuşum, 29unda 250çıkmış 31inde 600 çıkmış canım. Senin kaçıncı gün gerçi önemli olan artış şekli
Ya zaten eşimin ailesinde o kadar cok tek yumurta ikizi varki Bi acaba mı dedik yaniBenımde 8.gun canım maşallah ikiz gebelik gibi çıkmış değerin