Maşallah tebrik ederim canim. Ne zaman transfer olmustunBenim ilk gebeliğim yaşım 37, 1 aşılama 2 tüp bebek ve ilk transferim. 3. Gün embriyosu dondurulup 1 ay sonra transfer edildi. Dr. Aret kamar, merkez: İstanbul tüp bebek.
Şuan 4,5 uncu haftam yani transferin 17. Günü. 3 idrar testi 3 kan testi pozitif aldım. Üçüncü kanda HCG değerim dün 1323tü, bugün iki kese gördük çok şükür iki hafta sonra kalp atışı inşallah. Muhtemel doğum Eylül'ün ilk ya da ikinci haftası. Normal doğum temenni ediyorum.
Teşekkürler 3ocakMaşallah tebrik ederim canim. Ne zaman transfer olmustun
6 ocaktda transfer oldum ve cok şukur tutdu. 25 ocakda kese görmeye gedecem.şimdi ben kaç haftalık hamile sayılıyorum ?Merhaba arkadaşlar 2023 Ocak ayında transfer olup pozitif sonuç alanlar musmutlu sürecimizi eylüle kadar birlikte geçirelim inşallah. Tavsiyeler, sorular, bilgi paylaşımı ile güzel bir gebelik için birbirimize yardımcı olalım.
Mesela
Çatlak önleyici tavsiyeler kremler yağlar
Cinsiyet öğrenme dönemi
Doğum çantası hazırlığı
Bebek alışverişinde alınmalı ve alınmamalı olan şeyler
Normal ve sezaryen doğum kararı
İkiz gebelikle ilgili soru ve tavsiyeler
Doğum sonrası tavsiye ve bilgi paylaşımı
Kilo verme...
Öncelikle kaç haftalık tek/ikiz gebelik bekliyoruz, tahmini doğum nezaman bunu paylaşalım hadi bakalım
Herkese sağlıklı mutlu gebelikler dilerim.
Son adet tarihinden hesaplayacaklar doğumu ama 2 haftadır vücudunuzda olduğu için iki haftalık gebesiniz ama bebek 3-4 haftalık sayılacak6 ocaktda transfer oldum ve cok şukur tutdu. 25 ocakda kese görmeye gedecem.şimdi ben kaç haftalık hamile sayılıyorum ?
Tesekkur ederim canimSon adet tarihinden hesaplayacaklar doğumu ama 2 haftadır vücudunuzda olduğu için iki haftalık gebesiniz ama bebek 3-4 haftalık sayılacak
Maşallah tebrik ederim canim. Ne zaman transfer olmustun
6 ocaktda transfer oldum ve cok şukur tutdu. 25 ocakda kese görmeye gedecem.şimdi ben kaç haftalık hamile sayılıyorum
Benim ilk gebeliğim yaşım 37, 1 aşılama 2 tüp bebek ve ilk transferim. 3. Gün embriyosu dondurulup 1 ay sonra transfer edildi. Dr. Aret kamar, merkez: İstanbul tüp bebek.
Şuan 4,5 uncu haftam yani transferin 17. Günü. 3 idrar testi 3 kan testi pozitif aldım. Üçüncü kanda HCG değerim dün 1323tü, bugün iki kese gördük çok şükür iki hafta sonra kalp atışı inşallah. Muhtemel doğum Eylül'ün ilk ya da ikinci haftası. Normal doğum temenni ediyorum.
Biz hala beklemedeyiz transferden 20 gün geçti. Dr. 2 hafta yasak demişti ama korkuyoruzBide bi sorum olucakti. Kizlar , peki transferden sonra tutunduktan sonra bebek cinsel iliski icin ne kadar beklediniz?
Bizde yasak, olabilecegini düsünmüyorumBide bi sorum olucakti. Kizlar , peki transferden sonra tutunduktan sonra bebek cinsel iliski icin ne kadar beklediniz?
YaBizde yasak, olabilecegini düsünmüyorum
Bende cuma günü gördüm keseleri, önümüzde ki cuma kalp atislarini duyacagiz Allahin izniyleBenim ilk gebeliğim yaşım 37, 1 aşılama 2 tüp bebek ve ilk transferim. 3. Gün embriyosu dondurulup 1 ay sonra transfer edildi. Dr. Aret kamar, merkez: İstanbul tüp bebek.
Yani serbest biraksalar bile düsünemiyorum
Yani kismen, ama kesin olarak usg de görünür,bazen geç goeunuyor ikizlerMerhaba, 7 ocak transferim.
Bugün 14. Günüm.
12. Gün sonucum 700,
14.gün sonucum 1900. Kese için ayın 28ine gün verdiler. 3 tane 6.gün embriyosu transfer edilmişti.Sizce beta değeri birşeyi gösterir mi tek ya da çoğul diye?
Hayirli olsun, ayni gün transfer olmuşuz. Ben kese gördüm darisi başina insMerhaba
Yaşım 37 benimde endometriosiz adenomiyosis çok sayıda miyomla ilk transferimde başarısız olmama rağmen 2 ocakta yapılan 2. Transferde 2 tane 5. Gün embriyosunda pozitif sonuç gördük çok şükür 8. Gün yaptığım kaset testte gebelik görülmemişti 10. Gün beta 60 12. Gün beta 160 çıktı 24 ocakta kese kontrolü var hepimiz inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi
Size de hayırlı olsun :) ay inşallah keseyi de görüp kalp atışlarını da duyup az da olsa rahatlasaydık günler geçmiyo sankiHayirli olsun, ayni gün transfer olmuşuz. Ben kese gördüm darisi başina ins
Evet kesinlikle. Ama sakince günü beklemekte fayda var. Stres yapmadan, olurunua birakarakSize de hayırlı olsun :) ay inşallah keseyi de görüp kalp atışlarını da duyup az da olsa rahatlasaydık günler geçmiyo sanki